Justin Bieber
Kto produkuje Bibera? MJJ Productions ma z tym coś wspólnego?
Biberowe 'Baby' na YT jest nie do obejrzenia
Biberowe 'Baby' na YT jest nie do obejrzenia
Ktoś coś wie na ten temat? ->Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez MJJ Productions.
MJJNews: So apparently it's because MJJ Productions claims "Baby" plagiarizes MJ's “The Way You Make Me Feel” video!
Justin jest w wytwórni "Island Records". Jestem jego fanką, jednak zdecydowanie wolę Michaela. Z piosenek Biebera najbardziej lubię "Never Say Never". Posłuchajcie -> http://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w
- editt
Nie przepadam za nim... Jakoś jego przesłodzone teksty i ten głos... nie... to nie dla mnie. Moje znajome go słuchają i porównują do małego Michaela, mówią że przecież MJ też tak zaczynał, ale popatrzcie na MJ który w piosence wywoływał tyle uczuć i na Justina który po prostu... no nie wiem, brak mi słów. Ten On ma więcej antyfanów niż fanów więc co się dziwić...
Jednym słowem: Unikam jego muzyki i teledysków jak ognia!
Jednym słowem: Unikam jego muzyki i teledysków jak ognia!
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Make it a better place
For you and for me
-
I brawa dla Ciebie za to!Zosia-MJ pisze:Cóż, ostatnio mnie wzięło na Biebera... Baby, Love Me, Somebody To Love, Rich Girl i One Less Lonely Girl są nawet fajne.
Najbardziej mnie irytuje, gdy komuś wyraźnie spodoba się jakiś zespół i nie przyznaje się do tego, ponieważ jest kiczowaty, obciachowy itp.
Co z tego? Jeśli uznam jakąś piosenkę za dobrą, to słucham jej i nie obchodzi mnie co inni o tym myślą. A jak zapytają czy podoba mi się jakaś piosenka Rihanny, to owszem, odpowiem, że ma kilka niezłych utworów, chodź jej fanką zdecydowanie nie jestem. Często jest też tak, że komuś spodoba się piosenka, a gdy okaże się, że to kiepski zespół wykonuje jednak odbiorca zmienia zdanie twierdząc, że wcale nie jest taka dobra. Ludzie powinni się opanować, jak Justin nagra coś w moim stylu to może posłucham. A już na pewno nie będę się z tym ukrywać. Co do tego tematu to podziwiam moją koleżankę. Słucha nu metalu w większości. Jest największą fanka Kornu, children of bodom, maximum the hormone, nirvany a już w szczególności Jonathana Davisa. Ale kocha też, co mnie bardzo zdziwiło tokio hotel (których ja poniekąd słuchałam namietnie mając 8 lat). Zawsze też powtarza, żeby odwalić się od Biebera. I ja ją za to podziwiam. Każdy ma prawo słuchać czego chce i głośno o tym mówić. To tyle w temacie.

Dzisiaj miałam dziwny sen O.o
Śniło mi się, że wyszłam z Justinem Bieberem na spacer. Rozmawialiśmy. Mówił, że lubi Michaela i smuci go, że jego fani go nie lubią. Mówił, że lubi wszystkich ludzi i tak dalej... a ja do niego ,,Justin, nie martw się, rób swoje''. Uśmiechnął się i mnie przytulił. O.o Ale jak mnie zdziwił ten sen!! W ogóle o nim nie myślałam ani nic. I po tym śnie coś mi się zmieniło. Polubiłam go. Jeszcze w śnie powiedziałam mu, że lubię jego piosenkę ,,Never say never''. Szczerze, lubię tą piosenkę. I chyba w tym śnie był moim chłopakiem. I był taki czuły... Nie wiem co się dzieje, to było dziwne
Coś ze mną nie tak 
Śniło mi się, że wyszłam z Justinem Bieberem na spacer. Rozmawialiśmy. Mówił, że lubi Michaela i smuci go, że jego fani go nie lubią. Mówił, że lubi wszystkich ludzi i tak dalej... a ja do niego ,,Justin, nie martw się, rób swoje''. Uśmiechnął się i mnie przytulił. O.o Ale jak mnie zdziwił ten sen!! W ogóle o nim nie myślałam ani nic. I po tym śnie coś mi się zmieniło. Polubiłam go. Jeszcze w śnie powiedziałam mu, że lubię jego piosenkę ,,Never say never''. Szczerze, lubię tą piosenkę. I chyba w tym śnie był moim chłopakiem. I był taki czuły... Nie wiem co się dzieje, to było dziwne

- Streetwalker
Susie<3 zauroczył cię garnkogłowy,ot co ;3 Z przykrością stwierdzam,że moja znajoma (lat 19 O_o) odczuwa to samo.
Coś mi się wydaje,że ten młody będzie niedługo wyskakiwał z lodówki jak Pitbull z którym każdy obywatel ziemi za jakiś czas będzie mieć nagraną piosenkę;0 Już sobie to wyobrażam...Jan Kowalski ft.Pitbull-"aj lajk jor bubs bejbe" czy coś w tym rodzaju yeeaaah czad 0_0
Coś mi się wydaje,że ten młody będzie niedługo wyskakiwał z lodówki jak Pitbull z którym każdy obywatel ziemi za jakiś czas będzie mieć nagraną piosenkę;0 Już sobie to wyobrażam...Jan Kowalski ft.Pitbull-"aj lajk jor bubs bejbe" czy coś w tym rodzaju yeeaaah czad 0_0
Mam do niego szacunek, nie przezywam fanów ani nic. To tak jakby ktoś przezywał nas. Po prostu nie podoba mi się jego twórczość i tyle. To że unikam jego piosenek bo jakoś źle mi się kojarzą nie oznacza że nie mam szacunku.Eva pisze:A ja mimo wszystko, mimo całego braku sympatii do niego staram się jednak zachować szacunek zarówno do fanów jak i jego samego. W prawdze niczyi ortodoksyjni psychofani nie są dobrzy, ale szacunek trzeba mieć do wszystkich ludzi.Ginny352 pisze:Unikam jego muzyki i teledysków jak ognia!
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
Make it a better place
For you and for me
- Dama Kameliowa
Susie dorasta.
A Bieberowi fani są bardzo prześladowani. Dziewczyna z mojej szkoły miała naszywki z Bieberem. Oczywiście zaczęły się przyśpiewki i rymowanki z użyciem kleju na włosach. Efekt? Następnego dnia naszywki były odprute.
Nie bronię jego fanów, cóż, pomimo tego, że mają fatalny gust muzyczny nic ich nie odróżnia od reszty ludzi. Ale szkoda mi się ich czasami robi.
A Bieberowi fani są bardzo prześladowani. Dziewczyna z mojej szkoły miała naszywki z Bieberem. Oczywiście zaczęły się przyśpiewki i rymowanki z użyciem kleju na włosach. Efekt? Następnego dnia naszywki były odprute.
Nie bronię jego fanów, cóż, pomimo tego, że mają fatalny gust muzyczny nic ich nie odróżnia od reszty ludzi. Ale szkoda mi się ich czasami robi.
- lazygoldfish
Kanye West w ramach akcji "Good Friday" (w każdy piątek Kanye wrzuca na serwer piosenkę do ściągnięcia za darmo) zaprezentował muzyczną wariację z gościnnym udziałem Raekwona i z wykorzystaniem wokalu Justina. Utwór to swoisty mash up klasyka legendarnej grupy Wu Tang Clan Ain't Nuthing Ta Fu*k Wit' z utworem Justina Biebera Runaway Love.
Justin Bieber, Kanye West & Raekwon - Runaway Love (Remix)
wielbiciele rapu są wściekli, to oczywiste. Mnie się podoba. Zresztą oryginalna wersja Runaway Love ( >>> link YT) to zdecydowanie najmocniejszy punkt na ostatniej płycie Justina, a muszę przyznać, że dzieło Justina w kategorii "teen popu/rnb" prezentuje się całkiem znośnie.
Justin Bieber, Kanye West & Raekwon - Runaway Love (Remix)
wielbiciele rapu są wściekli, to oczywiste. Mnie się podoba. Zresztą oryginalna wersja Runaway Love ( >>> link YT) to zdecydowanie najmocniejszy punkt na ostatniej płycie Justina, a muszę przyznać, że dzieło Justina w kategorii "teen popu/rnb" prezentuje się całkiem znośnie.