Fani z Lublina, Zamościa (Szczebrzeszyna) są?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
złotko

Post autor: złotko »

Ivet nie mam kasy na koncie i dlatego nie odpisałam. W sumie to mogę sie spotkać 29 ale to niedziele i dlugo bym nie mogla bo wieczorem mam impreze integracyjną dla 1 licealistów.
Michael you are not alone.!
Awatar użytkownika
Ivet

Post autor: Ivet »

Cieszę się że odezwałaś. Nie na długo to znaczy na ile?
Awatar użytkownika
złotko

jednak nie ide na ta impreze. Więc mam czas
triniti

Post autor: triniti »

hej, hej...ja również jestem z Lublina...
Czas mam bardzo ograniczony, ale chętnie dołączę do każdą inicjatywy..szczególnie o charakterze charytatywnym..
Ktoś wspomniał o szpitalu na Chodźki...w tej chwili nic nie przychodzi mi do głowy, co można by zrobić, oczywiscie poza dostarczeniem zabawek...ale chciałabym żeby pomoc i dawanie odrobiny radości tym dzieciakom miało charakter bardziej długoterminowy...
Znam ten szpital i jak sobie pomyslę jak ponure jest to miejsce...to robi mi się słabo...Wydaje mi się, że podstawowy problem...to ciasnota..Kiedy rodzic chce towarzyszyć swojemu dziecku...wówczas śpi na karimacie. Znam to z własnego doświadczenia..
Tylko tak rzucam w eter,,,Rzadko tu zagladam, ale proszę o kontakt...może pm..Jestem do usług w razie czego i chętnie się z Wami spotkam..
pozdrawiam
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

hej, ogłoszenie drobne w temacie KOTKOWO TUTAJ - Lublin i okolice, Kraśnik i okolice.

poza tym:
- czy Lublin śpi? chyba śpi. mało tu się dzieje...
- czy ktoś z Lublina jedzie w niedzielę na Bemowo do Wawy? (o ile ktoś tu zajrzy przed niedzielą :smiech: )
- czy w tym roku jakaś lubelska michaelowa integracja się odbędzie? ;-)
- badjack jesteś tu jeszcze?

pozdrawiam.
Awatar użytkownika
BadJack

Post autor: BadJack »

Ileż ja czasu już nie zaglądałem do tego wątku. Aż tu coś mnie naszło, żeby zerknąć i proszę, pytanie o mnie :) No to jestem, jestem !!! :)
Awatar użytkownika
akaagnes

BadJack, wiedziałam kiedy zapytać nenene hehe
jak żyjesz? robimy jakieś spotkanie niedługo?
Awatar użytkownika
złotko

Ja też od dawna nie wchodziłam ogólnie na forum. postaram sie być teraz częściej jakby sie jakieś spotkanie szykowało.
Awatar użytkownika
złotko

Lublin śpi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
akaagnes

W środę odbędzie się kolejne spotkanie w ramach Europejskiego Kolegium Kultury (inicjatywy projektu Lublin 2016 Europejska Stolica Kultury). Tym razem organizatorzy zaprosili specjalistę PR, jednego z najbardziej znanych brytyjskich kreatorów wielkich sław - Marka Borkowskiego. Pracował on m.in. dla Michaela Jacksona, alternatywnej grupy cyrkowej Archaos, Luciano Pavarottiego. Środowe spotkanie w przekorny sposób zostało zatytułowane “Everything you know is wrong”.

Organizatorzy zapraszają ludzi kultury, przedstawicieli biznesu, mediów, nauki, polityki, a także innych środowisk, w których kreowanie dobrego wizerunku odgrywa ważną rolę: Doświadczenie Marka Borkowskiego we współpracy z artystami, a także z biznesem i mediami
urozmaici prezentację o konkretne przykłady, ułatwi komunikację z uczestnikami. Liczymy, że lublinianie zainteresują się tematem. Na koniec przewidzieliśmy krótką część na pytania do eksperta – informuje Michał Karapuda, szef biura ESK w Lublinie.

Spotkanie odbędzie się w auli Wydziału Politologii UMCS (pl. Litewski 3) 30 marca (środa) o godz. 18.00.

Mark Borkowski (ur. 1959 w Stroud) jest brytyjskim specjalistą od PR, ekspertem w mediach, autorem książek dotyczących public relations oraz laureatem wielu nagród w tej dziedzinie. Pracę w branży rozpoczął w wieku 19 lat. W 1987 r. założył "Borkowski PR", jedną z najbardziej znanych agencji PR w Wielkiej Brytani. Firma obsługuje między innymi Sony, Nissana czy Virgin Media. Borkowski współpracował również z Michaelem Jacksonem, Van Morrisonem, Led Zeppelin, Cliffem Richardem czy Teatrem Bolshoi. Ostatnio z jego usług korzysta Julian Assange, twórca WikiLeaks. Mark Borkowski od ponad 20 lat związany jest z festiwalem w Edynburgu.

Wykład odbędzie się po angielsku, organizatorzy zapewniają tłumaczenie.

http://kultura.lublin.eu/wiadomosci,1,6 ... cale=pl_PL
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

To co Lublin, może jakieś spotkanie organizujemy? ;)
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
akaagnes

Pitrzel, stawiam Ci piwo, jeśli uda Ci się zorganizować chociażby 4-osobowe mjowe spotkanie w Lublinie. Ostatnie było w lipcu 2009 i były na nim 3 osoby o ile dobrze pamiętam: BlackDimension, BadJack i ja.
złotko, Robert Gawliński (Juwenalia 2005) pisze:Lublin śpi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Pitrzel

akaagnes pisze:Pitrzel, stawiam Ci piwo, jeśli uda Ci się zorganizować chociażby 4-osobowe mjowe spotkanie w Lublinie. Ostatnie było w lipcu 2009 i były na nim 3 osoby o ile dobrze pamiętam: BlackDimension, BadJack i ja.
Ok, to ktoś by się pisał tak w ogóle na spotkanie, załóżmy po 21.04. ?
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
Pitrzel

No tak, widzę ożywiony entuzjazm wśród tłumu chętnych. ;)
Awatar użytkownika
akaagnes

Pitrzel, sprawa jest o tyle trudna dodatkowo, że w Lublinie nie dzieje się NIC Michaelowego z taką częstotliwością jak w innych miastach. W zasadzie jedno wynika z drugiego - nie dzieje się, bo nie ma tu zbyt dużo fanów MJa. Jak ostatnio była impreza na ostatki w MC w MJowych rytmach, nikt nawet nie odpisał. Nie wiem, czy coś szykuje się na powiedzmy 25 czerwca (wszak to sobota), być może znów coś będzie w MC albo w Czarnym Tulipanie, ale rok temu ile było osób? (ja nie wiem, bo nie byłam). Tutaj rzadko kto się w ogóle odzywa. Niby jest trochę osób, ale większość wchodzi na forum w ogóle chyba raz na ruski rok i trudno jest zebrać choćby kilkuosobową ekipę na piwo. Dodatkowo nie wszyscy są z samego Lublina, tylko z okolic, więc większa impreza odpada, bo na naszej kochanej prowincji ostatnie autobusy choćby do Świdnika odjeżdżają przed 21-szą.
(Swoją drogą tytuł wątku jest dosłownie i w przenośni rozjechany, bo gdzie Rzym, a gdzie Krym.. Lublin jest jakieś 80-100 km od Zamościa ;D)

Tak więc najpewniej umawiajmy się zobaczyć na MJowisku w Łodzi- bo to większe wydarzenie zbliżające się, motywuje zwykle więcej osób do zajrzenia na forum i ewentualnie do wątku miejscowego. ;-)
Pozdrawiam. :)
ODPOWIEDZ