Co ciekawego z Michaelem na YouTube?

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
martyna_k

Post autor: martyna_k »

Mam pytanie - ostatnio chcialam obejrzeć kilka filmików z Michaelem na YouTube. (Wywiady, teledyski itp.) i przy wielu z nich pojawiał się komunikat, że filmy na terenie naszego kraju są niedostępne. Wiecie może dlaczego je blokują i czy jest na to jakaś rada?
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

$ony blokuje, bo to ich materiały, Michael miał z nimi wtedy umowę , więc oni blokują to co ich :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Michael - BOTFF - 1997 History Tour Italy, świetne ruchy... ;p

http://www.youtube.com/watch?v=75HGWs0N ... re=related

Co do $ony...nie mam slow...
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Czy wie ktoś czy jest gdzie tłumaczenie tego przemówienia: http://www.youtube.com/watch?v=s-u2Deni ... r_embedded# ?
Obrazek
Eve_861

Post autor: Eve_861 »

tam gdzie wszystkie inne tłumaczenia :)

http://www.mjtranslate.pl/pl/speeches/451
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
MJKing Club

Post autor: MJKing Club »

martyna_k pisze:Mam pytanie - ostatnio chcialam obejrzeć kilka filmików z Michaelem na YouTube. (Wywiady, teledyski itp.) i przy wielu z nich pojawiał się komunikat, że filmy na terenie naszego kraju są niedostępne. Wiecie może dlaczego je blokują i czy jest na to jakaś rada?
Nie przejmuj się wejdź na mą stronę w podpisie masz adres tam znajdziesz wszystkie teledyski :)
Awatar użytkownika
martyna_k

Post autor: martyna_k »

Czy mógłby ktoś przetłumaczyć końcówkę tego wywiadu:
http://www.youtube.com/watch?v=HkBHlI6j ... re=related (od 6:21)
Nie mogę nic zrozumieć... :/
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Ze słuchu:
- Czy twoja żona Debbie spodziewa się teraz dziecka?
-Uuuhh, powiedzmy, że nie jestem pewien.
-Naprawde?
-Nie, Ciiiii. ;)
-Powiedziałeś, że ona może być w ciąży. Kiedy się dowiemy
-(Śmiech Michaela)
-Sam to na siebie sprowadziłeś.
-Proszęe.

Tak na szybkiego ;p

Ale rarytasik znalazłem :d
The Jacksons - Enjoy Yourself z 2 cześci Destiny Tour (po zmianie ubioru i fryzur ;p)

Jeszcze gdzieś widzialem ABC i The Love You Save.
Ostatnio zmieniony śr, 25 sie 2010, 23:22 przez Pitrzel, łącznie zmieniany 1 raz.
bari

Post autor: bari »

http://www.youtube.com/watch?v=sspaqXpGX6k
Pies tańczy "moonwalka" ;))
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

http://www.youtube.com/watch?v=x6zYOQv6Qj0&feature=sub

Wywiad z kobietą, która rozdziewiczyła Michaela kiedy miał 19. lat :)

Nie opowiada o tym, ale przyznaje, że tak było. Napisała książkę, w której ukazuje bardziej ludzką stronę Michaela, rodzina Jacksonów lubi ją i ma wśród nich znajomych nawet do tej pory.

Kto chce, żeby przetłumaczyć całość?
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

ooooooooo a ja chcę tą książkę łeeeeee . Czy może mi wyjaśnić mi ktoś dlaczego nasz kraj omijaja takie perełki :poglowie:
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
Baby Jane

ok, zrobiłam całe tłumaczenie dla wszystkich tych, którzy są zainteresowani:

Pearl Jr: Cześć, jestem tu z Theresą Gonsalves. Napisała książkę - "Remeber the time". Widywałam ją przez lata i wiem, że była w związku z Michaelem. Ale dziś odkryłam, że ona i Michael całowali się!
Theresa Gonsalves: Ups!
PJ: O mój Boże, więc właściwie całowałaś Króla Popu?
TG: Tak.
PJ: W policzek, czy...?
TG: Ups, zadajesz mi prywatne pytania! Nie, to nie było w policzek.
PJ: To było jak...
TG: To był intymny pocałunek.
PJ: Wow! Powód, dla którego rozmawiam z tobą wynika z tego, że nie słyszymy o normalnym, prywatnym życiu uczuciowym Michaela. Usiłujemy o tym rozmawiać ponieważ nie chcemy żeby ludzie sądzili, że Michael ma jakieś dziwne skłonności.
TG: Zgadzam się.
PJ: Jestem z ciebie bardzo dumna, ponieważ wyciągnęłaś to z niepamięci i opowiedziałaś o tym, że Michael był normalnym gościem. Ok, więc powiedz mi... czy byliście kiedykolwiek parą?
TG: Spędzaliśmy wiele czasu ze sobą, zdecydowanie byłam jego pierwszą dziewczyną.
PJ: Więc byłaś rywalką Tatum O'neal?
TG: Nie, nie było żadnego współzawodnictwa, przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Spędzaliśmy wiele czasu razem. Mogliśmy np siedzieć w parku nocą, kiedy nikogo nie było w pobliżu. Albo szliśmy do księgarni.
PJ: W jakim byliście wieku?
TG: Tuż przed dwudziestką.
PJ: Zastanawiam się, byliście blisko, więc czy dzielił się z tobą jakimiś prywatnymi sekretami?
TG: Sekretami? Na przykład?
PJ: Ty to wiesz, nie ja!
TG: Nic takiego o czym można by mówić.
PJ: Teraz ważne pytanie. Powiedziałaś, że byliście przyjaciółmi większość twojego życia. Kiedy to się zaczęło rozwadniać?
TG: To było parę lat po tym jak się zbliżyliśmy. Miałam większy dostęp do niego przed tym niż po tym fakcie... W książce możecie przeczytać co się stało kiedy wreszcie spotkałam Joe. Potem zrozumiałam, że chcę jakiegoś normalnego życia i odeszłam. Emocjonalnie nigdy go nie opuściłam, zawsze był w moim sercu. Nigdy nie zatrzasnął mi drzwi przed nosem, jeśli pragnęłam się z nim zobaczyć, wystarczyło, że o tym powiedziałam i to było zrobione.
PJ: A jeśli chodzi o książkę, co było motywacją do tego, by ją napisać?
TG: Chciałam, żeby ludzie wiedzieli, żeby fani wiedzieli, żeby zobaczyli ludzką stronę Michaela. Wielu ludzi wznosi go na poziom Jezusa, kogoś więcej niż człowieka. A ja chciałam pokazać go jako kogoś, kogo ja znałam.
PJ: W książce opisujesz swoje spotkanie z Joe i co się wydarzyło.
TG: Tak, i to nie było nic dobrego.
PJ: Więc Joe był po prostu sobą? :)
TG: Tak :)
PJ: Utrzymujesz kontakt z rodziną teraz?
TG: Tak, z kilkoma osobami z jego rodziny, podobała im się książka. Poprosili mnie, żebym usunęła jedno zdanie. I tak zrobiłam. Wszyscy mogą przeczytać książkę bez tej małej wzmianki.
PJ: Gdzie byłaś, kiedy dowiedziałaś się, że Michael umarł?
TG: Byłam we właściwym miejscu - szpitalu. Miałam robione testy. Ludzie pisali do mnie esemesy, których nie lubię. Mój brat powiedział: "twój chłopak umarł". Wiedziałam, że mówi o Michaelu, ale zapytałam o kim mówi. Powiedziałam na głos: "Michael Jackson umarł" a pielęgniarki powiedziały, że to jakaś plotka. Ale ja wiedziałam, czułam, że to prawda. Nie chcieli mnie wypuścić, ale wyszłam, powiedziałam, że po prostu muszę wyjść, nie mogę tu być.
PJ: Prywatne pytanie: słyszeliśmy, że Michael stracił dziewictwo w wieku 29 lat. Czy to prawda?
TG: To nie jest prawda. To miało miejsce, kiedy miał 19 lat.
PJ: Z tobą?
TG: Tak. Nie mogę powiedzieć dokładnie, nie wiedziałam wtedy, że on jest prawiczkiem, ale kiedy miał 19 lat wtedy zrobiliśmy to pierwszy raz.
PJ: Czy wiesz, że to pierwszy raz, kiedy fani o tym usłyszą?
TG: O tak, o tak.
PJ: Czy to jest w książce?
TG: Tak, jest. To nie było nic, co byśmy planowali. Po prostu stało się. Młodzieńcza miłość.
PJ: Wow. Bardzo interesujące. Słyszałam, że piosenka Bille Jean, Michael napisał ją przez to, przez co ty przeszłaś?
TG: Powiedział mi, że napisał ją po tym jak mu opowiedziałam, co działo się w moim życiu. Miałam wtedy 23-24 lata. Opowiedziałam mu o sytuacji, w której się znalazłam, a kilka tygodni później powiedział mi, że napisał o tym piosenkę. I zorientowałam się, że chodzi o Bille Jean.
PJ: Więc masz to dziecko? Urodziłaś je?
TG: Tak, teraz ma 28 lat. Ale dla ludzi, którzy myślą, że to ma związek z Michaelem, muszę powiedzieć, że nie.
PJ: OK, to nie miało związku z Michaelem, ale to było coś, co sama przeżyłaś.
PJ: I rozmawiałaś z Michaelem o tej sytuacji, jak z przyjacielem?
Ostatnio zmieniony wt, 12 paź 2010, 19:38 przez Baby Jane, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bercia.bella

Post autor: bercia.bella »

Wielkie dzięki! Właśnie na to czekałam. Angielski nie jest moją mocną stroną japrosic
<<Głos dostałem od Boga, ale to pozwoliliście żeby świat mnie usłyszał.>>
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

hmm to nie jest ta panna z ktora na siłe go ktoś chciał na siłe go umówic i skumac jako parę?..Chyba byl kiedys jakis program o tym.
ze ona opowiadała o tym wlasnie i pokazywała zdjecia ale nic z tego nie wyszło?
Nie wiem ja to odbieram tak ,że kazda panna teraz mowi o milosci przyjazni itp.. wczesniej nic a nic o tym nie pisały nagle ksiazki wywiady i kazdy nagle chce pokazac jego ludzką twarz.
Ochroniarze Michaela takze ksiazke chca wydac ale nikt nie chce bo nie ma tej pikanterii tylko wlasnie prawda .. Tu widzę ze ludzie kupia ksiazke dlatego ze opisane jest jaki to MJa byl pierwszy raz i to sie robi niesmaczne.
Mnie nie interesuje z kim spał spotykał się itp. To wkoncu jego prywatna sprawa i nalezy to uszanowac.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
Baby Jane

To nie jest ta sama osoba co w tym programie :)
ODPOWIEDZ