MJPolsat: Downloads

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Mjpolsat pisze:Bardzo dobra jakość
Ostatni koncert Victory Tour z Los Angeles 9 Grudzień 1984 Dodger
Stadium

Miłego słuchania ;-)

DZIÉKI!!! :happy: :happy: :happy:
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
van der

Post autor: van der »

Justine1304 pisze:
Mjpolsat pisze:Urodzinowy Koncert w Kopenhadze
Kurczę no! Patrząc sie na to to po prostu niemożliwe by nie bylo takiego samego filmu z Polski!!!
Jak mogł być taki sam "film" koncert w polsce skoro u nas wystąpił 20 września, a nie tak jak w Kopenchadze w dniu swoich urodzin czyli 29 sierpnia.
Ostatnio zmieniony sob, 18 wrz 2010, 0:43 przez van der, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

van der pisze:
Justine1304 pisze:
Mjpolsat pisze:Urodzinowy Koncert w Kopenhadze
Kurczę no! Patrząc sie na to to po prostu niemożliwe by nie bylo takiego samego filmu z Polski!!!
Jak może być taki sam "film" koncert w polsce skoro u nas wystąpił 17 września, a nie tak jak w Kopenchadze w dniu swoich urodzin czyli 29 sierpnia.

Wydaje mi się że
Justine1304 chodzi o to że rzadki bo urodzinowy koncert w Kopenhadze został zarejestrowany a nasz nie chociaż było nas tam ponad 2 razy więcej niż w Kopenhadze .
skoro u nas wystąpił 17 września
17 września Michael koncertował w Moskwie a u nas 20 września.
Obrazek
van der

Post autor: van der »

Zgadza się u nas wystąpił 20 mój błąd już to poprawiam.
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Chodziło mi o to, że nas było 2 razy więcej niż w Kopenhadze a nikt nie zarejestrował tego koncertu i nie wstawił. W ogóle nie miałam na myśli urodzin van der . Chodziło mi o to, że z jego urodzin dwie laski, i dzięki im za to, zarejestrowały najlepszy dzień w ich życiu a u nas nikt jeszcze nawet sie taka osoba nie pojawiła :(
Obrazek
ODPOWIEDZ