maggiekos...witam
maggiekos...witam
Witajcie
Jestem nową-starą fanką Michaela Jacksona. Nową, bo zaczęłam Go doceniać dopiero po Jego śmierci, a starą - bo mam już tyle lat, że jako nastolatka mogłam być fanką w latach 90-tych...
Ale nie byłam wtedy i teraz to nadrabiam (jeśli można tak w ogóle powiedzieć)
Od czerwca 2009 naoglądałam się, nasłuchałam i naczytałam mnóstwa rzeczy o Michaelu. Myślałam, że "wiem już wszystko", ale okazuje się, że nie.
I dlatego tu jestem :)
pewnie jeszcze nie raz napiszę, ale w innych wątkach, więc do "przeczytania"!
Jestem nową-starą fanką Michaela Jacksona. Nową, bo zaczęłam Go doceniać dopiero po Jego śmierci, a starą - bo mam już tyle lat, że jako nastolatka mogłam być fanką w latach 90-tych...
Ale nie byłam wtedy i teraz to nadrabiam (jeśli można tak w ogóle powiedzieć)
Od czerwca 2009 naoglądałam się, nasłuchałam i naczytałam mnóstwa rzeczy o Michaelu. Myślałam, że "wiem już wszystko", ale okazuje się, że nie.
I dlatego tu jestem :)
pewnie jeszcze nie raz napiszę, ale w innych wątkach, więc do "przeczytania"!
Witam ciepło we własnym imieniu! :)
To forum to też spora kopalnia wiedzy jak zanurkujesz w Faktach. Pozdrawiam! x
Ja jestem starą starą fanką (choć z kilkuletnią przerwą w trakcie). Myślałam, że wiem już wszystko, prawie wszystko. I mimo że wielu rzeczy też dowiedziałam się w ciągu tego roku, to zapewne nie wiem jeszcze sporo i zdaję sobie z tego sprawę.maggiekos pisze:Od czerwca 2009 naoglądałam się, nasłuchałam i naczytałam mnóstwa rzeczy o Michaelu. Myślałam, że "wiem już wszystko", ale okazuje się, że nie.

DZIĘKI, mam zamiar zgłębić swoją wiedzę tutaj. Pozdrawiam :)akaagnes pisze:Witam ciepło we własnym imieniu! :)
Ja jestem starą starą fanką (choć z kilkuletnią przerwą w trakcie). Myślałam, że wiem już wszystko, prawie wszystko. I mimo że wielu rzeczy też dowiedziałam się w ciągu tego roku, to zapewne nie wiem jeszcze sporo i zdaję sobie z tego sprawę.maggiekos pisze:Od czerwca 2009 naoglądałam się, nasłuchałam i naczytałam mnóstwa rzeczy o Michaelu. Myślałam, że "wiem już wszystko", ale okazuje się, że nie.To forum to też spora kopalnia wiedzy jak zanurkujesz w Faktach. Pozdrawiam! x
- Michael FOREVER!!!
O Boże, jak miło, że są tu osoby z mojego "pokolenia", bo już myślałam, że będę wapniaczką ;) Ulżyło mi!!!Michael FOREVER!!! pisze:Witaj maggiekos powiem Ci że z tego forum dowiedziałam się tak wiele o MJ .......niesamowite a tyle jeszcze przede mną......... a łaknę tej wiedzy!!!!!! . Baw się dobrze.
Dziękuję za powitanie. Pozdrawiam również :)
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Kochana, MJ-owe wapniactwo zostaw innym! xDmaggiekos pisze:O Boże, jak miło, że są tu osoby z mojego "pokolenia", bo już myślałam, że będę wapniaczką ;) Ulżyło mi!!!Michael FOREVER!!! pisze:Witaj maggiekos powiem Ci że z tego forum dowiedziałam się tak wiele o MJ .......niesamowite a tyle jeszcze przede mną......... a łaknę tej wiedzy!!!!!! . Baw się dobrze.
Miłych chwil na forum.

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Dziękuję - mam nadzieję, że od Dzwoneczka-weteranki (sądząc po ilości postów) będę miała okazję wiele się dowiedzieć :)Dzwoneczek MJJ pisze:Kochana, MJ-owe wapniactwo zostaw innym! xDmaggiekos pisze:O Boże, jak miło, że są tu osoby z mojego "pokolenia", bo już myślałam, że będę wapniaczką ;) Ulżyło mi!!!Michael FOREVER!!! pisze:Witaj maggiekos powiem Ci że z tego forum dowiedziałam się tak wiele o MJ .......niesamowite a tyle jeszcze przede mną......... a łaknę tej wiedzy!!!!!! . Baw się dobrze.
Miłych chwil na forum.
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Służę pomocą.maggiekos pisze:Dzwoneczek MJJ napisał:
maggiekos napisał:
Michael FOREVER!!! napisał:
Witaj maggiekos powiem Ci że z tego forum dowiedziałam się tak wiele o MJ .......niesamowite a tyle jeszcze przede mną......... a łaknę tej wiedzy!!!!!! . Baw się dobrze.
O Boże, jak miło, że są tu osoby z mojego "pokolenia", bo już myślałam, że będę wapniaczką ;) Ulżyło mi!!!
Kochana, MJ-owe wapniactwo zostaw innym! xD
Miłych chwil na forum.
Dziękuję - mam nadzieję, że od Dzwoneczka-weteranki (sądząc po ilości postów) będę miała okazję wiele się dowiedzieć :)

One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...