kaem pisze:Na stronie bbfc.co.uk 19. sierpnia ukazała sie informacja o planowanym wydaniu This Is It w wersji trójwymiarowej.
źródło
This Is It w 3D? [koment.]
This Is It w 3D? [koment.]
Ostatnio zmieniony wt, 24 sie 2010, 8:47 przez kaem, łącznie zmieniany 1 raz.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Wytłumaczcie mi, bo ja to..no wiecie.
Tą wersje z zachowanymi wszystkimi efektami będzie można oglądać na zwykłym, domowym sprzęcie...bez okularów?
Tą wersje z zachowanymi wszystkimi efektami będzie można oglądać na zwykłym, domowym sprzęcie...bez okularów?
http://przeslodzonaherbata.blog.onet.pl
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Dopiero zaczynam, ale...
Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Najlepiej mieć najnowszy telewizor Full HD 3D za 10 tysięcy złociszy
I mimo wszystko na takim sprzęcie też trzeba mieć okulary (do kupienia takie zabudowane specjalne plastikowe, lub takie jednorazówki tak zwane).

I mimo wszystko na takim sprzęcie też trzeba mieć okulary (do kupienia takie zabudowane specjalne plastikowe, lub takie jednorazówki tak zwane).
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one". You're always in my heart Michael :*

skąd to info? To może będzie to sam "Thriller" albo fragmenty, które i tak były przygotowywane w 3D, jakoś zmontowane razem... Tylko nie bardzo wiem, jak chcą to dystrybuować, skoro to ma być tylko filmik? Może jako bonus do nowej płyty? Albo przy okazji jakiegoś innego projektu?Abe pisze:ta wersja 3D będzie trwała trochę ponad 13 minut e
Było czas jakiś temu takie info na stronie BBFC, lecz teraz zostało już zmienione ...więc do końca nie wiadomo, czy film będzie w całości przerobiony na 3D, czy tylko same Vignette ...anialim pisze:skąd to info?
nie....to raczej po prostu kolejna próba zarobienia na TII ...nie mająca nic wspólnego z nadchodzącą nową płytą ...anialim pisze:Może jako bonus do nowej płyty?
Hm, właśnie przejrzałam MJJC. Niezawodny jak zawsze SC05 w kolejnej porcji informacji o nowej płycie napisał, że TII nie jest skończony, TII is not finished and will return again in the future. Ciekawe, co $ony i Estate planują?
Skoro więc będzie to kolejny projekt, nie spodziewam się go w najbliższej przyszłości: najpierw trzeba będzie zarobić na nowej płycie, później gra w listopadzie, dalej ściśle tajne dvd, nad którym pracują w $ony...
Skoro więc będzie to kolejny projekt, nie spodziewam się go w najbliższej przyszłości: najpierw trzeba będzie zarobić na nowej płycie, później gra w listopadzie, dalej ściśle tajne dvd, nad którym pracują w $ony...

Patrzcie, co znalazłam (to nie jest reklama):
http://allegro.pl/michael-jackson-this- ... 63478.html
Wersja 3D Blu Ray wymaga odtwarzacza 3D Blu Ray(lub Play Station 3)
+aktywne okulary+ TV 3D.
All Regions(do wszystkich 3D Blu ray playerów).
Cena powala...
http://allegro.pl/michael-jackson-this- ... 63478.html
Wersja 3D Blu Ray wymaga odtwarzacza 3D Blu Ray(lub Play Station 3)
+aktywne okulary+ TV 3D.
All Regions(do wszystkich 3D Blu ray playerów).
Cena powala...
- La_Pantera_Rosa
to tylko 10 minut w 3D jest znaczy sie Thriller ... wiecie jeszcze w tych lepszych telewizorach jest konwertowanie w trybie rzeczywistym na 3D więc problemu nie ma jakby ktoś się uparł, ze chce całe TII w 3D jednak chętnie bym zobaczyła je w kinie po raz kolejny :):)
Ain't no sunshine when he's gone :(