Oficjalne stanowisko MJPT w sprawie projektu płyty
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
syberia, nie wiem czy ktoś to zapisał bezpośrednio na swoim dysku, ale to forum ma regularnie robione back-up'y
Poza tym.... jest tylu świadków, kilka mail'i od Ewy, które o 25 czerwca wspominają i.... tyle kłamstw w jej wykonaniu, które można jeszcze w tym temacie znaleźć, a które można udowodnić, że....
Eh... Niech lepiej wszystkie pieniądze wrócą do swoich właścicieli, bo ja nie odpuszczę póki to się nie stanie.
Poza tym.... jest tylu świadków, kilka mail'i od Ewy, które o 25 czerwca wspominają i.... tyle kłamstw w jej wykonaniu, które można jeszcze w tym temacie znaleźć, a które można udowodnić, że....
Eh... Niech lepiej wszystkie pieniądze wrócą do swoich właścicieli, bo ja nie odpuszczę póki to się nie stanie.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Witam,
Kasiu - czy można prosić o update sytuacji z płytą?
Na MJowisku była mowa, że odsłonięcie będzie 26.09(?) na Bemowie,
czy mamy już w całości fundusze na to?
a jak sprawa z Ewą i prokuraturą?
pozdrawiam
Basia
Kasiu - czy można prosić o update sytuacji z płytą?
Na MJowisku była mowa, że odsłonięcie będzie 26.09(?) na Bemowie,
czy mamy już w całości fundusze na to?
a jak sprawa z Ewą i prokuraturą?
pozdrawiam
Basia
Ostatnio zmieniony pn, 30 sie 2010, 16:26 przez BasiaM, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam tu: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=11273
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
OK. Moi Mili. Sprawa ma się ku końcowi
Otrzymałam z Prokuratury informację, że Ewa zwróciła pieniądze darczyńcom, którzy się o to upomnieli. Z wieści, jakie mnie co jakiś czas dochodzą to tu to tam, wnioskuję, że tak faktycznie się stało.
Zatem, jeśli ktoś nie otrzymał jeszcze zwrotu, choć się o niego upomniał, bardzo proszę o pilną informację na PW.
Czas zamknąć tę sprawę i puścić w niepamięć raz na zawsze
Otrzymałam z Prokuratury informację, że Ewa zwróciła pieniądze darczyńcom, którzy się o to upomnieli. Z wieści, jakie mnie co jakiś czas dochodzą to tu to tam, wnioskuję, że tak faktycznie się stało.
Zatem, jeśli ktoś nie otrzymał jeszcze zwrotu, choć się o niego upomniał, bardzo proszę o pilną informację na PW.
Czas zamknąć tę sprawę i puścić w niepamięć raz na zawsze
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
OK. Widzę, że moja skrzynka pęka w szwach od Waszych zgłoszeń....
Zatem bardzo proszę również wszystkich poszkodowanych o informację jaka to była kwota, kiedy wpłacona i czy darowizna wynikała z kupna albumu czy też była "czystą" darowizną.
Z góry dzięki!
Z informacji od Kingi wynika, ze na jej konto żadnych zwrotów nie było, więc pieniądze powinny wrócić do Was.
Dotyczy to zarówno darowizn wpłaconych ot tak z czystego serca, jak i tzw. marży ze sprzedaży albumów, czyli 7,05 PLN o ile dobrze pamiętam
Zatem bardzo proszę również wszystkich poszkodowanych o informację jaka to była kwota, kiedy wpłacona i czy darowizna wynikała z kupna albumu czy też była "czystą" darowizną.
Z góry dzięki!
Z informacji od Kingi wynika, ze na jej konto żadnych zwrotów nie było, więc pieniądze powinny wrócić do Was.
Dotyczy to zarówno darowizn wpłaconych ot tak z czystego serca, jak i tzw. marży ze sprzedaży albumów, czyli 7,05 PLN o ile dobrze pamiętam
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Wygląda na to, że prokuratura uwierzyła w zapewnienia Ewy, że pieniądze zostały zwrócone. Rany- nie wierzę, że jej wena twórcza w kłamaniu jeszcze się nie wyczerpała....
Wysłałam wczoraj do prokuratury pismo z prośbą o ponowne wyjaśnienie tej sprawy.
Znów czekamy, ale jam cierpliwa....
Wysłałam wczoraj do prokuratury pismo z prośbą o ponowne wyjaśnienie tej sprawy.
Znów czekamy, ale jam cierpliwa....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me