Bad Long Version

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Bartek13

Bad Long Version

Post autor: Bartek13 »

Gdzie w interneci można zobaczyć Bad Long Version ( tą dłuższą) Nie chcem nic ściagać tylko obejrzeć. Jak ktoś zna stronke albo jakieś info. niech poda.

Dzięki!!! Pozdro

B-A-R-T-E-K 1-3
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Bartek13

A dokładniej??? Wchodze na te strone i nie ma tam nic. Jak możesz napisać szczegółowiej będę wdzięczny.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

A więc wchodzisz pośrodku mniej więcej z lewej strony masz obrazek płytki
The essensial,obok niego masz do wybory Hi-Fi Site bądź Lo-Fi site
chodzi o to jakie masz połaczenie szybkie czy wolne,Ja np. korzystam z tego lo-fi.Ok Jesteś już na stronie,na dole masz menu wybierasz short film a potem wybierasz Bad.Jeśli wyszkoczy Ci okienko że musisz pobrac wtyczkę
to pobierasz a jak masz quick time to nie musisz pobierać.No i to wszytsko.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
mayor

Post autor: mayor »

do Bartka 13: Twoja fota prezentujaca Michaela łysego chyba nie jest za bardzo na miejscu mówiąc oględnie nie sądzisz więc radze ja zmienic i ty jesteś niby fanem powiem tak : Leczą mnie tacy ludzie i to ostro zastanów się co ty robisz człowieku
thewiz

Post autor: thewiz »

mayor pisze:do Bartka 13: Twoja fota prezentujaca Michaela łysego chyba nie jest za bardzo na miejscu mówiąc oględnie nie sądzisz więc radze ja zmienic i ty jesteś niby fanem powiem tak : Leczą mnie tacy ludzie i to ostro zastanów się co ty robisz człowieku
:wariat: :wariat: :wariat: Kolejny :wariat: :wariat: :wariat:
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

mayor pisze:do Bartka 13: Twoja fota prezentujaca Michaela łysego chyba nie jest za bardzo na miejscu mówiąc oględnie nie sądzisz więc radze ja zmienic i ty jesteś niby fanem powiem tak : Leczą mnie tacy ludzie i to ostro zastanów się co ty robisz człowieku
Takie zdjęcie widziałem na GOOGLE w GRAFICE
Awatar użytkownika
Bartek13

ODP

To tylko obrazek. Nie wiem o co się znów rozchodzi. Niektorzy maja glupsze i gorzsze. Myślę ze taki obrazek może byc.
ODPOWIEDZ