MJ Invincible Team ( Bydgoszcz )
- agnieszka1978
Cieszę się, że powstaje nowy Dance Team:) Tak jak ktos wyzej napisał niegdy nie za wiele nowych Dance Teamów. Mam nadzieję i wierzę, że Wam sie uda i niejednokotnie zatańczycie na MJ-owisku ( z nami Dance Teamem Poznańskim i Dance Teamem Wroclawskim). Widziałam w Waszych watkach jak zastanawiacie sie nad salą. Z lustrami czy bez. Lustra powinny być to wymagane, żeby ćwiczyć choreografię. Do tego osoba, ktora potrafi Was nauczyć ( chyba, ze nauczycie sie z teledysków). Życzę wam wszystkiego co najlepsze i ogromnej determinacji. Pamietajcie, zeby się nie zrażać i cwiczyć. Pozdrawiam serdecznie:)
Megi chyba nie bez powodu wygrała konkurs na MJowisku, a ja (jeśli jeszcze nie zapomniałam) spróbuję jakoś nauczyć was choreografii do Thrillera z obozuagnieszka1978 pisze:Do tego osoba, ktora potrafi Was nauczyć

Aha, moje gg -> 22207040
Megi, do zobaczenia w Wawie,
reszta do zobaczenia w piątek

Pozdrawiam.
Chciałam powiadomić, że tak jak mówiliśmy, próba się odbyła!
Od 17:00 do 18:00, w ,,Wiatraku,, w sali ,,Aula,,. Świetnie się bawiliśmy!
A kto z was wie, że Michale w piosence ,,Bad,, od 34 sekundy śpiewa: szampon, szampon, pierogi!
Pokładaliśmy się ze śmiechu! Albo w ,,Worki'n Day and Night,, śpiewa w pewnym momencie: fasola!
Za tydzień oczywiście następne spotkanie! I powiadamiam Was ludziska, że ja i Michał na następnych zajęciach uczymy Was Drilla! Potem wyjaśnię dlaczego ;p
PS: Michał jeszcze raz dzięki, że pomogłeś mi załapać jak robi się ten dłuuugi obrót! :)
Do zobaczyska!

A kto z was wie, że Michale w piosence ,,Bad,, od 34 sekundy śpiewa: szampon, szampon, pierogi!

Za tydzień oczywiście następne spotkanie! I powiadamiam Was ludziska, że ja i Michał na następnych zajęciach uczymy Was Drilla! Potem wyjaśnię dlaczego ;p
PS: Michał jeszcze raz dzięki, że pomogłeś mi załapać jak robi się ten dłuuugi obrót! :)
Do zobaczyska!

Taak. Spotkanie bardzo miłe. Co prawda niektórzy (czytaj ja i Domi) raczej udawałyśmy, że tańczymy. Bo wy to tak czadowo robicie, a my biedne nic nie umiemy!
Ale 'szampon, szampon pierogi' jest najlepsze.
Chociaż na coś się przydałam
BYDGOSZCZANIE apeluję do was, zapiujcie się do naszego teamu!

Tego jak już mówiłam jest więcej.megi1013 pisze:A kto z was wie, że Michale w piosence ,,Bad,, od 34 sekundy śpiewa: szampon, szampon, pierogi! Pokładaliśmy się ze śmiechu! Albo w ,,Worki'n Day and Night,, śpiewa w pewnym momencie: fasola!
Ale 'szampon, szampon pierogi' jest najlepsze.
Chociaż na coś się przydałam

BYDGOSZCZANIE apeluję do was, zapiujcie się do naszego teamu!
Na spotkaniu było świetnie!
Choć nie było luster bawiliśmy się świetnie.
megi1013 nie bez powodu zajęła 3 miejsce na MJowisku :D

Było świetnie- do następnego.

Choć nie było luster bawiliśmy się świetnie.
megi1013 nie bez powodu zajęła 3 miejsce na MJowisku :D
Ta...To byłó świetnemegi1013 pisze:A kto z was wie, że Michale w piosence ,,Bad,, od 34 sekundy śpiewa: szampon, szampon, pierogi!

SPOKOmegi1013 pisze:I powiadamiam Was ludziska, że ja i Michał na następnych zajęciach uczymy Was Drilla!

Bardzo proszęmegi1013 pisze:PS: Michał jeszcze raz dzięki, że pomogłeś mi załapać jak robi się ten dłuuugi obrót! :)

Było świetnie- do następnego.