Kochani,
czas płynie nieubłaganie i to, co jeszcze niedawno było w naszych planach w zakładce „do spełnienia” właśnie staje się rzeczywistością!
Jak już z pewnością wszyscy wiedzą
UDAŁO NAM SIĘ i jedziemy na Bemowo. Postanowiliśmy w tym dniu (26 wrzesień) świętować razem z fanami z całej Polski odsłonięcie płyty oraz rocznicę koncertu MJ. Priorytetem dla Nas (jak zawsze) była możliwość przekazania innym tego, co Nas ze sobą scala czyli Michaelowej magii.
Dostaliśmy taką szansę i wykorzystamy ją najlepiej jak potrafimy!
W kwestii organizacyjnej zbieramy zapisy na hotel a raczej nocleg w Warszawie ponieważ startujemy już 25 września. Jedna noc dla jednej osoby to ok. 30 zł ale cena uzależniona jest od ilości zarezerwowanych noclegów, dlatego tak ważne jest to jaką grupą pojedziemy :)
Potwierdzona obecność to oczywista oczywistość:
Roxi
Kama
Aga
Eta
Wojtek i Michał -znaczy pełna torba
Evelina czyli ja
Edzia - duchem zawsze
Chudziella
Osoby chętne do wyjazdu proszę o informację najpóźniej do jutra godz. 10:00!To pilne
Tworzymy rodzinę i każda duszyczka jest ważna. Pamiętajmy o tym
SERDECZNIE ZAPRASZAMY do wspólnego świętowania wszystkich, nawet osoby które nie tańczą!
Mi opadła szczęka na Kamowe obwieszczenia więc zapewniam będzie się działo
Przy okazji informuję o najbliższych planach MJ ST :
1. Piątek 17.09. godz. 20:00-22:00
próba
Szkołą Tańca Abballu
ul. Kolumba 5
zbiórka o 19:50 pod salą
koszt ok. 10 zł
czas wynajmu 2 godziny
W piątek nasz skarbnik będzie zbierał pieniądze na bilety do Wawy – 69 zł w obie strony :)
2. Sobota 18.09. godz. 15:00-17:00
Plac Orła Białego
zakończenie projektu „Przywróćmy Szczecinowi Stare Miasto’
dajemy czadu
Dyskusje nad sobotnim wieczorem cały czas w toku :)
3. Piątek 24.09. godz.?
Nasze Drzewo
Spotkanie w wiadomej sprawie, przesunięte z wiadomych względów.
Nie mogę się powstrzymać, żeby nie napisać.
Ostatnio się dowiedziałam, że to czego tak bardzo pragniemy, to nad czym pracujemy z takim poświęceniem od ponad roku, to jak bardzo chcemy pokazać innym że
Michael Jackson żyje w naszych sercach udaje się.
Moi Kochani to się naprawdę udaje…. Słowa „nie ma rzeczy niemożliwych” nabierają namacalnego sensu….
Dziękuję. Dziękuję Wam :*