[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Post autor: agnieszka1978 »

No ja też będę jak zwykle...Moze od razu na pażdziernik zapodamy liste...pamiętając, że w październiku płacimy za całość ( a bardzo chcialabym wiedzieć po ile będziemy płacić zeby każdy mógl przygotowac swoja część pieniążków odpowiednio wczesniej). Licze na to, ze ludziska nie odstraszy to, ze trzeba płacic za miesiąc z góry ( a wszedzie tak już jest).

2. agnieszka1978 melduje swoja obecność:)
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Post autor: P.Y.T.95 »

1. Dżozefa_milion
2. agnieszka1978
3. P.Y.T.
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

Mnie niestety nie będzie w sobotę, bo popołudniu wyjeżdżam przez co idę na rano do pracy :/
PS: Wera znalazłam w torebce kapelusz od Twojej Tequili xP
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Pragne zwrócic uwagę, że od paździenika płacimy za cały miesiąc z gory...Ogólnie dzisiaj było nas bardzo mało...znaczy Wer. Domi.Basia i Ela no i ja, no i oczywiście dzieci. Jak tak dalej bedzie to będziemy sie nazywać Michael Jackson Trio Dance Team. Trinity badzo brakowalo nam dzisiaj Ciebie. Rozumiem, ze nie możesz zawsze byc, ale pamietaj, ze jestes nam potrzebna. Wiem, ze kiedy zakładano Dance Team Poznań była ogromna frekwencja. Do niektórych przedsięwzięć potrzebna jest większa liczba osób. Kiedy zlozyłam popozycję zatańczenia na Mjowisku 2011"pewnego układu" (Wszyscy wiedza jakiego) jakoś nikt nie zapalił sie do tego. Frekwencja maleje. Czytajac wczesniejsze wątki kazdy pisal, ze fajnie , że super że Dance Team Poznanski sie odrodził. I gdzie teraz jest to fajnie, gdzie teraz jest to super?Jak ktos chce sobie potanczyc tak od niechcenia to moze godzinami wpatrywac sie w telewizor z teledyskami MJ-a i się uczyć. Tutaj na salli uczymy się kroków i mam nadzieję, że Dance Team przetrwa.Jezeli ktos nie może przyjśc to miłobylo by poinformowac " nie moge byc w spobotę", a tak to czekamy czy w ogole ktos się pojawi. I wnioskuję z tego, ze tak naprawde mozna rozpisywac sie i jak grochem o ściane. Inne zepoly jakoś maja w sobie determinacje i funkcjonują. Jest tyle planów ktore można zrealizowac. Jak nie ma wiekszości to nawet nie można porozmawiać na temat Dance Teamu ( chociazby na temat strony internetowej), bo co napiszemy: Michael Jackson Dance Team zrzesza w swoim gonie 3 osoby? Pisze tutaj dlatego, ponieważ mam nadzieję, ze w ten sposob dotre do Was. Poznan to duże miasto i naprawde jest wiele mozliwości. Chcecie zeby każdy szydzil na końcu z Poznania, ze zespołowi Dance Tem z Poznania nie udalo sie przetrwać?
Licze na odzew z Waszej strony. Ja wyrazilam swoją opinie i swoje zdnaie mimo tego, ze nie jestem z wami od samego poczatku.
Dziekuje
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No właśnie Moi Drodzy bardzo ważna wiadomość:od października jesteśmy zobowiązani do płatności za salę za cały miesiąc z góry.Myślę że nikogo nie powinno to dziwić ponieważ przeważnie jest tak że płaci się "z góry" jednak dotychczas byliśmy traktowani ulgowo.I myślę że nie będziemy już gdybać na temat płatności ponieważ było na to dużo czasu a nikt się tym faktem nie zainteresował.Kwota na październik to 175 zł które należy podzielić między uczestników-wpłacamy pieniądze na pierwszych zajęciach czyli w sobotę 02.10.
Oto osoby które się zdeklarowały dotychczas:
1.Monika
2.Agnieszka1978
3.Weronika_poznań
4.Ela

Liczę że tym razem nie będziemy wypisywać sobie monologów i staniecie na wysokości zadania żeby każdy wiedział ile z tej kwoty ma wyłożyć.Dzielić chyba potraficie co nie?

Jeżeli ktokolwiek z przyczyn niezależnych nie dołoży się do płatności za cały miesiąc z"z góry" będzie płacił za pojedyńcze zajęcia tak jak było to robione dotychczas.

Żarty się skończyły .Mieliście potraktować projekt poważnie tymczasem kładziecie lachę gdzie się da i jak się da.Ostatnie zajęcia znów nam o tym przypomniały. :-P

P.S.Oczywiście nie mam żalu do osób które uprzedziły o swojej nieobecności-szkoda tylko że z pięciu nieobecnych zrobiły to tylko dwie. :wariat:
Obrazek

Post autor: P.Y.T.95 »

1.Monika
2.Agnieszka1978
3. Weronika_poznań
4. Ela
5. P.Y.T.95
Awatar użytkownika
agnieszka1978

weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

aga, błagam, zrelaksuj się :D

Najpierw o naszej sobotniej próbie - ćwiczyliśmy thrillera od początku do samego końca, krok po kroku - wychodzi coraz lepiej i nie ma się co zrażać, nie nie wychodzi od razu! nikomu nie wychodzi od razu! monika, ja miałam te same obawy o których wspominałaś, ale popatrz na mnie - mam nadwagę i dylam, w pompie mam co inni pomyślą! z próby na próbę idzie mi coraz lepiej (a co, nie ma to jak dobry autowlew hehehe). z czasem majkelowe ruchy przyjdą same. I abstrahując od wszystkiego - zajebiście, że majkel był tylko jeden. Niech tak pozostanie! Każdy z nas będzie tańczył trochę inaczej, w naszym teamie nie ma miejsca na jakieś kopiowanie :P starajmy się, ale katujmy myślą, że po 5 godzinach będziesz już odwzorowywać każdy gest, nie o to chodzi! majkel to majkel, weronika to weronika a monika to monika. dlaczego tak jest źle? pieprzyć wstyd czy zażenowanie swoim ciałem! tu są sami swoi! naprawdę - bez stresu!!!

trinity, chcielibyśmy potem jechać smooth. kiedy będziesz miała wolną chwilę, żeby nas naumieć? :D bo jak nie przyjdziesz to sama się ghosta nauczę, pokażę reszcie i zrobię siarę na całą Polskę tańcząc to w 5 osobowym składzie na następnym zlocie sasasasa

ostatnia sobota była suuuuper i bardzo dziękuję za męską decyzję całej drużynie! tańczymy coraz lepiej i fajniej! cieszę się, że jesteśmy tam razem! w następną sobotę tez damy czaduuuu!!!!

teraz kochani usiądźcie! news roku!
dzowniła do mnie przemiła Pani z radiowej CZWÓRKI i zaprasza na wywiad w piątek o 14:30, do polowego studia radia koło Starego browaru - nie wiem dokładnie gdzie, ale się dowiem:). co tydzień w ramach akcji "Czwórka w wielkim mieście" radio nadaje z innego miasta w Polsce. w ten piątek audycja idzie z Poznania. Różni redaktorzy szukają fajnych atrakcji miejskich i przedstawiają je całemu krajowi. Kto chce niech się zjawia! a już obowiązkowo - ma włączone radio i słucha!!!!

PS. bardzo mi Was brakuje, stały składzie. Iskierka, kiedy my się zobaczymyyyy??
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
agnieszka1978

No nareszcie męskie slowo Weroniki. Bede z Toba w tym radiu...żebys nie była sama. Ja też myslę, ze jesteśmy w miarę zgrana ekipą i nam sie uda:). Co do Ghostsa to myślę, że jesteśmy wstanie to zatańczyć. Juz załatwiam nam ciuszki ( oczywiście do przerobienia) Więcej informacji na Dance Teamie. Robię też dla nas stronke internetową i mam nadzieję, że wypali. Nie wiem o co chodzi z Moniką, ale każdy z nas chciałby tańczyc jak Michael. Niestety Michael jest tylko jeden, a ja czy Monika, czy Wera jesteśmy inne. Nie rozumiem tez zażenowania swoim cialem. Kobiety jesteście piekne!!!!!!!!! ( Nikt nie ma zadnej nadwagi---->nawet zabraniam tak myśleć)Każda z nas ma swój styl. Ja myślę, zeby doszlifowac do końca Thrillera, a potem można zaczynać nowy układ. A pro po naszej impezy. Napisałam maila do Blue Nota i czekam na odpowiedź. Nie bedzie zadnej siary Weronika! Mam nadzieję, zę nasze pomysły zmobilizują ludzi i przyjdzie więcej dziewczyn na Dance Team. Moja glowa pęka od pomysłów tylko pomózcie mi je zrealizować:). Weronika najpiew doszlifujmy do końca jeden układ a potem zabierzmy się za następny i za następny i jeszcze za nastepny ok?
Awatar użytkownika
Jeanny100

Słuchajcie ja w tym tygodniu nie mogę zapłacić za cały miesiąc "z góry
" mogłabym to uczynić dopiero w przyszłym tygodniu/czyt.w dniu "matki pieniężnej" /także w tym miesiącu będę płacić za każde zajęcia jednorazowo.Mam nadzieję że nie będzie to dla Was zbytnim obciążeniem :surrender:
Obrazek

Post autor: Iskierka »

weronika_poznan pisze:Iskierka, kiedy my się zobaczymyyyy??
Oj, nie wiem, nie wiem.. ale kiedyś na pewno :)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Iskierka pisze:
weronika_poznan pisze:Iskierka, kiedy my się zobaczymyyyy??
Oj, nie wiem, nie wiem.. ale kiedyś na pewno :)
Droga Iskierko pamiętaj że nadal należysz do poznańskiej rodziny ;-)
I że bardzo tęsknimy ale Środa Wlkp to nie drugi koniec świata więc będziesz nas odwiedzała ;-)Mogę Ci zgwarantować kawałek podłogi w pokoju co byś mogła na weekendy wpadać.Pozdrowienia i buziaki :hug:
Obrazek

Dobra:)
Teraz ja.....zalezaloby mi zeby jak najwięcej osób było na sobotnim Dance Teamie;) Chodzilo by mi o pomysl zorganizowania imprezy lutowej.( było już to omawiane znaczy stępny pomysł imprezy) Wstepnie jestesmy umówieni we wtorek z "menadżerem" Blue Note. Zapewne chcialby wiedzieć wszystko o imprezie. Dlatego liczy sie każdy pomysł. Tworzymy ten zespół razem:). Kwestia jest obgadania biltow wstepu, ile osob mialoby być ( wiem, ze to jest na dzień dzisiejszy temat tabu, ponieważ nigdy nie wiadomo w takich sytuacjach ile osob będzie), ale pan sie pytał mniej wiecej ile osób mozemy się spodziewac. Nie znam jeszcze kosztów klubu. Najbardziej zalezy na DJ-u, ktory zna całą dyskografie MJ-a ( sama bym stanela za pulpitem, ale niestety nie mam odpowiedniego sprzetu ha ha ale sobie wlewam). DJ, ktorego chcemy miec kosztuje 1000 tys. zl. nie powiem kto to taki, bo jeszcze nie jest wiadome czy wystapi. Skaładam dekalracje wszem i wobec że moge dołozyć do DJ-a 500 zl, ale reszte trzeba skołować. Sponsora jest bardzo trudno znaleźć, wręcz graniczy sie to z cudem. Nikt za damo nie wynajmie nam klubu ( chyba ze to będzie piwnica cioci) i trzeba sie liczyc z kosztami. Pieniądze za wstęp chcemy przekazac na cele charytatywne i z moich obliczeń niewiele tego bedzie jeżeli nawet wstawi się 150 osób. Dlatego myslę, żeby razem to przedyskutować. Jeszce będe dzwonić do dwóch roznych klubów i zobaczymy ich opcje....
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

świetny pomysł aga! 150 osób na pewno się wstawi:D musi być jakiś magiczny dj... jestem za obgadaniem wszystkiego w sobotę.

i oczywiście bez stresu - nauczymy się najpierw dobrze jednego układu, potem będziemy myśleć o kolejnym :)

APEL do wszystkich tancowników - proszę przed sobotą obejrzeć 3 krotnie thriller i przeniuchać wszystkie niuanse :).
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Więc tak jutro znaczy w piątek 1.10.2010 jestem umowiona z "menadżerem" klubu Charyzma. Bardzo mily Pan( po glosie młody wiec powiekami zamrugam LOL). jeżeli ktos jest chetny to zapraszam ( nie chcę sama tkwic jak kołek ) Takze godzina 21 przed Charyzmą. Mozna wczesniej sie spotkać i co nieco obgadać.Najbardziej interesuje mnie kwota wynajecia sali i dodatkowe koszta....Myslę, ze u nich nie ma okeślonej ilosci osob tak jak to zaznaczył sam szef Blue Nota z zapytaniem ile osób bedzie. Jeżeli ktos chce sie ze mną skontaktowac to podam numer GG 7214056. Nie sypiam jak normalny czlowiek wiec mozna pisac o każdej porze dnia. Weronika jestes mi potrzebna tak samo ja Jeanny i inni. Zeszta wszyscy jestescie potrzebni. Dlatego piszę o tym na forum. Druga sprawa to ozmawialam z osobą. ktora jest wstanie uświetnic nasza impreze, ale o szczegółach będe wiedziec dopiero jak określimy datę imprezy....( mam nadzieję, ze zbyt drogo nie wyniesie to wszystko)..ale to ja juz sie będę dogadywać....W każdym azie mam nadzieję, ze ktos się zjawi przed Charyzmą....
ODPOWIEDZ