maggiekos...witam

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
maggiekos

maggiekos...witam

Post autor: maggiekos »

Witajcie

Jestem nową-starą fanką Michaela Jacksona. Nową, bo zaczęłam Go doceniać dopiero po Jego śmierci, a starą - bo mam już tyle lat, że jako nastolatka mogłam być fanką w latach 90-tych...
Ale nie byłam wtedy i teraz to nadrabiam (jeśli można tak w ogóle powiedzieć)

Od czerwca 2009 naoglądałam się, nasłuchałam i naczytałam mnóstwa rzeczy o Michaelu. Myślałam, że "wiem już wszystko", ale okazuje się, że nie.

I dlatego tu jestem :)

pewnie jeszcze nie raz napiszę, ale w innych wątkach, więc do "przeczytania"!
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Witam ciepło we własnym imieniu! :)
maggiekos pisze:Od czerwca 2009 naoglądałam się, nasłuchałam i naczytałam mnóstwa rzeczy o Michaelu. Myślałam, że "wiem już wszystko", ale okazuje się, że nie.
Ja jestem starą starą fanką (choć z kilkuletnią przerwą w trakcie). Myślałam, że wiem już wszystko, prawie wszystko. I mimo że wielu rzeczy też dowiedziałam się w ciągu tego roku, to zapewne nie wiem jeszcze sporo i zdaję sobie z tego sprawę. ;-) To forum to też spora kopalnia wiedzy jak zanurkujesz w Faktach. Pozdrawiam! x
maggiekos

akaagnes pisze:Witam ciepło we własnym imieniu! :)
maggiekos pisze:Od czerwca 2009 naoglądałam się, nasłuchałam i naczytałam mnóstwa rzeczy o Michaelu. Myślałam, że "wiem już wszystko", ale okazuje się, że nie.
Ja jestem starą starą fanką (choć z kilkuletnią przerwą w trakcie). Myślałam, że wiem już wszystko, prawie wszystko. I mimo że wielu rzeczy też dowiedziałam się w ciągu tego roku, to zapewne nie wiem jeszcze sporo i zdaję sobie z tego sprawę. ;-) To forum to też spora kopalnia wiedzy jak zanurkujesz w Faktach. Pozdrawiam! x
DZIĘKI, mam zamiar zgłębić swoją wiedzę tutaj. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
kochamMJ

Post autor: kochamMJ »

Witam :) Też jestem stara ;-)
Obrazek

"(...) myślicie, że jesteście sami? Właśnie poczuliście mój dotyk..."
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Witaj na forum :)
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

kochamMJ pisze:Witam :) Też jestem stara ;-)
Różni nas roczek :)
Awatar użytkownika
Michael FOREVER!!!

Post autor: Michael FOREVER!!! »

Witaj maggiekos powiem Ci że z tego forum dowiedziałam się tak wiele o MJ .......niesamowite a tyle jeszcze przede mną......... a łaknę tej wiedzy!!!!!! . Baw się dobrze.
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
maggiekos

Michael FOREVER!!! pisze:Witaj maggiekos powiem Ci że z tego forum dowiedziałam się tak wiele o MJ .......niesamowite a tyle jeszcze przede mną......... a łaknę tej wiedzy!!!!!! . Baw się dobrze.
O Boże, jak miło, że są tu osoby z mojego "pokolenia", bo już myślałam, że będę wapniaczką ;) Ulżyło mi!!!
Dziękuję za powitanie. Pozdrawiam również :)
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Witam bardzo cieplutko na forum maggiekos
Ja też naprawdę bardzo dużo rzeczy dowiedziałam się o Michaelu z tego forum nenene
Miłego pobytu życzę!
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

maggiekos pisze:
Michael FOREVER!!! pisze:Witaj maggiekos powiem Ci że z tego forum dowiedziałam się tak wiele o MJ .......niesamowite a tyle jeszcze przede mną......... a łaknę tej wiedzy!!!!!! . Baw się dobrze.
O Boże, jak miło, że są tu osoby z mojego "pokolenia", bo już myślałam, że będę wapniaczką ;) Ulżyło mi!!!
Kochana, MJ-owe wapniactwo zostaw innym! xD

Miłych chwil na forum. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Ginny352

Post autor: Ginny352 »

Witam witam :D
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Awatar użytkownika
ola1714

Post autor: ola1714 »

Witam bardzo cieplutko :happy:
maggiekos

Dzwoneczek MJJ pisze:
maggiekos pisze:

Miłych chwil na forum. ;-)
Dziękuję - mam nadzieję, że od Dzwoneczka-weteranki (sądząc po ilości postów) będę miała okazję wiele się dowiedzieć :)
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

maggiekos pisze:Dzwoneczek MJJ napisał:
maggiekos napisał:
Michael FOREVER!!! napisał:
Witaj maggiekos powiem Ci że z tego forum dowiedziałam się tak wiele o MJ .......niesamowite a tyle jeszcze przede mną......... a łaknę tej wiedzy!!!!!! . Baw się dobrze.

Miłych chwil na forum.

Dziękuję - mam nadzieję, że od Dzwoneczka-weteranki (sądząc po ilości postów) będę miała okazję wiele się dowiedzieć :)
Służę pomocą. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
ODPOWIEDZ