Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- marcinokor
Dobra ja mam dwa ciekawjące mnie od dawna pytania.
1. W filmie "Michael Jackson historia króla popu" jest takie coś, że u Mike'a bielactwo zaczęło się na dłoni i dlatego zaczął nosić rękawiczkę. Czy to prawda?
2. Możecie wytłumaczyć mi teledysk Who Is It, bo oglądałem go już z kilkadziesiąt razy i nadal nie wiem o co w nim chodzi.
1. W filmie "Michael Jackson historia króla popu" jest takie coś, że u Mike'a bielactwo zaczęło się na dłoni i dlatego zaczął nosić rękawiczkę. Czy to prawda?
2. Możecie wytłumaczyć mi teledysk Who Is It, bo oglądałem go już z kilkadziesiąt razy i nadal nie wiem o co w nim chodzi.
- SuperFlyB.
Według mnie:drewno23 pisze: 2. Możecie wytłumaczyć mi teledysk Who Is It, bo oglądałem go już z kilkadziesiąt razy i nadal nie wiem o co w nim chodzi
Facet zakochał się w kobiecie (odkrywcze :P), odkrył, że ta jest kurtyzaną (i to baaardzo luksusową). Zostawił ją. Ona nagle się ocknęła, zapragnęła przestać być prostytutką i wrócić do niego... Jednak było już za późno.
lub
On zakochuje się w kurtyzanie, ona w nim itd.
-
- TheFunkyDaria
Chcialam tylko powiedziec ze skolioze nie zawsze da sie zobaczyc. Wiem to po sobie bo sama mam skolioze a wcale tego po mnie nie widac ;) Zalezy to od tego w jakim stopniu sie ja ma ;)Przecież on był prosty jak struna, nie wydaje mi się, by miał skoliozę.
Zawsze tak dumnie stał. Z klasą.
"...Moja gwiazda będzie mała, skromna, raczej niepozorna.
Ziemię zamieszkuje ponad pięć miliardów ludzi.
Każdy człowiek potrzebuje choćby skrawka nieba, swej szczęśliwej gwiazdy!" ~MJ
Ziemię zamieszkuje ponad pięć miliardów ludzi.
Każdy człowiek potrzebuje choćby skrawka nieba, swej szczęśliwej gwiazdy!" ~MJ
- TheFunkyDaria
http://michaeljacksonlive.com/thisisit/credits.php
Przy MJJ Productions Family jest Dave Dave. Wie ktos moze cos wiecej na ten temat? :)
-> temat posprzątany 7 września 2010.
mav.
Przy MJJ Productions Family jest Dave Dave. Wie ktos moze cos wiecej na ten temat? :)
-> temat posprzątany 7 września 2010.
mav.
- billiejean89