MJOWISKO 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Sussie

Post autor: Sussie »

Było cudownie!! byłam pierwszy raz a poczułam się jak w domu dzięki Wam!! dziękuję za to niesamowite przeżycie ;-) ja też miałam problem z tym czy oglądać MJa czy tańczyć... ;-) nie wiem jak dotrwam do nastepnej imprezy. Co do zwycięzcy dance konkursu- jesteś świetny!! nie przestawaj tańczyć bo jest w Tobie taka pasja, że... wow :-) Tak trzymaj!! :dance:
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Dziękuję! Dziękuje Wam wszystkim za taką cudowną imprezę! Było to moje pierwsze MJowisko i na następnym na pewno się pojawię, bo przeoczenie takiej świetnej imprezy to aż grzech.

To było cudowne, bo byłam w swoim świecie, wokół fanów Michaela i to jest właśnie magiczne.

Gratuluje wszystkim uczestnikom konkursu tanecznego i oczywiście zwycięzcy :-)

I jakby ktoś pamiętał, to, to ja, dziewczyna w fioletowej koszuli nenene

DZIĘKUJĘ!
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Najlepsze MJowisko na jakim byłem i już teraz wiem, że następne będzie jeszcze lepsze :) atmosfera nieziemska :).
DaX pisze:Było elegancko a ten nasz taniec remixa billlie jean (z tancerzem)
Było magicznie :) jak na Ciebie patrzyłem to wzroku nie mogłem oderwać :) Gdzie Ty magazynujesz tą energie :D ? ja już padałem na parkiecie ledwo dysząc :wariat: a Ty szalałeś za Nas Dwóch :) wielkie brawa :):):) Pobiłeś wszystkich tancerzy na Mjowisku ( nie tylko tych z konkursu ;-) )

Mjowisko 2010 zapamiętam z kilku rzeczy:
1.Konkurs taneczny - Niesamowity 13 latek ;) i mój odpadający nos :wariat: :smiech: ( szczerze wolę tańczyć niż prowadzić konkurs taneczny :smiech: )
2. Występy dance teamów na sali ( wow )
3. Jedzenie :D KFC :D
4. Powrót pociągiem :D - niezapomne min fanów z Katowic na peronie gdy im zatrzesneły się drzwi od pociągu a ja z ich biletami w srodku krzyczałem zatrzymać pociąg!!!! Ścigali mnie potem taxówkami do następnej stacji hahahahahaha :).
:smiech:
5. Atmosfera tych wszystkich fanów - JESTEŚMY JEDNĄ WIELKĄ RODZINĄ KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DaX pisze:PS:. Do zobaczenia na Bemowie ;D
Do zobaczenia :)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Dziekuje za to ze poczulam sie jak w domu.. ;) Dziekuje Michaelowi ze nas złączył.. Dziekuje Mafi za to ze to organizowała i nadal będzie..
Wszystkim bo was nie sposob wymienic..
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
argo

Post autor: argo »

Mój pierwszy zlot, ale zapewne nie ostatni. I byłam na nim nie tyle jako badaczka, ale przede wszystkim jako jedna z Was (mimo tego co napisali w tej krótkiej notce w łódzkich mediach ).

Chcę serdecznie podziękować Kindze- za organizację i serdeczne przywitanie :) oraz:

- grupie poznańskiej- zwłaszcza moim miłym gościom- Weronice i Dominice :)- jesteście super;
- grupie wrocławskiej- na czele z Kasią i Piotrkiem oraz Jowitą, z którą trochę szalałyśmy na parkiecie :dance:
- Kaemowi i Tancerzowi, którzy tuż przed zlotem poświęcili mi swój cenny czas na niezwykle ciekawe rozmowy- jeszcze raz serdeczne dzięki ;-) .
- i na koniec Wszystkim, z którymi udało mi się zamienić choć parę słów.

Niestety nie udało mi się wyłapać jeszcze wielu osób z tego tłumu- Basiu- po cichu- byłaś tam gdzieś ? ;-)

To była wspaniała impreza. Następna taka za rok :).
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Ślicznie wszystkim dziękuję za cudną zabawę na MJowisku :*
Było niesamowicie i magicznie, już za Wami wszystkimi tęsknię ...

Kindze wielkie dzięki za zorganizowanie całej imprezy japrosic !!

tancerz
Prowadzenie konkursu tanecznego wyszło Tobie i całemu jury wyśmienicie, ubaw był niezły :D:D
Ale liczyłam, że po ogłoszeniu wyników albo w przerwie konkursu zatańczysz ... a widzieliśmy tylko kawałek BJ w Twoim wykonaniu, czuję niedosyt ;P
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

A może jest video osoby, która wygrała? ;d
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

Moje będzie na dniach ;-)
Obrazek
Monika75

Post autor: Monika75 »

To bylo moje pierwsze MJowisko, mi i mężowi sie bardzo podobało zwłaszcza, że była to nasza rocznica ślubu, której nigdy nie zapomnimy
:-) Tylko nasze dzieci żałuja, że tam nie były, może za rok ich też weźmiemy :-) Wielkie dzięki dla Kingi i jej ekipy za zoranizowanie tak wspaniałej imprezy :-) POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH :-) :mj:
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Dla mnie zabawa była niesamowita, atmosfera również, organizacja pierwsza klasa!! Wielkie pokłony w stronę Kingi oraz jej pomocniczą "mafię" ;-) i PODZIĘKOWANIA za tak wspaniałą imprezę w rytmie Michaelowych kawałków :mj:

Wszystkie występy taneczne były genialne ;-)
DaX - szacun dla Ciebie kolego, dałeś nieziemski popis japrosic

Dziękuje wam! :-)
Pozostaje mi tylko czekać do sierpnia 2011 ;-) :nerwy:
tancerz pisze: 1.Konkurs taneczny - Niesamowity 13 latek ;) i mój odpadający nos :wariat: :smiech: ( szczerze wolę tańczyć niż prowadzić konkurs taneczny :smiech: )
Świetnie to przygotowaliście, uśmiałam się, jury było niezastąpione hahaha :smiech:
tancerz pisze: 4. Powrót pociągiem :D - niezapomne min fanów z Katowic na peronie gdy im zatrzesneły się drzwi od pociągu a ja z ich biletami w srodku krzyczałem zatrzymać pociąg!!!! Ścigali mnie potem taxówkami do następnej stacji hahahahahaha :).
:smiech:
Tego to ja też nie zapomnę :smiech:
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

argo pisze:Niestety nie udało mi się wyłapać jeszcze wielu osób z tego tłumu- Basiu- po cichu- byłaś tam gdzieś ? ;-)
Byłam! I I starałam się wypatrzeć Ciebie, ale albo się tak zmieniłaś od naszego spotkania, albo moja wada wzroku postępuje nad wyraz szybko;) Chyba trzeba się na kawę jakąś umówić;)

W sumie, to mam mózgownicę kompetentnie pustą i serce napakowane jakimś lekkim gazem, że sklecenie jakiegokolwiek sensownego zdania wydaje się być mission impossible;P

Dziękuję wszystkim za tę cudowną noc, za WATW, HTW, za bolące karczycho i zakwasy w nogach... Cudownie było zobaczyć Was znowu, drodzy, niezawodni warszawiacy, kochana Madziu (Twoja tablica jest przepiękna, jestem z Ciebie duuuuuuuuumna! :* ), moja ulubiona, doskonale widoczna Sylwusiu (;D), niestrudzona podróżniczko Olu... i kliku łodzian, z którymi jakoś zwykle się zgrać nie możemy (bo na przykład studia dziwne sobie wybrali!!) :)
Miło było też zobaczyć wszystkie legendy MJPT w trójwymiarze ;) Niektórzy nie są wcale tacy straszni, jak się wydają na forum, o! :P
Czekam z niecierpliwością na Wasze foto- i videorelacje (zwłaszcza z wyczynów Małego BJ! Wulkanu energii i potencjału! Tak trzymać, a zajdziesz daleko:) )

Do zobaczenia we wrześniu na Bemowie! :)

edit: mam nadzieję, że udało nam się zebrać pokaźną paczkę przyborów i zabawek dla dzieciaków!
Ostatnio zmieniony ndz, 29 sie 2010, 18:51 przez po-cichu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Zapomniałam dodac ze jury było niesamowite na konkursie. Wolfi czyli Kasienka nadaje sie do kabaretu.. hah nasz Toffi Wolfi ;)
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

To był mój pierwszy zlot i na pewno nie będzie ostatni!
Było cudownie i bardzo szybko zleciało. Wszystko, począwszy od podziękowań Kingi aż do jej ostatnich słów w pożegnaniu - było rewelacyjne.
Cudowna organizacja, fantastyczni ludzie, muza MJ no i DaX, który wygrał konkurs taneczny - świetna sprawa. To ogromnie cieszy, kiedy widzi się takie serce i talent młodego pokolenia do tego co chciał przekazać MJ :happy:.

Nie było żadnych słabych punktów. Wszystko zorganizowane naprawdę fajnie. Od samego początku czułam się jak jeden z elementów, układający się w jedną całość. To też na pewno w dużej mierze zasługa Kingi. Przywitanie się na początku, z każdym z osobna to coś, co wywiera wrażenie. Rzeczywiście, każdy z nas (a było nas trochę :-) ), czuł się tak samo ważny. Nie ominęła nikogo i każdego w ten sposób doceniła. To naprawdę coś, co zapada w pamięć. Niby wydawałoby się, mały gest...ale bardzo wiele znaczy.
Świetny pomysł, by zarówno seans filmowy, jak i cała impreza odbywały się w tym samym miejscu, znaczy w kinie. Duży komfort. Bardzo dobre rozwiązanie z pozostawieniem przez całą noc, otwartej sali kinowej gdzie leciały teledyski i koncerty MJ.
Konkurs taneczny - świetna sprawa. Mnóstwo zabawy i śmiechu. Gratuluję wszystkim uczestnikom a przede wszystkim DAXowi, który porwał nas wszystkich. Jury spisało się na medal. Dowcipne komentarze, świetnie dopełniały całość.

Wszyscy razem, każdy z osobna...nieważne w jakim wieku i z jakiego miasta; potrafiliśmy się dobrze bawić aż do samego końca.
Szczególne podziękowania dla grupy z Krakowa japrosic. Miałam okazję poznać Was po raz pierwszy i okazałyście się, naprawdę sympatycznymi, jak i zwiarowanymi dziewczynami. Mimo, że znałyście się wcześniej; nie czułam jakiegoś dyskomfortu z tego powodu.
Dobrze mi się z Wami łaziło, bawiło, słuchało poczynań wokalnych, jak i spało w pociągu hehe :calus:
Wszystkim dziękuję za wspólną zabawę, która kolejny raz pokazała, że nie liczy się ani wiek ani żadna inna bariera. Na takich imprezach, jesteśmy wszyscy razem. Kolejny raz, muzyka Michaela łączy ludzi.

Kinga - dzięki ogromne za całą organizację zlotu. Włożyłaś w to zapewne wiele pracy, ale dzięki temu jest taki efekt. Wyszło naprawdę bombowo. Bardzo skutecznie, udało się Tobie jak i całej mafii, złączyć wszystkich ludzi. A w kontaktach osobistych, okazujesz się bardzo ciepłą i fajną babką.

Jak tu nie kochać muzyki Michaela i nie być na takich imprezach :mj:
Chyba tak naprawdę, właśnie podczas tego zlotu, poczułam się po raz pierwszy, rzeczywiście jak jedna z Was. :hug:.
1958 - forever...
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

No i super, nie było mnie z wami, szkoda ;/
Kuzynka mi opowiadała, co i jak... DaX wielki jesteś, napewno genialnie zatańczyłeś japrosic
Gocha! Zosieczek cię nie poznał, a widział, że to ty ! Co za pech :surrender:
Za rok napewno będę nenene
A Wolfi był superowy! :smiech:
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

to moje pierwsze MJowisko. Przerosło wszelkie moje oczekiwania.
Przede wszystkim pomysłowość i dbałość o szczegóły - jeśli chodzi o organizatorów. Na prawdę chylę czoła, bo wykonaliście wielką robotę, która na pewno wymagała masy czasu i wysiłku.
Kino świetnie się tu sprawdziło - ten podział: sala kinowa, parkiet i kuluary pozwalały na różnorodność w spędzaniu czasu, tu rzut oka na duży ekran, za chwilę przejście do innego świata i szaleństwo na parkiecie, a potem chill out przy stolikach.

Ale to wszystko byłoby tylko pustą oprawą, gdyby nie wypełniła jej energia Michaela, którą się tam czuło, NAPRAWDĘ (przynajmniej ja ją czułam :-) :dance: ). Magiczne było spontaniczne wspólne We Are the World, ciary mam jak sobie przypomnę.
Mówię Wam, Michael ma się doskonale i uśmiecha się, widząc jak żyje w nas.
DZIĘKUJĘ!!!!!
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

Obrazek
Zablokowany