Ja kończę zajęcia dopiero o 21.00..., więc nie wiem czy moje "przyjście" ma w ogóle sens. Myślałam, że będziecie się umawiać tak koło 20.00
No nic, zobaczymy :P Jak jeszcze gdzieś będziecie siedzieć to może wpadnę się przywitać. Jakby się jednak nasze drogi dzisiaj nie zeszły to życzę Wam wszystkim szampańskiej zabawy :*
Trochę mi się pokrzyżowały plany... będę w stanie najwcześniej przyjść na 20,ale nic nie obiecuję. :-/W każdym bądź razie będziemy w kontakcie smsowym. :)
Wstałam wcześnie więc coś napisze
Dziękuję za spotkanie, było bardzo miło i przyjemnie (jak zawsze zresztą) pojawiło się więcej niż 3 osoby więc ZLOT się odbył hehe
A, nie, nic nie było ; ). Tzn. ja nie wiem, bo ja pojechałam, ponieważ koleżanki mnie wyciągnęły, na 145- lecie Katowic ; ). No i na Maryli byłam ; d.
Za wczoraj bardzo Wam wszystkim dziękuję i pozdrawiam.
Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu też się spotkamy .
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1254371125
Wielka sprawa, Piesek jest tymczasowo u rodzinki (Oświęcim)
gdzie miał się zaprzyjaźnić z inną psinką,
niestety drugi piesek jest tak zazdrosny,
że nie potrafią się dogadać.
Czy jest ktoś kto może przygarnąć psiaka?
Inaczej wróci do schroniska. Proszę !!! (zdj. w linku)
czesc :)
w Szkole Tańca Nova w Katowicach rozpocznie się cykl zajęć z tańca MJ (na takiej samej zasadzie jak było to w czerwcu).
Będzie to prawdopodobnie choreografia z Thrillera.
Pierwsze spotkanie jest w środę 20.10 o godz 18.30
pozdrawiam
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.
endka pisze:Tak sobie pomyślałam, że jeśli poleci u Nas na śląsku film "Boy'',
To proszę Państwa, idziemy do Światowidu. Film jest pokazywany od najbliższego piątku o 16.30 w małej sali. Ja proponuję sobotę na wspólny wypad do kina.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono www.forumgim6.cba.pl