Fryz ma nieziemski tutaj! Normalnie Tutanchamon XX wieku!
Wyrażam nadzieję na więcej zdjęć... Z jakimiś wężami, kielichami, winem, służącymi byle nie z dziećmi!

Ja szczerze to nie wiem co powiedzieć (Mandey pisze:Chciałem dokładnie dać taki sam komentarz jak Mav ale pomyślałem, że nie będę spamował... No ale nie idzie! Pierwszy raz jak zobaczyłem, to oplułem się herbatą! Chichot na całą parę.
Fryz ma nieziemski tutaj! Normalnie Tutanchamon XX wieku!
autor myślał, że to Michael Jackson, ale myślał również, że i my tak pomyślimyakaagnes pisze:co autor miał na myśli?
Tylko że ten photoshop jakoś im wyszedł, a to to po prostu jest coś strasznego. Ja osobiście myślałem, że MJ będzie miał buźkę taką jak w You Are Not Alone czy coś takiego, a nie będzie to połączenie elfa z Tutanchamonem tak jak to ujął Mandey. Jeśli takie jest to ja domagam się orginalnego zdjęcia.majkelzawszespoko pisze:Już sesje dla Vouge i Ebony były fotoshopowym przegięciem
Michael 'transi' Jackson.Pank pisze:
Invincible 10th Anniversary Edition
wcale nie (że przegięciem!). Vogue wyszło super i to jest jedna z moich ukochanych sesji Michaela. tu wygląda jak.... już nie chcę się epitetami rozrzucać, ale po prostu jak nie on.majkelzawszespoko pisze:Już sesje dla Vouge i Ebony były fotoshopowym przegięciem
Tylko bez takich.Dla mnie to on na tym zdjęciu bardziej wygląda jak Prince