Sprzedam, kupię, oddam, przyjmę, zamienię, szukam...

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

dirtydiana1991 Damko69

Mam kilka w stanie idealnym poszukam jeszcze to może znajdę więcej .

jeżeli jesteście zainteresowani to piszcie na PW ;-)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ps:mam jeszcze taki ogromny plakat z 1992 rozmiar 53x158cm plakat jest nowy w foli niedawno go otworzyłem .
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Kupię płytę Jackson 5: Live At The Forum, prosze o kontakt na /pw
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Sprzedam biografię Michael Jackson Superstar Ch. Andersena.
Wydanie z 1995 roku, stan dobry, chociaż kilka kartek jest w stanie wolnym.

Obrazek

Mam jeszcze do sprzednia dvd Michael Jackson: Man in the mirror

Obrazek
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

MJwroc pisze:Sprzedam biografię Michael Jackson Superstar Ch. Andersena.

Obrazek

A po polsku?
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

MJwroc pisze:przedam biografię Michael Jackson Superstar Ch. Andersena.

jak możesz komuś proponować takie g.!!!!!!! to przecież trzeba spalić zakopać nie wiem co jeszcze.Najgorszy oszczerczy i kłamliwy badziew jaki czytałam
zresztą Man i the mirror niewiele lepszy.Michael przedstawiony w nim jest jak jakiś niedorobiony lękliwy pół mózg oderwany totalnie od rzeczywistości..
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Może koleżanka chce odstąpić komuś przywilej spalenia tego wiekopomnego dzieła.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Dlatego właśnie sprzedaję to wiekopomne dzieło.
Przeczytać z ciekawości nie zaszkodzi. Wolę to sprzedać fanom, którzy przeczytają to z ciekawości a nie przypadkowym ludziom którzy w to g... uwierzą.
Tak, jest to wersja polska.
Książkę Latoyi też pewnie przeczytaliście z ciekawości? Przecież chyba nie po to żeby się czegoś dowiedzieć.

I nie róbcie mi tu antyreklamy, bo zbieram na piwo. :knuje:

EDIT:Nie, nie sprezentuję ci jej, bo wyraźnie napisałam że jest na sprzedaż.
Ostatnio zmieniony ndz, 22 sie 2010, 20:35 przez MJwroc, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

@neta pisze:
MJwroc pisze:przedam biografię Michael Jackson Superstar Ch. Andersena.

jak możesz komuś proponować takie g.!!!!!!! to przecież trzeba spalić zakopać nie wiem co jeszcze.Najgorszy oszczerczy i kłamliwy badziew jaki czytałam
zresztą Man i the mirror niewiele lepszy.Michael przedstawiony w nim jest jak jakiś niedorobiony lękliwy pół mózg oderwany totalnie od rzeczywistości..
To wielkopomne dzieło to jedna z moich ulubionych pozycji.Nie rozumiem co Wy chcecie od tej książki?Rozumiem że jest tam MJ opisany w krzywym zwierciadle ale gdzieś pomiędzy drobnym druczkiem MJ jest opisywany od tej dobrej strony,ba nawet są opisane sytuacje na korzyść MJa.Co prawda jest to drobnym druczkiem gdzieś między wierszami ale inteligentny czytelnik wywnioskuje co jest prawdą a co mitem.To chyba lepsze niż pozycja ociekająca ach i och...od pierwszej strony do zakończenia...Naprawdę przeczytałam wielokrotnie tą książkę i to właśnie ona udowodniła jak żadna inna że MJ został wmieszany w uknutą intrygę.Może ja rozumuje inaczej? :smiech:
P.S.Koleżanko możesz mi ją sprezentować bo szkoda spalić.
Obrazek

Post autor: @neta »

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... &start=150

tu już się wielokrotnie wypowiadałam w temacie co zrobiłam z tą książką wypożyczoną notabene z biblioteki.Inne osoby dość szeroko też ją opisały
Jeanny100 pisze:To wielkopomne dzieło to jedna z moich ulubionych pozycji.

żartujesz prawda??powiedz że żartujesz.15 stron opisujących stosunek M. z małym chłopcem i inne oszczerstwa bleeeh.Mam odruch wymiotny.
MJwroc żądałabym za nią minimum 800zł na tira piwa. :smiech:

reakcja Michaela na książkę....

Obrazek

Obrazek
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ale nie każdy jest podatny na takie mity.Widać wyraźnie że te 15 kartek jest mocno naciągane.Ja nie widzę w tym nic złego poza faktem że czytelnik musi sam wyciągnąć wnioski.Mam tą pozycję i popodkreślane cytaty gdzie o MJu jest napisane dobrze.Pozatym od razu widać że to książka plotkarska ponieważ o karierze nie ma tam nic za to o życiu prywatnym dużo.Zreszta jest napisane że autor opierał się na wypowiedziach zdecydowanych przeciwników jak i zwolenników MJa.A przeciwnik wiadomo że nie będzie opowiadał jaki to MJ nie jest super gość i wogóle tylko wręcz odwrotnie.Widomo że dla kasy powie się wszystko więc mnie nie dziwi taki obrót sprawy że gadali co im ślina na język przyniesie....

P.S.Mój facet słysząc nazwisko autora zapytał mnie:A czy to nie jest ten od bajek? :smiech:
Obrazek

Post autor: ~~ToMi~~ »

Witam.
Mam do sprzedania nowy, lecz bez folii album
Michaela Jacksona!

Musisz to mieć!
Super okazja dla fanów i nie tylko!

Zawiera płytę DVD + CD

http://allegro.pl/michael-jackson-thril ... 11233.html

Sprawdź!

ORAZ

rękawiczka a'la Billie Jean!

http://allegro.pl/michael-jackson-rekaw ... 11713.html

Polecam!
Awatar użytkownika
ola1714

Post autor: ola1714 »

~~ToMi~~ masz tam błąd w Thriller25 nie Billy Jean tylko Billie Jean.
hmm...w sklepie płyta wyjdzie taniej, bo kosztuje 44,99 i to całkiem nowa w folii ;)
drewno23

Post autor: drewno23 »

ola1714 pisze:~~ToMi~~ masz tam błąd w Thriller25 nie Billy Jean tylko Billie Jean.
hmm...w sklepie płyta wyjdzie taniej, bo kosztuje 44,99 i to całkiem nowa w folii ;)
Wydaje mi się, że w sklepie ten T25 kosztuje 70-80 zł. Thriller z aukcji to chyba wersja "deluxe" w formie eleganckiej książeczki
Awatar użytkownika
ola1714

Post autor: ola1714 »

drewno23 pisze:
ola1714 pisze:~~ToMi~~ masz tam błąd w Thriller25 nie Billy Jean tylko Billie Jean.
Wydaje mi się, że w sklepie ten T25 kosztuje 70-80 zł. Thriller z aukcji to chyba wersja "deluxe" w formie eleganckiej książeczki
Tak, wiem o czym mowa.
Kilka miesięcy temu (ok. 3 mc) miałam okazję ją kupować w prezencie dla przyjaciółki tą właśnie płytę i płaciłam dokładnie 44,99 zł.
Pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ