MJ Invincible Team ( Bydgoszcz )

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
mjrink

Post autor: mjrink »

Gdzie to jest ja jestem ze śródmieścia :smutek: :surrender:
Awatar użytkownika
megi1013

Post autor: megi1013 »

Witajcie!

Dzisiaj mieliśmy małe spotkanie w Focusie tzn, Michu, Domi i ja ( megi ), bo reszty Team'u nie mogło być. ;)

Wymyślaliśmy w końcu nazwę Team'u, porobiliśmy zdjęcia i ponagrywaliśmy filmiki taneczne( z których potem zrobimy mix, tylko musimy więcej ponagrywać i wstawimy na YT ) :

Michu:
http://img98.imageshack.us/i/dsc00389s.jpg/

megi ( ja ) :
http://img209.imageshack.us/i/dsc00390o.jpg/

Fajne te kafeleczki, co nie? :-) Niczym w Billie Jean :) Za tydzień będzie więcej zdjęć, a zmontujemy także filmiki! :)

Pozdr
Obrazek
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

O tak!Tego dnia było na prawdę fajnie :-)
Przypomniała mi się sytuacja jak siedzieliśmy w KFC i wymyślaliśmy nazwy dla naszego teama(jak mogliście zauważyć zaszła zmiana w nazwie tematu) pomyśleliśmy żeby mieć taki swój układ, który byłby naszym znakiem rozpoznawczym. Myśleliśmy...I nagle na myśl przyszedł nam Thriller.Jest to przecież legendarny układ naszego Króla.I jak się okazało-prawie nikt nie lubi Thrillera.Powiedzieliśmy, że ten taniec jest bardzo znany, nie ma w nim szczególnych ruchów, piosenka ta żadnemu z nas również nie przypadła do gustu.Pamiętam jak Megi powiedziała, że te ruchy są takie kiczowate i w ogóle zaczęła wymieniać wszystkie wady jakie widzi w teledysku.Mieliśmy ubaw po pachy :smiech:
Ale pomyśleliśmy, że nie można wyśmiewać się przecież z najsławniejszego dzieła MJ'a i przyjdzie czas, że zatańczymy również tą choreografię ;-)
Oh...Tu mi coś do końca nie wyszło...

Tak ty.A kto inny "Żywa Legendo" :smiech:
Pamiętam jak Domi zrobiła ci właśnie to zdjęcie ty na nie spojrzałaś, a ja powiedziałem:Żywa Legenda!!
Tak...Tego dnia było na prawdę extra.Nie mogę już doczekać się piątku.
Jeśli pominąłem jakiś wątek o tej naszej historii Thrillera dopiszcie coś jeszcze. glupija
;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
DomiMJ

Post autor: DomiMJ »

MichuP15 pisze:O tak!Tego dnia było na prawdę fajnie Smile
Przypomniała mi się sytuacja jak siedzieliśmy w KFC i wymyślaliśmy nazwy dla naszego teama(jak mogliście zauważyć zaszła zmiana w nazwie tematu) pomyśleliśmy żeby mieć taki swój układ, który byłby naszym znakiem rozpoznawczym. Myśleliśmy...I nagle na myśl przyszedł nam Thriller.Jest to przecież legendarny układ naszego Króla.I jak się okazało-prawie nikt nie lubi Thrillera.Powiedzieliśmy, że ten taniec jest bardzo znany, nie ma w nim szczególnych ruchów, piosenka ta żadnemu z nas również nie przypadła do gustu.Pamiętam jak Megi powiedziała, że te ruchy są takie kiczowate i w ogóle zaczęła wymieniać wszystkie wady jakie widzi w teledysku.Mieliśmy ubaw po pachy Buhahahaha
:smiech:

Albo to mi się przypomniało :
Your love is magical, that's how I feel
But I have not the words here to explain [ ... ] SLASH ! :smiech:

Ogólnie bardzo mi się wtedy podobało,też się nie mogę doczekać piątku . :happy:
~Change The World~
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

MichuP15 pisze:I jak się okazało-prawie nikt nie lubi Thrillera.Powiedzieliśmy, że ten taniec jest bardzo znany, nie ma w nim szczególnych ruchów, piosenka ta żadnemu z nas również nie przypadła do gustu.Pamiętam jak Megi powiedziała, że te ruchy są takie kiczowate i w ogóle zaczęła wymieniać wszystkie wady jakie widzi w teledysku.Mieliśmy ubaw po pachy
:wariat: :podejrzliwy:
Za takie herezje wam się należy tylko to:
:chlosta:

Teledysk będący kamieniem milowym w tej dziedzinie, kawał SZTUKI, który totalnie zmienił kierunek "pokazywania" muzyki wy, bezbożni, tak objeżdżacie? Należy wam się kara. Tydzień (minimum) w zamknięciu o chlebie i wodzie i non stop włączonym Thrillerem, by pokochać go miłością bezwarunkową! I jeszcze jeden bat na koniec! :chlosta:
Obrazek
Awatar użytkownika
megi1013

Phoenix pisze:
MichuP15 pisze:I jak się okazało-prawie nikt nie lubi Thrillera.Powiedzieliśmy, że ten taniec jest bardzo znany, nie ma w nim szczególnych ruchów, piosenka ta żadnemu z nas również nie przypadła do gustu.Pamiętam jak Megi powiedziała, że te ruchy są takie kiczowate i w ogóle zaczęła wymieniać wszystkie wady jakie widzi w teledysku.Mieliśmy ubaw po pachy
:wariat: :podejrzliwy:
Za takie herezje wam się należy tylko to:
:chlosta:

Teledysk będący kamieniem milowym w tej dziedzinie, kawał SZTUKI, który totalnie zmienił kierunek "pokazywania" muzyki wy, bezbożni, tak objeżdżacie? Należy wam się kara. Tydzień (minimum) w zamknięciu o chlebie i wodzie i non stop włączonym Thrillerem, by pokochać go miłością bezwarunkową! I jeszcze jeden bat na koniec! :chlosta:

Odprawimy pokutę i postanawiamy poprawę, Thriller to dla nas świętość :wariat: nenene

A tak a propos to pożartować nie można :siesta:
DomiMJ pisze:też się nie mogę doczekać piątku
MichuP15 pisze:Nie mogę już doczekać się piątku.
Tak właściwie to czwartku, bo mogę do Was przyjść, a na wieczór pojedziemy do Focusa ( specjalnie żeby poszydzić sobie z Thrillera :-P ) nie, nie po to żeby ponagrywać więcej filmików ;)

pozdr_diabeł i zło piekelne co z Thrillera się śmiało ( haha ) :-P
Obrazek
KinGa *

Post autor: KinGa * »

DomiMJ pisze:Albo to mi się przypomniało :
Your love is magical, that's how I feel
But I have not the words here to explain [ ... ] SLASH ! Buhahahaha
Przypuszczam iż sądzę, że was kocham. loveMJPT
Phoenix pisze:Należy wam się kara. Tydzień (minimum) w zamknięciu o chlebie i wodzie i non stop włączonym Thrillerem, by pokochać go miłością bezwarunkową! I jeszcze jeden bat na koniec! A ty ty!
Ooo! Mnie wtedy nie było! Ja jestem emocjonalnie związana z 'Thrillerem' bardziej niż z własną babcią, także ja nie pokutuję! :-P
megi1013 pisze:ak właściwie to czwartku, bo mogę do Was przyjść, a na wieczór pojedziemy do Focusa
Rodacy, przemawiam do was spod pięciu warstw polaru, kołderki i kocyka jeśli do jutra wyzdrowieję to szykujcie się emocjonalnie na moją obecność. Kropka. :nerwy:

Kocham was.
Awatar użytkownika
megi1013

KinGa * pisze:Rodacy, przemawiam do was spod pięciu warstw polaru, kołderki i kocyka jeśli do jutra wyzdrowieję to szykujcie się emocjonalnie na moją obecność. Kropka.
Tak! Tak! Tak! Tak, jak Ci mówiłam zdrowiej kobito! Jutro obecność obowiązkowa :war: , żadnych usprawiedliwień nie przyjmuje, inaczej do dziennika zachowanie naganne i klaps na tyłek! :chlosta: nenene

pozdr...megi1013
Obrazek
KinGa *

megi1013 pisze:zachowanie naganne i klaps na tyłek!
Ajtam ajtam. Zrobię wszystko, żeby się pojawić, bo się czuję jak odrzutek.
megi1013 pisze:pozdr...megi1013
Czyżbyś inspirowała się siadeh_ ? :knuje:

PS. Matko ile można spamować. Oj ja niedobra.
Awatar użytkownika
megi1013

KinGa * pisze:Czyżbyś inspirowała się siadeh_ ?
Oj, nie, nie nawet mi to do głowy nie przyszło, to miało zabrzmieć jak podpis pod uwagą w szkole, z dopiskiem pozdr :smiech:. A i jak coś to jutro dzwoń do mnie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Witajcie.
Chcę powiadomić iż dziś odbyło się kolejne spotkanie.
Tym razem u nas w domu ;-)
Na początku pojawiła się megi.Zaczęliśmy tworzyć logo Naszego dance teamu w paintcie. :smiech:
Ale wyszło ładnie.Następnie pojawiła się KinGa * i nawet nie wiemy jakim cudem do nas trafiła, gdyż jest ze śródmieścia. nenene
Po stworzeniu loga pogadaliśmy i się pośmialiśmy-koncert MJ'a widziany przez pępek-wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :smiech:
Również poćwiczyliśmy taniec i zamówiliśmy salę na piątek.Były małe problemy, ale jest OK. :happy:
Do jutra-17. Wiatrak.

PS.:KUPA-My wiemy o co chodzi :smiech:
:happy:
Obrazek
KinGa *

MichuP15 pisze:Następnie pojawiła się KinGa * i nawet nie wiemy jakim cudem do nas trafiła, gdyż jest ze śródmieścia. Nenenene
Mówiłam wam, obserwując siadeh_ nauczyłam się sztuki teleportacji ;-P
MichuP15 pisze:PS.:KUPA
Miśku, trochę kultury :smiech:

MichuP15 pisze:Również poćwiczyliśmy taniec
Uhmm i zaprezentowałam wam supertrudną choreografię do In The Closet z HIStory Tour. :dance:

Do zobaczenia dzisiaj, kochani :)
Awatar użytkownika
DomiMJ

Post autor: DomiMJ »

KinGa * pisze:Uhmm i zaprezentowałam wam supertrudną choreografię do In The Closet z HIStory Tour. Dancing
Haha,ja nie mogę z tej Twojej choreografii . :smiech:

Przypomniało mi się co KinGa * mówiła,ale to jest .. +18 . XDD
~Change The World~
mjrink

Post autor: mjrink »

LUDZIE GDZIE JEST TEN WIATRAK!!!!!!!!!!!!!!
KinGa *

Umiem drilla, umiem drilla...nananana...umiem drilla...trochę :dance:

DomiMJ pisze:Przypomniało mi się co KinGa * mówiła,ale to jest .. +18 . XDD
Tiiaa, a Kinga ma + 18 jak nie wiem co. :crazy:
mjrink pisze:LUDZIE GDZIE JEST TEN WIATRAK!!!!!!!!!!!!!!
Drogi mjrink'u Wiatrak znajduje si w Fordonie, koło takiego kościoła (Megi wie lepiej). ALE DROGI mjrink'u nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z faktu, iż nasz Dance Team składa się (póki co) z 4 osób w przedziale wiekowym 'nie więcej niż 14'. Naprawdę będzie Ci sprawiało przyjemność biesiadowanie z taką zgrają? Poza tym, bądźmy szczerzy - boimy się Ciebie :smiech:
ODPOWIEDZ