Bad Long Version
Bad Long Version
Gdzie w interneci można zobaczyć Bad Long Version ( tą dłuższą) Nie chcem nic ściagać tylko obejrzeć. Jak ktoś zna stronke albo jakieś info. niech poda.
Dzięki!!! Pozdro
B-A-R-T-E-K 1-3
Dzięki!!! Pozdro
B-A-R-T-E-K 1-3
A więc wchodzisz pośrodku mniej więcej z lewej strony masz obrazek płytki
The essensial,obok niego masz do wybory Hi-Fi Site bądź Lo-Fi site
chodzi o to jakie masz połaczenie szybkie czy wolne,Ja np. korzystam z tego lo-fi.Ok Jesteś już na stronie,na dole masz menu wybierasz short film a potem wybierasz Bad.Jeśli wyszkoczy Ci okienko że musisz pobrac wtyczkę
to pobierasz a jak masz quick time to nie musisz pobierać.No i to wszytsko.
The essensial,obok niego masz do wybory Hi-Fi Site bądź Lo-Fi site
chodzi o to jakie masz połaczenie szybkie czy wolne,Ja np. korzystam z tego lo-fi.Ok Jesteś już na stronie,na dole masz menu wybierasz short film a potem wybierasz Bad.Jeśli wyszkoczy Ci okienko że musisz pobrac wtyczkę
to pobierasz a jak masz quick time to nie musisz pobierać.No i to wszytsko.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- wojtek_p-ce
Takie zdjęcie widziałem na GOOGLE w GRAFICEmayor pisze:do Bartka 13: Twoja fota prezentujaca Michaela łysego chyba nie jest za bardzo na miejscu mówiąc oględnie nie sądzisz więc radze ja zmienic i ty jesteś niby fanem powiem tak : Leczą mnie tacy ludzie i to ostro zastanów się co ty robisz człowieku