Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
agnieszka1978

:)

Post autor: agnieszka1978 »

Nawet bardziej pasuje....dokładnie napiszcie o ktorej żebym mogla dotrzec na miejsce a najlepiej moze na GG :) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

ok 22 spokojnie możesz byś pod empikiem ;) już mam miejscówkę ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
agnieszka1978

:)

Super mam nadzieję ze mnie poznacie a ja Was......dziękuje za informację będę napewno:)
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Byłam pod Empikiem, ale Was juz nie było...czekalam 20 minut, a byłam 22:03 takie sa realia jak jedziesz tramwajem....Przynajmniej wyszłam na miasto. Nastepnym razem poczekajcie na mnie......
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Droga Agnieszko
Prezprszamy za to całe zamieszanie-wczorajsze wyjście wogóle było jakoś kiepsko niezorganizowane,dziewczyny się pospóźniały w efekcie czego o 22.00 spotkaliśmy się już w klubie.Zostawiłam Tobie na PW wiadomość z numerem fona także więcej taka sytucja się nie powtórzy.Niestety wczoraj wogóle nie było mnie na necie więc nie byłam pewna czy wlecisz.Pozdrawiam i przepraszam raz jeszcze :surrender:

A teraz wiadomość numer dwa:
W niedzielę są w Poznaniu organizowane:Dni Pyrlandii na Łęgach Dębińskich-pewnie każdy wie co to jest a jeśli nie to już na szybcika wyjaśniam.To taki festyn na którym są koncerty za FREE...

W tym roku mają być:MYSLOVITZ oraz STRACHY NA LACHY i coś tam jeszcze.Myślę że te dwa zespoły powinny Was skutecznie zmobilizować do ruszenia się z domku.Ja się wybieram.Ktoś jeszcze chętny?
Obrazek

Dziękuje bardzo Jeanny 100 za numer tel. i GG.....W zasadzie to nic sie nie stało trochę się przejechałam tramwajem ot co....nastepnym razem będzie lepiej.....Będę zaglądac na forum więc napewno dojrze co i jak. Co do Łęgów Dębińskich bardzo chętnie się wybiorę i zobaczę co tam grają...Pewnie przyjadę z córeczką, ktora ma 8 lat ( niedziela---weekend).....Pewnie w tłumie sie nie znajdziemy....
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

To kto będzie na Pyrlandii?? ;]
Myslovitz będzie grać. Ja się wybieram, będę się tam kręcić koło 18. Do zobaczenia :-)
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

a ja jestem niestety już umówiona ze swoimi, ale jak dopadnie Was chęć popatrzenie sobie na mnie
albo nuda (to już bardziej możliwe ;) możecie dać znać i wpadnę na długość papierosa.

i przepraszam, że w piątek jednak mnie nie było, ale uniemożliwił mi to spontaniczny weekend za miastem. ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Idziemy na imprezę 18 września klub Brogans przy ulicy Szewskiej.
Do zobaczenia ;-)
Obrazek

Do zobaczenia:) Ja bede napewno okazalo się że dzisiaj mialam tylko dzień probny w pracy i od poniedzialku zaczynam pełna parą....Wczesniej zobaczymy sie na Dance Teamie:)....
Awatar użytkownika
Jeanny100

Moi Drodzy mam dla Was dwie ciekawe propozycje ;-)

Pierwsza z nich to wspólny wypad do kina na ten film:

http://www.filmweb.pl/film/Boy-2010-555243/descs

A druga z nich to impreza we Wrocławiu:

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=11486

Co Wy na to???

Kto i na co się pisze? :knuje:
Obrazek

Post autor: weronika_poznan »

ja chce oba
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
agnieszka1978

No to ja pewnie na kino sie nie załapie, bo praca nie pozwoli, ale do Wroclawia jade na bank...jak nie to L4 biore....masakra z tymi godzinami w pracy, ale będe mogla pewnie w Dance Teamie uczestniczyć....chociaz i w soboty i niedziele pracuję.....
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Hejka Poznaniacy :-)
Ja, "Podpoznanianka" melduję swoje chęci na wrocławską imprezę, zresztą tak, jak to wspomniałam w temacie. Odpuścić tego nie można, oj nie i wolałabym, żeby nikt mi w drogę nie wchodził w tej kwestii.

Co do kina, to film jak najbardziej trzeba obejrzeć. Jednak pewnie Wam wygodniej będzie pewnie w wieczorowych porach ( co jest najzrozumialszą rzeczą) ale ja, przyjezdna muszę korzystać na razie z pięknej komunikacji państwowej ( kocham ją nad życie :surrender: ) i to mi bardzo komplikuje. Co innego przyjechać do Poz. w ciągu dnia - to wtedy nie ma problemu.

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

HEJ

a mamy już jakieś propozycje terminów obejrzenia filmu?

Widziałam, że grają w Apollo i Muza

Może sobot o 20.00 a potem jakieś piwko i dyskusja?

pozdrawiam
ODPOWIEDZ