Odsłonięcie tablicy pamiątkowej, Bemowo, 26.09.2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Scholl

Post autor: Scholl »

Wrzucam filmik: Drill i TDCAU wykoania MJ Crew

http://www.youtube.com/watch?v=_WgSeeN7EVQ

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

Było fantastycznie!!! :happy: tak fajnie że aż ciężko mi to opisać -mimo problemów z trafieniem w odpowiednie miejsce i błądzeniu po Warszawie :-)
DZIĘKUJE PRZEOGROMNIE Kindze siadeh_ za to że jako członek MJ Cracow Dance Team dostałam szanse na zatańczenie na scenie wśród naszych naszych MJPT-owskich gwiazd ;p dzieciakom się chyba podobał nasz występ ,sądząc po częstotliwości śpiewania w konkursie, przez nich "beat it" nenene
było przecudownie!!począwszy od wspólnej podróży pociągiem z krakowską ekipą aż do zakończenia imprezy..
bardzo się ciesze że mogłam zobaczyć Kasie M.Dż* na żywo na scenie :love: dałaś niesamowity popis i wraz z tancerzami stworzyłaś perfekcyjną całość!!Smooth był nie do opisania!! :mj: no i teraz mogę się już pochawlić że mam zdjęcie z Michaelem :smiech: reszta Twoich występówteż mnie powaliła a stroje tancerzy w "thrillerze" świetne ;]
dziękuje "małemu billie jean" za to że tak cierpliwie pozował do zdjęć ze mną i z dziewczynami z naszego dance teamu :D ciesze się,że mogłam zobaczyć Twój występ raz jeszcze :)
ni i miło było zatańczyć na koniec "thrillera" ze szczecińskim Dance Teamem-pozdrawiam Was gorąco!!

W szczególności dziękuje mojej kochanej krakowskiej ekipie za wspólnie spędzony czas, za bukę, kota z workiem na głowie który chodzi do tyłu i wsysaniu ogona do rury od odkurzacza :diabel2: aa no i nie zapominajmy o tym że madzia06 ma zawsze rację!! :hahaha:

nie mogę się doczekać kolejnego spotkania MJowej rodzinki bo takiej świetnej atmosfery nie ma nigdzie! loveMJPT
Ostatnio zmieniony pn, 27 wrz 2010, 15:50 przez madisson, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Występy danceteam'ów:

TDCAU & The Drill - to chyba Poznań, tak? oraz Beat It wykonywane przez MJ Krakow dance team

To są dwa dłuższe filmiki jakie nagrałam, niestety nie mam Szczecina z TWYMMF. :(
Awatar użytkownika
Scholl

Post autor: Scholl »

akaagnes pisze:Występy danceteam'ów:

TDCAU & The Drill - to chyba Poznań, tak? oraz Beat It wykonywane przez MJ Krakow dance team

To są dwa dłuższe filmiki jakie nagrałam, niestety nie mam Szczecina z TWYMMF. :(
Drill i TDCAU MJCrew - Warszawa, Bemowo :)
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

ghost_ola pisze:Kasiu, Twój show był niesamowity! Tym razem przebiłaś samą siebie. Wielki plus za muzykę na żywo. Brawa dla zespołu! Byliście rewelacyjni. Tancerze również pierwsza klasa. Tego smooth'a nie zapomnę nigdy :)
Dokładnie, Smooth przebił wszystko. Z zapartym tchem patrzyłam na ten występ i brak mi słów. Kasia, tancerze, zespół - wszyscy byliście genialni. Aż się łezka w oku kręciła :) Wykonanie Smile też wypadło cudnie. Motyw z Workin' Day And Night z zespołem tańczącym na środku sceny w rzędzie z "Michaelem" również wywołał uśmiech na mojej twarzy. Pięknie. Gratuluję Wam tego show!

Kingo i Aneto! Muszę przyznać, że na każdej z majkelowych imprez, kiedy na początku wchodzicie na scenę, narasta we mnie przekonanie, że zaraz będę świadkiem niezapomnianego wieczoru. Dziękuję, że wkładacie tyle pracy i serca w organizację tych wszystkich wydarzeń. Z każdym następnym jest coraz lepiej, coraz profesjonalniej. Brawo!

Jestem przeszczęśliwa, że płyta wreszcie powstała. Pomimo wielu trudów, wielu zakrętów i wielu sporów, komuś wciąż się chciało o nią powalczyć. Dziękuję tym osobom, które przyczyniły się do doprowadzenia tego projektu do końca. Jesteście cudowni. A płyta wygląda pięknie. Cytat Michaela jest idealny i aż ciarki przechodzą po plecach, kiedy się go czyta.

Tancerzu, Twój występ oglądało się z nie mniejszą fascynacją, niż show Kasi. Jesteś niesamowicie utalentowany. Tańczysz całym sobą z taką pasją... Mistrzostwo.
DaX, jesteś świetny. Tańczysz tak krótko, a już nie można od Ciebie oderwać wzroku. Nie przestawaj, powodzenia!

Dance Teamy, Wam również gratuluję występów, w które na pewno wkładacie wiele wysiłku. Fajnie się na Was patrzy.

loveMJPT

No i na deser...
ghost_ola pisze:Pozdrowienia dla całej ekipy łódzko-warszawskiej, która jak zawsze gwarantuje dobrą zabawę :*
Kochani, dziękuję!!! Szczególnie Noemi za gościnę, przytulne łóżeczko, jajecznicę i w ogóle za wszystko. Noemi, po-cichu, ioreta, billiejean89, ghost_ola, MEDeah, Mental, Arthiel, dobrzi, badsusie, E2 - już za Wami tęsknię! :hug:
PS: Boję się tych zdjęć z sobotniej nocy :D
Obrazek
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

Było cudownie :happy:
Ogromne podziękowania za całą organizację imprezy. Zwłaszcza dla Kingi i Anety, które świetnie prowadziły imprezę i rozładowywały stres maluchów. A także bawiły ludzi swoimi dowcipnymi wstawkami. Widać, że potrafią to robić.
Kasi Cz. - polskiemu Michaelowi Jacksonowi. Dziewczyno, byłaś świetna japrosic . Oglądając Cię już na próbie, wiedziałam że będzie dobrze. Mimo, złośliwości mikrofonu hehe ;-) . Ale, podczas oficjalnego już występu dałaś porządnego czadu. Od strojów, przed choreografię, tancerzy aż do głosu - niesamowite wrażenie! Widać, że dobrze czujesz się na scenie i jest to miejsce stworzone dla Ciebie. A energii można tylko pozazdrościć. Ogromny plus za występy live. Świetne brzmienie...wreszcie czułam w środku, że muzyka gra mi w sercu, tak było głośno hehe. Czułam ją od środka i to było wspaniałe. O to chodzi!
Ogromne gratulacje za cały program imprezy. Myślę, że wszyscy się mogli dobrze bawić, niezależnie od wieku. Odsłonięcie tablicy - wzruszający moment.

Gratulacje dla wszystkich występujących na scenie. Dla wszystkich dance teamów, Tancerza, małego Biliie Jeana.
Szczególne podziękowania dla "mojego" krakowskiego MJ Cracow Dance Team. Byłyście wspaniałe, zarówno na scenie jak i poza nią. Od uroczej jazdy pociągiem, przez rolę poszukiwaczów "zaginionej arki" hehe, znaczy amfiteatru...No i oczywiście, za te wszystkie koty, worki i Kazimierza :smiech: .
Nie można nie wspomnieć również o zawsze mającej rację Madzi06 :hahaha:
I dzięki wesołej MadziaLence, która mimo że toczyła wojnę z chorobą, sypała rozwalającymi tekstami, że brzuchy bolały.

Wspaniała zabawa, po raz kolejny pokazująca że muzyka Michaela łączy ludzi. Szkoda, że takie chwile szybko mijają...ale wspomnienia zostają do końca życia.
Dzięki organizatorom za całą imprezę a grupie z Krakowa za towarzystwo :hug:
http://www.youtube.com/watch?v=aGwoCbKQiQc
Ostatnio zmieniony pn, 27 wrz 2010, 18:34 przez buziaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
1958 - forever...
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

Było cudownie;-)bardzo sie ciesze ze byłam tam z Wami;-)
szczegolnie dziekuje:
Kindze i Anecie za zorganizowanie tej całej imprezy dziewczyny jestescie świetne;-)
Kasi za cudowny koncert szczegolnie z "Smile"to było cos niezwyklego i za "black&withe" pokazałas pazur i było rewelacyjnie!!!
Tancerzowi tez za niewzykly wystep wielki szacunek-świetny jesteś
oraz wszystkim osobom ktore miałam okazje spotkac wybaczcie nickow niebede wymieniac bo nie pamietam a niechce nikogo pominąc;-)
napewno dziekuje Ewelinie"szejsetce" i Markowi za akcje juz po koncercie;-)oraz Kasi i Erwinowi za wspolny powrot do domu;-)
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
KinGa *

Post autor: KinGa * »

To było coś NIESAMOWITEGO. Płakałam całą drogę z Wawy do Bydgoszczy :surrender:

Na początek oczywiście brawa dla wspaniałych prowadzących japrosic . 'Pani Kinga' i 'Pani Aneta' były bezbłędne. Ja stałam na scenie w sumie jakieś 10 minut i nogi mi się trzęsły jak nie wiem co, a Panie to po prostu pełen profesjonalizm. A właśnie, a propos profesjonalizmu siadeh_ kto wymyśla TAKIE pytania do II etapu konkursu?! Grr.

Brawa dla Oliwci i Kubusia -> mini gwiazd konkursów dla najmłodszych :smiech:

tancerz...po prostu WOW i to wielkimi literami. LaToya się nie zna :-P

DaX, człowieku! Jestem fanką Michaela od czterech lat, a ledwo potrafię zatańczyć początek do 'Billie Jean'... Wyjdziesz z a mnie? glupija

Dance Teamy i osoby z MJowiska - szacun.

Ale płakałam głównie z jednego powodu. M.Dż.*...
Nigdy nie miałam okazji widzieć jej występu i podejrzewałam tylko, że musi być genialna. Ale nie ma słowa, które potrafi ją określić. Cieszę się, że złapałam ją za sceną mogłam jej za to podziękować. Mogę teraz mówić, że tuliłam się do Majkela ;-). Jest wspaniała w tym co robi...A przy tym tak cholernie skromna... Kocham ją i tyle.
Żałuję tylko, że tata ukradł mnie zanim zdążyła zaprezentować mi -> :wariat:

Mogłabym jeszcze dłuugo entuzjazmować się występami...Dziękuję wam wszystkim.
Awatar użytkownika
akaagnes

KinGa * pisze:Ale płakałam głównie z jednego powodu. M.Dż.*...
Ja też się zaraz rozpłaczę, ale głównie z tego powodu, że nie widziałam występu Kaśki i nie było mi dane zrobić sobie foty z Majkelem Dżeksonem, bo musiałam już jechać. ;((
- please... czy jest ktoś kto nagrywał występ M.Dż.* i wklei tu link(i) ?
- powiedzcie, że niedługo będzie kolejna okazja, żeby zobaczyć taki występ (jej)! :P :)
Pozdrawiam raz jeszcze.
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

To było coś nie do opisania!

Najpierw chciałam wszystkim podziękować:
Kasi ( M.Dż*) za wspaniałe, nie do opisania show, za krótką rozmowę, za autograf słabo piszącym długopisem i za to że jest Pani takim cudownym człowiekiem, a poznanie Pani osobiście jest to moje największe, wzruszające wspomnienie z tej imprezy! A gdy Kasia mnie przytuliła to łzy już same leciały. Świetne w tym wszystkim jest to, że śpiew, taniec i świetny wygląd zostały połączone w tym wielkim show!

Kindze (siadeh_) i Pani Anecie należy się wielkie dziękuję za zorganizowanie tej imprezy! Świetne prowadzące ;)

Michałowi ( tancerz ) za cudowny i profesjonalny występ i za naukę w garderobie, obrotu i skoku do ,,Jam,, :smiech:

Marcinowi ( DaX ) za świetny występ do BJ, i za te nasze tańczenie z boku sceny do różnych piosenek, uwielbiam to! :dance:

Kindze ( KinGa ) za ten ( haha ) konkurs o wiedzy o Michael'u :smiech: , i jeszcze za wiesz za co ;).

Wszystkim Team'om za świetne pokazy taneczne!

Najbardziej rozbawiły mnie tańczące i śpiewające maluchy :smiech:
Mam ich nagranych więc jak będę miała czas to wstawię wszystko co mam, także występy Kasi ( tylko w większości jest słaba jakość głosu :rocky: )

DZIĘKUJĘ za te niezapomniane emocję! :mj:

PS. I gratuluję wszystkim wokalistą za ,,We Are The World,,! :-)
Ostatnio zmieniony pn, 27 wrz 2010, 17:19 przez megi1013, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Detox

Post autor: Detox »

akaagnes pisze:
Ja też się zaraz rozpłaczę, ale głównie z tego powodu, że nie widziałam występu Kaśki i nie było mi dane zrobić sobie foty z Majkelem Dżeksonem, bo musiałam już jechać. ;((
- powiedzcie, że niedługo będzie kolejna okazja, żeby zobaczyć taki występ (jej)! :P :)
Pozdrawiam raz jeszcze.
Mnie niestety z powodu tego ,że była to niedziela nie było :surrender: :surrender:

Ale występy Kasi znalazlem na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=edll6md2fEU
http://www.youtube.com/watch?v=tb1019CV-n0

Brakuje połowy Black or White ktoś ma?
Awatar użytkownika
akaagnes

Detox pisze:
akaagnes pisze:
Pozdrawiam raz jeszcze.
Mnie niestety z powodu tego ,że była to niedziela nie było :surrender: :surrender:

Ale występy Kasi znalazlem na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=edll6md2fEU
http://www.youtube.com/watch?v=tb1019CV-n0

Brakuje połowy Black or White ktoś ma?
Początek i BoW widziałam trochę. Potem właśnie musiałam iść (w przerwie- jak był konkurs z pytaniami). Dzięki za THRILLER!
Detox

Post autor: Detox »

Spoko ;-) Rozmawiałem z Kingą i powiedziała mi ,że jest profesjonalne nagranie , profesjonalną kamerą tylko jeszcze nie wie kiedy jak i gdzie będzie dostępne ;-)
Awatar użytkownika
akaagnes

Detox pisze:Spoko ;-) Rozmawiałem z Kingą i powiedziała mi ,że jest profesjonalne nagranie , profesjonalną kamerą tylko jeszcze nie wie kiedy jak i gdzie będzie dostępne ;-)
Wiem też, że Mike, Erwin 777 i ich ekipa nagrywali, ale jest to na kilku nośnikach i trzeba poczekać aż będzie zgrane w całości.
Awatar użytkownika
missyou1

Post autor: missyou1 »

Ostatnia część występu Kasi jakie udało mi się nagrać Billie jean http://www.youtube.com/watch?v=dQvU-q7HV2g

Poszukuję wczorajszego, fantastycznego Smile i Black or White w wykonaniu Kasi i Wielkiego finału, który powalał na kolana. Oczywiście chodzi mi o filmy. Niestety skończyła mi się pamięć w aparacie :(((( Gdybyście gdzieś natrafiły, to b. proszę o linki. :muzyka: :mj: :tancze: :love: :love: :love:
ODPOWIEDZ