Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

Viola. pisze:
Justine1304 pisze:Czy Karen i Michael ubierali i malowali MJ'a na jego pogrzeb?
Samantha De Gosson napisala mi, ze Karen go malowala.
Karen twierdziła, że go ubrali z przyjaciółmi wspólnymi jej i Michaela.
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

No dobra i mam jeszcze jedno pytanie. W tym samym wywiadzie 20/20 Karen popwiadala jak się poznali z MJ'em. I tam nie zrozumialam czegoś. Powiedziala, że tygrysek zrobil coś na jej czy jego spodnie. Coś ze spodniami. o co ty chodzilo?
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Kim był Bobby Sherritt o którym wspomina Michael w wywiadzie z Diane Sawyer o co chodziło? ;-)
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Pointrox

Post autor: Pointrox »

Wnioskując z kontekstu (odpowiadał na pytanie "Jak widzisz siebie za 5 lat" i m.in. wspominał o pomaganiu dzieciom) może to być ktoś komu pomógł jakiś czas przed wywiadem :-)
soulsation

Post autor: soulsation »

jaka jest oficialna sprzedaż dvd this is it?

MJ dal kiedys koncert unplugged? bo w sieci są utwory z tego koncertu ,ale nie ma video ,ani żadnej daty
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
Nika96

Post autor: Nika96 »

Wie ktoś coś na temat planów Michaela co do nakręcenia musicalu na podstawie Harrego Pottera?
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Pod koniec 'State of shock' odzywa się bardzo niski głos: You got me...you got me in a state of shock. Kto wypowiad te słowa? Jestem przekonana że Tito, ale nie mam pewności, ani też nie wydaje mi się żeby to był Mick Jagger.
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Nika96 pisze:Wie ktoś coś na temat planów Michaela co do nakręcenia musicalu na podstawie Harrego Pottera?
Ponoć chciał to zrobić i nawet pytał Rowlingową, która - znowu PONOĆ - się nie zgodziła. Ale na ile to prawda, na ile ploty - nie wiem.
Awatar użytkownika
MJkacper

Post autor: MJkacper »

Co oznacz skrót CTE?Męczy mnie to od dawna ;-)
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Awatar użytkownika
Ginny352

Post autor: Ginny352 »

Hm... macie może jakieś wywiady lub coś gdzie MJ mówi o papieżu Janie Pawle II? Wiem że czytał jego biografię, ale jakieś wypowiedzi by mi się przydały.
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

nikaragua pisze:Ja mam pytanie czy macie jakieś info na temat reklamy Pepsi Dreams z 1992 roku? Czy wiecie może jak się nazywa ta dziewczyna , która znim wystapila?
To była : Vanessa Sandin
jej myspace http://www.myspace.com/vanessaandgwen

-> temat posprzątany 12 października 2010.
mav.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
--Mati--

Post autor: --Mati-- »

Mam nadzieję, że ktoś zna odpowiedź na moje pytanie.

Mianowicie oglądając Thrillera z History Tour na YT widzę dużo komentarzy, w których ludzie piszą, że gdy MJ zjeżdża pod scenę to zamienia się z inną osobą (w masce). Wg mnie to może być prawdopodobne, bo potem jest sztuczka z przbiciem i spaleniem.

Jak to było naprawdę?
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Jak dla mnie jest zamiana. Wystarczy sporzec na ruchy, to dwie inne osoby.
Poza tym widac to dobrze na koncercie z Brunei.
Michael ma tak jakby "za mały" strój. Spod złotego body wystaje mu biała koszulka natomiast kiedy na scenie ponownie pojawia się "Michael" w masce potwora strój jest wprost idealny.
Zwróć na to uwagę ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

Ja to widziałam, ponieważ jest jedno wykonanie, kiedy MJ zjeżdża w dół na kładce, widać tylko jego głowę i nagle pojawia się ręka z mikrofonem na którą MJ patrzy, żeby się upewnić, że się pojawiła. Wszystko wygląda bardzo nienaturalnie. Chyba na swoją rękę by tak nie patrzył :P to był jakiś inny człowiek, potem głowa MJ znika a zostaje tylko ręka, którą ciągle widać, zamieniają się i wyskakuje ktoś inny :) Można też chyba poznać po obrączce bo ten sobowtór czy ktoś tam nie ma obrączki i z tego co zauważyłam, miał okropną manierę unoszenia małego palca, kiedy trzyma mikrofon.
Bluejay

Post autor: Bluejay »

Czy Michael Jackson jeździł kiedyś konno? I czy są jakieś zdjęcia Michaela na koniu?
ODPOWIEDZ