MJOWISKO 2010
- kubawalter
- La_Pantera_Rosa
- kubawalter
- La_Pantera_Rosa
- kubawalter
potwierdzenie rezerwacji
droga Siadeh
fanką MJa jestem od zawsze, ale pierwszy raz wybieram się na mjowisko, trochę niepewnie się czuję z punktu widzenia organizacyjnego oczywiście, bo w super klimat to wierzę, fani MJa tacy właśnie są SUPER :))
Wysłałam maila na podany adres i na pewno 2 dni przed potwierdzę, będę na pewno :)) Anik (apaczuszka....)
fanką MJa jestem od zawsze, ale pierwszy raz wybieram się na mjowisko, trochę niepewnie się czuję z punktu widzenia organizacyjnego oczywiście, bo w super klimat to wierzę, fani MJa tacy właśnie są SUPER :))
Wysłałam maila na podany adres i na pewno 2 dni przed potwierdzę, będę na pewno :)) Anik (apaczuszka....)
Re: potwierdzenie rezerwacji

Fajnie, że na zlot wybierają się też osoby, które...nie sa już nastolatkami. Bardzo mnie to cieszy, że rozpiętość wieku jest tak spora. To oznacza, że Michael wpływał na ludzi niezależnie od wieku a po drugie...że nie będę jakimś dinozaurem na mjowisku, wśród fanów w wieku lat nastu

1958 - forever...
- Fanka MJ'a
Buziaczek, to poczekaj jak zobaczysz ekipę MJT do której mam zaszczyt należeć, bo to ja w niej jestem odmieńcem
no i może jeszcze 2-3 inne osoby.
Grupa składa się głownie z rówieśników mojej mamy czyli rocznik 58. która też wybiera się na zlot, bo my takie dwie zakręcone na punkcie MJ'a:)
Nasza rodzinka liczy 15 osób i już odliczamy dni ;)

Grupa składa się głownie z rówieśników mojej mamy czyli rocznik 58. która też wybiera się na zlot, bo my takie dwie zakręcone na punkcie MJ'a:)
"In the promise of another tomorrow
I'll never let you part
For you're always in my heart."
You rock my world, Michael!!!
I'll never let you part
For you're always in my heart."
You rock my world, Michael!!!
Fanka MJ'a pisze:Buziaczek, to poczekaj jak zobaczysz ekipę MJT do której mam zaszczyt należeć, bo to ja w niej jestem odmieńcemno i może jeszcze 2-3 inne osoby.

Bardzo się cieszę, że jedziecie większą gromadą

1958 - forever...
juhu!!!!!!
Wysłałam mailika
będzie superowo-ale się cieszę na tą sobotką 

U mnie jest dokładnie to samoFanka MJ'a pisze:Buziaczek, to poczekaj jak zobaczysz ekipę MJT do której mam zaszczyt należeć, bo to ja w niej jestem odmieńcemno i może jeszcze 2-3 inne osoby.