Ukłony w stronę Kingi i całej Mafii. Dziękujemy!
Dziękuję też ekipie łódzko-warszawskiej :) Kochani jesteście!

O rany!!! ale przygoda. Też chciałbym to widzieć. Twoją minę również hahahatancerz pisze:
4. Powrót pociągiem :D - niezapomne min fanów z Katowic na peronie gdy im zatrzesneły się drzwi od pociągu a ja z ich biletami w srodku krzyczałem zatrzymać pociąg!!!! Ścigali mnie potem taxówkami do następnej stacji hahahahahaha :).
![]()
Wliczasz to brak kultury osobistej i szacunku do drugiej osoby? W końcu It's all for L.O.V.E ;] Piękna atmosfera, kiedy stojąc grzecznie w kolejce wciska się przed Ciebie 10cioro pałających do Ciebie miłością fanów i słyszysz jeszcze tekstniespodzianka pisze:Ta atmosfera, jaką sobie razem tworzymy, jest nie do opisania.
ja tylko mieszkam w Łodzi (zdarzyło się, ale nie narzekam) ;) a pochodzę z okolic Katowic ;)Mental pisze:półłodzianki(?) iorety
tak, były moleioreta pisze: P.S. Czy zauważyliście, że latały tam mole?![]()
P.S. 2: ulubione powiedzonko na tegorocznym MJowisku (padało zawsze po wymienieniu swoich nicków): "ale ostatnio się mało udzielam"
Hahahaahatancerz pisze: 4. Powrót pociągiem :D - niezapomne min fanów z Katowic na peronie gdy im zatrzesneły się drzwi od pociągu a ja z ich biletami w srodku krzyczałem zatrzymać pociąg!!!! Ścigali mnie potem taxówkami do następnej stacji hahahahahaha :).
![]()