MJOWISKO 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Jednak nie jadę, bawcie się dobrze... ;/
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

Zosia-MJ pisze:Mam rozumieć, że to 3 miejsce dla mojej cioci jest zarezerwowane tak ? Czy wszystkie miejsca są zarezerwowane, i dla mojej cioci nie ma ?
Masz 14 lat, więc powinnaś już umieć czytać ze zrozumieniem:)
Masz rezerwację.
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Jadę na Mjowisko z Wrocławia w sobotę i mam 2 miejsca wolne w samochodzie. Chętnie kogoś zabiorę, jeśli ma ochotę :) Wyjdzie taniej niż pociągiem, a i szybciej na pewno - jeśli ktoś sprawdzał rozkład pociągów Wrocław - Łódź na sobotę, to na pewno zdążył już się załamać. Podobnie z PKSem.

Piszcie na priv :)
argo

Post autor: argo »

Kingo, tak jak Ci obiecywałam informacja o MJOWISKU 2010 na stronie mobilnych kobiet ;-)

http://www.mobilnekobiety.pl/styl-zycia ... ola-popu/- wchodźcie i komentujcie :)
Awatar użytkownika
DaX
Site Admin

Post autor: DaX »

A tak wogule wiem ze prawie mnie nikt tu nie zna (no dobra wszyscy mnie nie znaja) :D :smiech: ale chyba wystapie w konkursie tancznym :D :mj: z malutka niespodzianeczka ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

DaX pisze:z malutka niespodzianeczka
P.S. Tylko mam nadzieję, że nikt nie pomyśli nad leanem (skłonem) ze Smooth Criminal bo nie wiem czy Kinga weźmie na siebie odpowiedzialność nad złamynymi nosami, nogami itd w razie nieudanej próby estradowej tak jak kiedyś wypadek z Erwinem i słupem :smiech: . Żartuję ;) nie widziałem tego zderzenia ale szczerze współczuje Erwinowi to musiało boleć ;/ .

edit: luuuuuz ;-)
Ostatnio zmieniony śr, 25 sie 2010, 23:19 przez tancerz, łącznie zmieniany 4 razy.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

W pierwszym etapie konkursu to Wy wybieracie piosenkę i improwizacja, tak?
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

ja nie bardzo moge teraz przedstawiac szczegoly konkursu. natomiast na pewno w poierwszej części - jak zawsze wszyscy tańcza do jednego utworu (nie zdradze jakiego) i jury wybiera kilkoro najlepszych (ilosc zalezna jest od ilosci oraz poziomu uczestników)

Pozdrawiam,
kinga
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
DaX
Site Admin

Post autor: DaX »

A myslalem ze trzeba wybrac piosenke. No trudno :D.

Tancerz dzieki ze zdradziles ;D i bardzo mnie zmotywowales zebym to dalej robil xD

Odpowiedzialnosc biore na siebie :D

PS:. Juz sie boje :smiech:

EDIT:. No Kochani juz 38 minut po polnocy, potwierdzamy potwierdzamy :knuje: :smiech: :D
Obrazek
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Mike pisze:
La_Pantera_Rosa pisze:Identyfikatory wydaja mi sie za bardzo oficjalne ;))
Jestem bardzo ciekaw tegorocznego zlotu... oby był tak samo dobry jak poprzednie, choć ubiegło roczny posiadał liczne "fanki" nastoletnie , które nie wiedziały co mają robić, to mam nadzieje, że teraz takowych "zielonych" nie będzie, jak MJ to zabawa a nie siedzenie na stole bilardowym i zamulanie, jakby pomyliły imprezy:]
Mega LOL hahahahahaha, ale mnie rozbawiłeś tym komentarzem :hahaha: no zobaczymy jak to będzie z tegorocznym zlotem, sam chętnie poobserwuję ;-)
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Czy jak po potwierdzeniu rezerwacji wraca automatyczny mail z info o urlopie Kingi to znaczy że tak ma być i że rezerwacja została mimo wszystko przyjęta ? :surrender:
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Wiesz Mike każdy ma inną mentalność,w zeszłym roku był pierwszy zlot bez MJa więc nie wymagaj żeby wszyscy mieli banany na papie od godziny 19.00 do 06.00 rano.Każdy może sobie pozwolić na 5 minut wspomnień czy jakkolwiek to nazwiesz...
Obrazek

Post autor: endka »

moni pisze:Czy jak po potwierdzeniu rezerwacji wraca automatyczny mail z info o urlopie Kingi to znaczy że tak ma być i że rezerwacja została mimo wszystko przyjęta ? :surrender:
TAK!:) Było już o tym 100 razy:))))
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

DaX pisze:EDIT:. No Kochani juz 38 minut po polnocy, potwierdzamy potwierdzamy :knuje: :smiech: :D
Hahaha, DaX kochany dziekuje Ci za przypomnienie, bo bym oczywiście nie potwierdziła bez Twojej pomocy! :smiech:

Dzięki! :calus: nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
MJkacper

Re:

Post autor: MJkacper »

To kochani do soboty nenene
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Zablokowany