Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Jezdem za sobotą.Mam nadzieję że mówimy o tej sobocie czyli:09.10.2010?
:smiech:
Za browarem tyż jezdem.Mam niepowtarzalną okazję opić mój drugi najpiękniejszy dzień w życiu.Aga może dobijesz na browara?
To jak robimy jakąs listę?Tylko dajcie mi cynk do jakiego kina idziecie żeby nie było że Wy do Apolla a ja do Muzy :-P
Stefa a Ty mam nadzieję nie masz innych planów na ten dzień?
Obrazek

Post autor: natpoznan »

A ja się piszę na Wrocław :) Idea SC Party jest przednia i zrobię wszystko, by móc jechać!
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Post autor: agnieszka1978 »

Kurcze do browara dobiję...ale do kina nie dam rady:( tylko napiszcie gdzie jestescie w jakiej knajpie:).....Tylko pamietaj zeby do mnie napisać Domi:)
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

dzięki za wczoraj... wykazałyście się mega kulturą...
aha i jeżeli ta impreza, którą chcecie robić ma się tyczyć tylko dance team'ów to życzę powodzenia... przyznam że zrobiło mi się cholernie przykro kiedy dowiedziałam się że tylko 'wybrańcy' mogą się do tego dołożyć... Poznań team... hmm już chyba tylko poznań bo team z tego <cenzura>... nie powiem.. Majkelowo...

pis... :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Powiem tak...wczoraj z tego co się dowiedziałam mialysmy spotkac sie o 21:00 pod Empikiem...Czekalam do 22:09 i wtedy pojechalam, bo mialam tramwaj...godzina na "mrozie" to zdecydowanie za duzo dla mnie....Mam popsuty tel i od pau dni nie mam nawet jak zadzwonić...tylko moge odbieać połaczenia i smsy...masakra....a bez tel. tak bywa, ze kontaktu brak...Co do imprezy to rozmawiając z menadzerami klubów mowimy że jestesmy " Dance Team Poznańskim" i ze chcemy zorganizowac taka i taka imprezę...bo przeciez nie wejdziemy i nie powiemy że jacys ludzie chca organizowac charytatywna imprezę...Pozatym każdy kto sie chce do tego przyczynić może pomóc....nawet wskazane, żeby pomógł...Ja juz nie mam pomysłów i staram się jak moge pogodzić obowiązki domowe ( dziecko, praca) z tym co chcemy zobić.....ach chyba nawet bez sensu pisać to tutaj.....
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

HEJ,

ostatnio dużo negatywnych emocji na forum zatem czas na relax :-)

proponuję na ZGODĘ i poprawę nastroju - wspólne obejrzenie filmu BOY,

sobota, godz. 14.30, kino MUZA

Po kinie będzie okazja na przedyskutowanie filmu i wszystkich ostatnich wydarzeń...

Kto jest chętny jeszcze?

pozdrawiam
Basia
Awatar użytkownika
Jeanny100

BasiaM pisze:
sobota, godz. 14.30, kino MUZA
A gdzie jest kino MUZA?I czy jest opcja trochę późniejszej godziny,np.od 17.00 w dół-może wtedy więcej osób byłoby chętnych.
Obrazek

Post autor: BasiaM »

Jeanny100 pisze: A gdzie jest kino MUZA?I czy jest opcja trochę późniejszej godziny,np.od 17.00 w dół-może wtedy więcej osób byłoby chętnych.
HEJ,

kino Muza jest na ul. Święty Marcin, w pobliżu slynnej Pokusy, ale po drugiej stronie ulicy,

jest to kino kameralne i studyjne dlatego jest tylko jeden seans w ciągu dnia,

pozdrawiam
Basia
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Dzisiaj tzn. 23.10.2010r. spotkanie o 20:30 przed Empikiem. Taka tylko krotka notka. Dalej nie wiem gdzie pójdziemy....
Awatar użytkownika
Jeanny100

Czy Wy również macie zdarte gardła tak jak ja? :smiech:
Nie wspomnę o przepalonych płucach-ćmika to nie ruszę do następnego miesiąca :-P

Ale oprócz tego było mega zajebiście-dziękuję Wam wszystkim za wszystko.KOCHAM WAS jak zapalniczka płomień :hug:

Następnym razem trzeba dać cynka wcześniej na foruma żeby więcej ludzi przyszło no i koniecznie zdzierać gardła od 21.00 nenene
Obrazek

Post autor: Monika75 »

A gdzie byliście zdzierac te gardła ??? :-)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Byliśmy na karaoke w SVEJKU.Taki klub koło opery ;-)
Obrazek

Było naprawde miło...Jeanny i reszta Man in the Mirror wyszedł bosko.....Dziekuję Wam wszystkim za przybycie i za miłą zabawę.....Karolinie, Jeanny, Weronice, Patrycji Wam wszystkim.....Dlatego musimy to powtórzyc i tak sobie mysle o piatku ( narazie piatek mam wolny w pracy) i było by mi miło jakbysmy spotkali sie chociaz na pare godzinek ( wodeczka z zagryską plus rosołek Karoliny). Skuszę sie na I'll be There---> ze łzami w oczach ale zaspiewam;)...Jeszcze raz dziekuję kochane:)
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

dopiero dobrałam się do kompa, cały weekend pełen różnych stanów i emocji. Było więcej niż zajebiście, moi drodzy. stał się niejeden cud :). Bozia czuwała, bo bardzo prosiłam :).
Dziękuję Wam wszystkim za cudowny wieczór. Po weekendowych warsztatach tańca "MJ show" chciałabym coś zaproponować na wątku danceteamu... Bo było rewelacyjnie :D:D:D

ps. moje płuca również umarły.....

pps polecam, dla smiechu
http://www.youtube.com/watch?v=FNf9_0w5 ... r_embedded
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Muszę Ciebie Agnieszko rozczarować-karaoke w tym klubie jest tylko w soboty.To chyba dobrze-po dwóch godzinach wydzierania papy mam dosyć więc aż strach pomyśleć co byłoby po pięciu :smiech:

My śpiewaliśmy "Man in the mirror"? :knuje:
Chyba za dużo wypiłam.innymi słowami:pamiętam to tak samo dokładnie jak rozmowę z Tobą na mjowisku w Łodzi :smiech:
Ale na końcu była Kasia Kowalska"Coś optymistycznego"Żeby nie było że film mi się urwał :-P
Obrazek