Manifestacja itp....
Manifestacja itp....
Jakis czas temu wiem, ze Thriller zamiescil na stronce link do zapisu video manifestacji z 2005 roku. Ja niestety wtedy nie bylam podlaczona do netu i plik mi umknal. Zawsze mialam chec go zobaczyc, ale jakos zapominalam poprosic na forum jakas dobra duszyczke o ponowne udostepnienie tego materialu.
Moze teraz ktos zrobi mi ta mala przyjemnosc?
Moze teraz ktos zrobi mi ta mala przyjemnosc?
Re: Manifestacja itp....
O ja tez przylaczam sie do prosbythewiz pisze:Moze teraz ktos zrobi mi ta mala przyjemnosc?

B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
http://rapidshare.de/files/20305802/Man ... x.avi.html
Leżał jeszcze u mnie na dysku. To jest ta krótka wersja którą kiedyś wrzucił tu THRILLER. Dziś 13 maja, za miesiąc będzie rok od uniewinnienia, szybko zleciało.
Leżał jeszcze u mnie na dysku. To jest ta krótka wersja którą kiedyś wrzucił tu THRILLER. Dziś 13 maja, za miesiąc będzie rok od uniewinnienia, szybko zleciało.
- PAulina (big fanka)
niewiesz to wstawiam Ci tu Tutorial jak to zrobić:PAulina (big fanka) pisze:sorry, że pytam, ale... jak sie z tego ściąga?! nigdy nie wiem...![]()
![]()
Bierzemy link np.
Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.de/files/13732406/Dangerous_tour_resealch__pt1_.zip.html
Klikamy na free

i czekamy aż załaduje się podstrona
później musimy poczekać kilkanaście sekund

w tym przypadku jest są to 63 sekundy
gdy ten czas minie pozostaje wpisać kod

i kliknąć Start Download i wtedy zaczyna nam się ściągać plik
Dwa komentarze
Jeśli pokarze nam się taki komunikat

oznacza to że ściągamy już jeden plik. Więcej na raz się nie da!!
Jeśli pokarze nam się taki komunikat

oznacza to że przekroczyliśmy limit i musimy poczekać określony czas
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- PAulina (big fanka)
Moge napisac tylko jedno- Wszyscy jestescie pelni fantazjiPAulina (big fanka) pisze:oooooo kur.... ZAJEBIOZA! wiele razy mnie widac :D. M.Dż* jest extra, uwielbiam Cię Kasiu:*.
Naprawde wszytsko super zrobione!!

w pozytywnym slowa znaczeniu...
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- PAulina (big fanka)
Niom razem trzymalysmy Twoje dzielo. Jakos tak wyszlo spontanicznie. Ale to byla sama przyjemnoscPAulina (big fanka) pisze:Cicha, to ja z Tobą właśnie niosłam transparent nie? WIELKIE całusy dla Ciebie![]()
![]()

E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Poprawka- WSZYSCY jesteśmy pełni fanatzjicicha pisze:Moge napisac tylko jedno- Wszyscy jestescie pelni fantazji![]()
w pozytywnym slowa znaczeniu...

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- PAulina (big fanka)
Z mojej strony też była to przyjemnośćcicha pisze:Niom razem trzymalysmy Twoje dzielo. Jakos tak wyszlo spontanicznie. Ale to byla sama przyjemnoscPAulina (big fanka) pisze:Cicha, to ja z Tobą właśnie niosłam transparent nie? WIELKIE całusy dla Ciebie![]()
![]()

//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Witam. Wygrzebałem ten temat w wyszukiwarce (po obejrzeniu video stąd: http://www.majkel4michael.pl/movies/man ... n2005.html). Czy ktoś może jeszcze raz wrzucić ten pliczek
. Z przyjemnością bym to obejrzał w lepszej jakości i zachował na dysku