Andreas Goldberger wystąpił jako Michael Jackson!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
mrpiter

Andreas Goldberger wystąpił jako Michael Jackson!

Post autor: mrpiter »

W austriackim odpowiedniku naszego "Tańca z Gwiazdami" występuje niezwykle popularny i niegdyś wspaniały skoczek narciarski Andreas Goldberger i w jednym z odcników wystąpił jako Michael Jackson. Możemy o tym przeczytać tutaj ->

http://www.skijumping.pl/news.html?pokaz_news=5214

Czy ktoś może wie coś więcej na ten temat? Tzn do jakiej piosenki tańczył itp itd :-) A może ktoś ma jakieś zdjęcia albo (co byłoby chyba jeszcze ciekawsze) nagranie na którym można obejrzeć zmagania sympatycznego Goldiego? :-)
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

W google znalazłem, że Goldberger wraz ze swoją partnerką odtańczyli bliżej nieokreśloną Michael Jackson Medley.

Obrazek
Awatar użytkownika
guruFARMI

Post autor: guruFARMI »

:mj: a więc jednak... Goldi jest fanem jacksona. Ze 2 lata temu jak był PŚ w zakopanem.. powiedział że nawet sam Michael Jackson mógłbybyć zazdrosny o taką atmosferę jaka była w zakopanem (chodzi o jego koncerty)

mysle ze od tak sobie tego nie powiedział... poprostu jest fanem , wygląda na to że wielkim
I promise you, the best is yet to come
Obrazek
Awatar użytkownika
mrpiter

Na to właśnie wygląda. Goldi fanem Michaela Jacksona :-) A na dodatek dzisiaj w finale 3 edycji programu "Taniec z Gwiazdami" w naszym kraju, Rafał Mroczek również wystąpił jako Michael Jackson. W trakcie programu powiedział też że bardzo go lubi. Zarówno jego muzyke jak i wygląd. Ogólnie podobał mi się ten jego wystep do muzyki MJ . Panie Mroczek...Jestem na tak ;-)
Awatar użytkownika
Czajka

Post autor: Czajka »

Ja to mam pecha !!!!! Nie lubie ogolnie ogladac tego Tanca z gwiazdami i dzis mimo ze byl final tez nie obejrzalem. Zato moja matula sie strasznie tym fascynowala. Wlasnie kumpel mi powiedzial ze Mroczek tanczyl Michaela. Bylem pewny ze sciemnia bo lubi sie ze mnie zgrywac jesli chodzi o MJ'a. Patrze na onecie.... oooo nieeeeee !!!!! jednak to prawda a ja to przegapilem :(( jutro chyba ochrzanie matule ze mnie nie zawolala :(( Mam pytanie : wiecie moze kiedy bedzie powtorka tego programu bo koniecznie chcialbym to zobaczyc.....
" You close your eyes and hope that this is just imagination.."
blazec

Post autor: blazec »

Czajka ten występ, był beznadziejny, a jeśli Goldberger też wystąpił jako Jackson, to bardzo możliwe, że to jnie onie wybierają muzykę, a reżyserzy. Co do wypowiedzi mrpitera: :) :) :) Nie on powiedział, tylko Urbański z niego wyciągnął na siłę, tak jak z Legią, a z wyglądem, to był żart Urbańskiego :p
Awatar użytkownika
mrpiter

Jak Ty to nazywasz żartem to masz fajne poczucie humoru. Mi się bynajmniej on w ogóle nie podobał i miałem ochote rozwalić telewizor jak się go o ten wygląd zapytał :zly: A Mroczek normalnie powiedział że MJ lubi. Nie trzeba było to z niego wyciągać. Zwyczajnie odpowiedział na pytanie i dodał że nawet bardzo go lubi ;-)
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

no nie , ja też nie oglądałem tego finału kiedy jest powtórka ??
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

kojanik pisze:no nie , ja też nie oglądałem tego finału kiedy jest powtórka ??
A czy Ty zwracasz kiedykolwiek uwage na daty postów?
Możesz sobie ściągnąć urywek tego programu z tematu "Rafał Mroszek vel Michael Jackson".
Pozdrawiam
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
ODPOWIEDZ