weronika_poznan dzięki wielkie za namiary, teraz to już spokojna jestem. Zadzwonię, kiedy wesoły pociąg będzie zbliżał się do mojej stacji i jakoś się odszukamy.
weronika_poznan pisze:nie przegapisz czarnych kapeluszy, cekinów i białych skarpetek
a no właśnie, Wy pewnie po tym też poznacie i mnie
Do zobaczenia w takim razie jutro
There's a place in your heart
And I know that it is love
Mario jeśli w środzie wlkp wsiadasz to jak bedzie ten przystanek to ja łeb wystawie z kapeluszem na głowie i napewno bedziesz wiedziała w którym wagonie jesteśmy xD
I znów nie dane mi będzie jechać z Wami pociągiem... ale znów spotkamy się na miejscu :) Po długim namyśle i równie długich debatach z Jeanny postanowiłam: jadę i nie ma bata :P do zobaczenia jutro wieczorem! :)
Hej - rzutem na taśmę zgłasza się Jacek.
Oczywiście, że jadę i jeszcze żonkę zabieram (zamieniła się w pracy).
Ale opieka do moich maluchów (czytaj babcia) nie dotrze zbyt rano więc my piszemy się na połączenie to, o którym pisała Basia o 14.28.
A więc pozdrawiamy i do zobaczenia.
Jacek i Aga
Słuchajcie, Weronika obczaiła taką promocję, myślę że znajdą się zainteresowani, szczególnie tacy co nie mają żadnych zniżek: "Promocja „TY i raz, dwa, trzy” została pomyślana o tych, którzy w tej samej relacji, klasie i kategorii pociągu Przewozów Regionalnych podróżują w towarzystwie jednej, dwóch lub trzech osób. Pierwsza osoba kupuje bilet normalny lub z przysługującą ulgą ustawową, a pozostałe tańsze o nawet 1/3. "
Dlatego też dobrze by było gdybyśmy stawili sie okolo tej 8 na dworcu przy kasach, razem byśmy pokupowali bilety, poszli na peron i ruszyli na podbój Łodzi!
Do jutra!
było zajedwabiście xP
dzięki wszystkim za super zabaw! ;)
noo i generalnie fajnie że o nas (czyt. Daria, Ja) zapomnieliście podczas wysiadania z pociagu ;] gdyby nie to że Daria sie obudziła akurat jak pociag sie zatrzymywał to byśmy spały dalej i zajechałybyśmy do Szczecina xP