Czy ktos wie skad to jest?

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
3T

Czy ktos wie skad to jest?

Post autor: 3T »

Invincible

Post autor: Invincible »

Tak ja wiem to była ceremonia wręczenia nagród indyjskiego przemysłu rozrywkowego tzw. Bollywood.To był rok 1998 (chyba)
Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

1 maja 1999 r. Nowy Jork, Bollywood Awards. Nagrody indyjskiego przemysłu filmowego. Michael otrzymał nagrodę za działalność humanitarną i wygłosił przy tej okazji przemowę.
Invincible

Post autor: Invincible »

Kurcze zdaje się, że chyba pomyliłam rok, ale informację czerpałam z internetu, a przy zdjęciach z tej uroczystości była data 1998. No cóż nawet nawiększym modralom zdarza się pomylić. Ale przy okazji dowiedziałam się szczegółówej daty.
Obrazek
Awatar użytkownika
3T

Post autor: 3T »

Dziekuje za info :macha: :macha:
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

hehe, jaki ten Michael jest śmiechowy :). Uwielbiampatrzeć jak On się uśmiecha i gdy widać na jego twarzy lekkie zawstydzenie :)
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
baniakwls

Post autor: baniakwls »

No włąsnie jest tak wielka postacia swiatowej sceny muzycznej,dokonal tak wiele w swoim zyciu,stal sie najwiekszym artysta na swiecie a mimo to widac ze niezmienila go sława i pieniazde,ma wiele miłosci w sobie,pomaga potzrebujacym a pzry tym nosi tak wiele pokory w sobie!
"He is my passion..."
ODPOWIEDZ