MJ Wrocław Dance Team?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Klaud pisze:Niepełnoletność boli.
Czyli trzeba być pełnoletnim na MJowisko bo już nic nie rozumiem...
:nerwy:
(sorki, że wtrącam się w temat)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

MichuP15 pisze:Klaud napisał:
Niepełnoletność boli.

Czyli trzeba być pełnoletnim na MJowisko bo już nic nie rozumiem...

(sorki, że wtrącam się w temat)
Nie ma ograniczeń wiekowych na MJowisko. Po prostu póki nie masz 18 lat rodzice mówią veto, kiedy już je masz Ty możesz mówić veto.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Klaud

Post autor: Klaud »

Dzwoneczek MJJ pisze:Nie ma ograniczeń wiekowych na MJowisko. Po prostu póki nie masz 18 lat rodzice mówią veto, kiedy już je masz Ty możesz mówić veto.
Dokładnie ... ;-)

A mnie jeszcze długo przyjdzie czekać. :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

http://www.pulpfiction.com.pl/dzieje-sie.html

Propozycja dla niejadących na Mjowisko wrocławian. Ja się wybieram.
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Dzwoneczek MJJ pisze:Nie ma ograniczeń wiekowych na MJowisko. Po prostu póki nie masz 18 lat rodzice mówią veto, kiedy już je masz Ty możesz mówić veto.
Dzięki
:D
Obrazek
Awatar użytkownika
kikula

Post autor: kikula »

Karolina, a wybierasz się w sobotę czy w niedzielę? I o której? Może się tam spotkamy, ja też chcę iść, najchętniej w sobotę. Klaudia, może Ty też ?:)
Awatar użytkownika
MJwroc

Uwaga!!!
Jutro spotykamy się pod barem o 14!

zaczyna się od making of thriller, potem jest moonwalker, a potem ja się zmywam, bo idę dawać korepetycje, żeby zarobić na kolejne płyty :happy:
Awatar użytkownika
Klaud

Post autor: Klaud »

Dowiedziałam się od Justyny,że na zlocie było super :)
To teraz oczekuję zdjęć !
Mamo Katherine ...
Słyszałam,że twój mąż jakieś fotki cykał :p
Więc bardzo bym prosiła o ty,by chociaż parę zdjęć znalazło się na dropboxie.
Ja tu żyję w niewiedzy i chciałabym zobaczyć jak się bawiliście :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Eweline

Post autor: Eweline »

Hej,
co myślicie o tym, żebyśmy wystąpili na koncercie na Bemowie? Jutro ostatni dzień zgłoszeń.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Ja i mąż nie jedziemy na Bemowo. Mamy tydzień wcześniej rocznicę ślubu i będzie trochę wydatków, więc wyjazd do Wawy by nas zabił finansowo.

Nie wiem, ile osób z naszego teamu jechałoby na Bemowo, na MJowisku było 6. Jeśli pojechałoby 6, to trza by się było chyba do kogoś i tak dołączyć (w sensie do jakiegoś sąsiedniego dance teamu), bo 6 osób to trochę mało na występ.. Jak chcecie się zgłosić to good, macie moje matczyne błogosławieństwo, ale ja w imprezie niestety nie wezmę udziału.

Ale ale... drogie wrocławskie dzieciaczki... zbliża się jesień i nasza kolejna impreza a przedtem występ dla dzieci z domu dziecka. Widzimy się w sobotę klasycznie o 10 i spinamy tyłki z Badem, pogadamy też o mundurkach, takich jak ma Szczecin. A, i wczoraj z Jowitką byłyśmy w jednym takim lumpie koło targu Zielińskiego i kupiłyśmy Wam coś na ubranka do pocięcia już pod kątem naszej jesiennej imprezy w stylu Smooth Criminal. Ale na razie cicho sza, o tym w sobotę:)

Do zobaczenia!

:happy:
Awatar użytkownika
MJwroc

Kiedy zaczynamy SC?
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Coby nie było niepewności-przesunął mi się urlop na koniec września, na Bemowie mnie nie będzie, będę w górach przez tydzień.
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

MJwroc pisze:Kiedy zaczynamy SC?
Myślę, że za dwa spotkania. Tydzień przed zlotem na ostatniej próbie tańczyliśmy do tej okrojonej przez Ciebie wersji (jest kapitalna) i świetnie to wychodzi całościowo i wcale nie jest takie trudne. Mnie osobiście chyba starczą dwa spotkania- sobotnie i za tydzień, by skończyć Bada i od połowy września możemy zacząć uczyć Was z mężem Smootha. Ale jeśli wyjdzie, że Bad nie jest do końca opanowany, to trza będzie chyba cisnąć dalej... Kroki wszystkie każdy już zna, teraz trza dopracować synchron, bo w tym układzie synchron musi być idealny, to nie Thriller, gdzie ewentualne nieodciągnięcia zasłonimy ciuszkami. Będzie good, dzieciaki moje :) Już się stęskniłam za naszym podskakiwaniem! :)

EDIT:

Zadałam sobie trudu i przekopałam się przez te 900 zdjęć autorstwa Jeanny100 (Dżozefy) z poznańskiego teamu zapostowanych na Picassie i dokonałam selekcji. Wybrałam 85 fotek na których pojawia się chociaż jedna papa z naszego wrocławskiego teamu. Zdjęcia są na Dropboxie w naszym katalogu MJ. Autorem części zdjęć prócz Jeanny jest też mój mąż, bo ona dawała mu chwilami aparat "do potrzymania" :P Zdjęcia nie są chronologicznie, bo nasza pani fotograf miała aż 3 karty pamięci i z nich zrzuciła, więc się wszycho pomieszało, ale to nic :) Indżoj!
Awatar użytkownika
LiberianGirl1989

Post autor: LiberianGirl1989 »

dziewczyny w tą sobotę też o 10? bo zamierzam wpaść popatrzeć, a może nawet nauczyć się czegoś nowego:) w tą sobotę zaczynacie SC?
Awatar użytkownika
MJwroc

Nie, SC mamy zacząć 26 września.
Przyjdzie moja koleżanka popatrzeć, ok?
ODPOWIEDZ