Dance team'owanie w Łodzi :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Jak dla mnie wersja rozliczenia jest niezbyt dobra. I od kiedy refren zaczyna się od wyciągania rąk ku górze, a nie od kroków to nie wiem :-/
Tu Kraków, wersja z flash moba z rozliczeniem kroków do pierwszej zwrotki i refrenu http://www.youtube.com/watch?v=BHjjey_e ... re=related
Awatar użytkownika
Arthiel

Post autor: Arthiel »

thriller jest ok i beat it też, ale czy drill musi być z they don't care about us? myślałam, że będzie sam drill, drugiego kompletnie nie umiem :surrender:
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

Gusia_19
umiesz to tańczyć czy tylko umiesz dyskutować ??
dlaczego zawsze do wszystkiego masz jakieś ale ??
gratulacje potrafisz skutecznie zniechęcić ludzi :(
daj już spokój
nie jesteśmy tancerzami nie jesteśmy profesjonalistami
jesteśmy fanami zatańczmy prosto z serca
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Kama pisze:Gusia_19 gratulacje potrafisz skutecznie zniechęcić ludzi :(

Nie kłóćmy, bo to do niczego nie doprowadzi, a tylko skończy się na niczym.
Nie zniechęcajcie się po jednym zgrzycie, bez Nas to nie wyjdzie.
Przywołuje wszystkich do porządku :mlotek:

Kama pisze:jesteśmy fanami zatańczmy prosto z serca
I o to chodzi! :mj:
Arthiel pisze: ale czy drill musi być z they don't care about us? myślałam, że będzie sam drill, drugiego kompletnie nie umiem :surrender:
Ja też umiem tylko Drill, bez TDCAU, nawet nie wiem skąd tego się nauczyć. Na początku był mówione, że uczymy się od Travisa a tam jest tylko The Drill. give_in_to_me dało by rade samego Drilla? :nerwy:
Beat It i Thriller jak dla mnie super.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

ja i tak zatańczę tylko jak czytam takie coś to .......
dlatego ludzie przestali zaglądać do tego tematu ile można ......

ma być sam The Drill od Tarvisa bo TDCAU też jest kilka wersji więc sam Drill
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

[quote="Kama"]Gusia_19
umiesz to tańczyć czy tylko umiesz dyskutować ??
dlaczego zawsze do wszystkiego masz jakieś ale ??
gratulacje potrafisz skutecznie zniechęcić ludzi :(
daj już spokój
nie jesteśmy tancerzami nie jesteśmy profesjonalistami
jesteśmy fanami zatańczmy prosto z serca[/quote
Choreo Beat it umiem, ale nie mnie to oceniać na 100% bo przecież i tak ktoś stwierdzi co ja tu wogóle robię :surrender:
A nie moge mieć swojego zdania, tylko Szczecin musi mieć jedyne i słuszne zdanie bez liczenia się z czyimś zdaniem? Ja nie zniechęcam ludzi, tylko zachęcam siebie i innych do pracy dla Michaela :mj: A to że nikt nie jest tu profesjonalistą to wiadome.
Awatar użytkownika
Kama

koniec marudzenia

wersje ustalone

czas na ostatnie nauki
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

La_Pantera_Rosa w moim sprzęciaku śmigają bateryje R 20 dztuk 6 tak wynika z opisu obok nich-innymi słowy grube paluszki.Tak swoją drogą sprzęt dojedzie z Poznania także upewnij się że to nie mp3 nenene
Jak tam treningi koffani? :mj:

Poznań obserwuje temata i godzi się na wszystko nenene
Liczy się dobra zabawa.

P.S.I jeszcze jedna bardzo ważna informacja-w tym tygodniu na 99% nie będę już wchodzić na neta ze względu na moją pracę i w związku z tym mogę nie zauważyć jak się umawiacie.To jest mój numer telefonu:505579897-bardzo proszę dajcie cynka gdzie i o której godzienie się umawiamy bo nie chcę latać z tym boomboxem po manufakturach i piotrkowskiej przez pół dnia zanim się spotkamy.Okejos dziewczęta?
Poznan dance team w Łodzi będzie o godzinie 11. z minutkami.
Pozdrawiam ;-)
Obrazek

Post autor: Arthiel »

ja nie jestem w temacie kapselków, ale chciałam się o coś zapytać, apropos tych nieszczęsnych układów jakie tańczymy ;) wersja jest taka że beat it no to wiadomo, thriller ta wersja: http://dl.dropbox.com/u/7070097/vincentthrillernowy.mp3 i the drill od travisa bez TDCAU? bo tak jest już namotane, że to człowiek szaleje nenene :surrender:
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Jak się spotkamy na próbie to wszelkie niedociągnięcia doćwiczymy okej?Wersja the drilla z TDCAU jest naprawdę pestką więc nie rozkminiajmy tego tematu okej?Jeżeli umiecie tą podstawową to rozszerzenie tego układu o parę sekund jest banalnie proste...

Uwierzcie-jeżeli ja to potrafię/czyt.zawodowy podpieracz ścian nie mający kompletnie zielonego pojęcia o dylaniu/to znaczy że opanujecie to w szybkim tempie nawet jeśli mielibyśmy przećwiczyć to tam na miejscu dziewiczy raz.
Obrazek

kto wymyślił the drilla z TDCAU
przecież miał być sam Drill
Obrazek
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Kama pisze:koniec marudzenia

wersje ustalone

czas na ostatnie nauki
Dokladnie, co do układów temat jest zamknięty ;)

Gusia_19 Tanczymy tą wersje od tajwanca i nic innego.

Trzeba sie podporządkować( nie mnie, tylko planowi, bo ja tu nie rządzę;)) ) i zmobilizować. ok ? Wszystko jest ustalone. Propozycje juz nie będą rozpatrzane, a co do Szczecina toswoje zażalenie już wcześniej napisałam ;) spokojnie bejbi :D

The Drill sam bez TDCAU bo do tego proby potrzebne to nie jedna czy 2 tylko z 15, bo jak sie zsynchronizowac z tym marszem ;)

Jeanny100 dam Ci cynk :)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Ojej, dziewczyny, dziewczyny... Tak bardzo chcecie Drilla bez TDCAU, to proszę bardzo, skrócę i przywiozę bez TDCAU... Tylko mam nadzieję, że zdajecie sobie sprawę, że on trwa 1 minutę i 15 sekund wtedy... Wersja jest taka długa, bo wrocławski dance team umie tańczyć układ do TDCAU nenene

No ale jak już są takie gorrrące prośby, to będzie sam drill a reszta bez zmian. See ya w Łodzi, mamy namiary na poznański dance team, skontaktujemy się, jak oni biorą boomboxa i przybędziemy.

:dance:
Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

W kupie raźniej co??;)

Właśnieico ja taka mala istotka ta sama zrobie ?? ;((
heh

UWAGA wazny komunikat :

Największe beztalencie muzyczne ostatniego stulecia(czyt. ja) Nauczylo sie tanczyc TTW w regular speedzie:Dtylko szkoda ze jeszcze zapominam :D

Pelen sukces :D

Jakby sie ludziom chciało to by cały zlot zatańczył, ale oni wolą narzekać, że im w krzyżu strzela albo, że sie wstydza ;) A my to taka MJowa rodzinka, a rodziny się nie należy wstydzić ;)

ekhm... czy w ogole jakis facet tu będzie tańczył?? :dance: :mj:
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

La_Pantera_Rosa- świetnie, że nauczyłaś się TTW i to w regularnej prędkości :happy: , gratulację. Tym, że zapominasz, to się w ogóle nie martw- przecież ktoś będzie tańczył obok Ciebie, przed Tobą, czy też za Tobą- zawsze będziesz miała możliwość zerknięcia. Czekam na kolejne takie wiadomości, a szczecińska ekipa nauczy się odwrotu głowy do tyłu po obrotach.

Jeśli chodzi o facetów- to na pewno jeden zatańczy :-)

Do zobaczenia w Łodzi na wspónym dance'waniu :mj:

Pozdrawiam,
WiolEta.

P.S. Jeśli moje posty kogoś z Was uraziły, to przepraszam. Mam nadzieję, że nie ma już między nami żadnych niezgodności i zjednoczymy się w wspólnym tańcu.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
ODPOWIEDZ