Gra video z Michaelem [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
anialim

Gra video z Michaelem [koment.]

Post autor: anialim »

Komentarze do tego tematu
ubisoft zapowiada, że:
Key said the title would teach you to dance like Jackson, presumably by scoring the player on how well they can emulate his moves in the game.
"From the manliest man to the girliest girl, everybody wants to be able to dance like Michael Jackson," said Key.
gra nauczy każdego tańczyć, jak Michael Jackson.
filmik z konferencji prasowej
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

Świetnie sie zapowiada! Nie lubie na ogół gier komputerowych, ale dla tej skłonna jestem zakupić PS. To wspaniale.
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

Ech, siedziałem i oglądałem wczoraj wszystkie konferencje (Microsoft zamulił, EA dało rade :D), a na Ubisoft już nie miałem siły (rozpoczęła się o 2 w nocy). Szkoda bo fajną niespodziankę bym miał. Mam nadzieję, że dziś na konferencji Sony, która zacznie się o 21:00 powiedzą i pokażą coś więcej o tym tytule... Dla mnie MUST HAVE! :happy:
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

A wyszła już może reklama?
Obrazek
tombek

Post autor: tombek »

Z tego co zrozumialem z notki prasowej to chodzi o project natal czyli kinect - calkowicie nowe urzadzenie podlaczane tylko do xboxa. Czyli na pewno nie PC, PS2/PS3 itp.

Kinect to rewolucja jesli chodzi o sterowanie w grach, dzieki urzadzeniu podlaczonemu do konsoli sterujemy swoim cialem. Tutaj probka mozliwosci kinecta: http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM

Produkt ma wejsc na rynek w tym roku, wiec podejrzewam ze gra z MJ ma byc jedna z dzwigni sprzedazy i sposobem dotarcia do wiekszego grona klientow.
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Gra na pewno nie wyjdzie na PC.To pewnie będzie gra w stylu Guitar Hero,Singstar itp.Może być jakaś mata do tańczenia.Bardzo mię ciekawi ta gra.Chyba zacznę zbierać na PSP bo to jedyne w moim zasięgu.
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Ludziska ona na psp to na bank nie wyjdzie bo to małe i przenośne ale cieszy mnie ze na xboxa czy ps3 wydadzą na wii też by było fajnie ale wii jakos ma najgorsza grafikę jak dla mnie !! Ja sądzę ze to będzie coś w stylu ipet na ps3 gdzie masz kamerke i tłem gry jest twój pokuj i ty oraz inno a tylko zwierzatko i dodatki są komputerowe !
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Tancerze z TII wykonują Beat It z okazji zapowiedzi gry przez Ubisoft. http://www.youtube.com/watch?v=eVcuOzmGSvg
Obrazek
Awatar użytkownika
KAcpeross

Post autor: KAcpeross »

Project Natal - Coś podobnego do EyeToya od Sony do PS2. Ale na tym filmiku widać, że jeśli widzisz swego gracza od przodu ( fajs tu fejs) robisz ruchy w lustrzanym odbiciu. W takim razie nauka układów w taki sposób będzie okropna.
Obrazek
Awatar użytkownika
DaX
Site Admin

Post autor: DaX »

A tu znalazłem coś ciekawego :P a mianowicie :

Wszystkich fanów Michaela Jacksona z pewnością ucieszy nowa, muzyczno-taneczna produkcja zapowiedziana tej nocy podczas konferencji Ubisoftu na targach E3. Warto dodać, że w prezentacji udział wzięli tancerze towarzyszący Michaelowi w przygotowywaniu trasy koncertowej This Is It. Według plotek gra będzie nosić tytuł Michael Jackson: Beat It i trafi na wszystkie czołowe platformy, w tym również na PSP, pod koniec tego roku. Z głośników z pewnością usłyszymy największe hity Króla Popu, a może nawet będziemy mogli wcielić się w jego osobę. No cóż, pozostało nam czekać na dalsze informacje.

źródło http://forum.pspoland.pl/viewtopic.php?f=38&t=75520
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Gra Ubisoftu, Michael Jackson, The Experience będzie zawierała następujące piosenki:
* Bad
* Beat It
* Billie Jean
* Earth Song
* The Girl Is Mine
* Who Is It
* Workin' Day And Night
źródło

Pre order
Playstation 3 Game, Xbox 360 Game --> £49.99
Psp Game, Nintendo Ds Game --> £29.99
Nintendo Wii Game --> £39.99
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

Tu mozna zobaczyc wywiad i kawalek Billie Jean: http://gamescom.gamespot.com/video/6273968/
Awatar użytkownika
anialim

W oczekiwaniu na odłożoną premierę gry:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
za: MJ Beats / MJdatabank

-> temat posprzątany 13 września 2010.
mav.
Awatar użytkownika
anialim

Przepraszam za post pod postem.
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
źródło
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Pytanie do młodzieży. Wiem, że gra będzie dostępna dla kilku platform, ja póki co nie mam żadnej, więc jaką polecacie, żeby sobie kupić do tej gry, Playstation może, XBoxa czy coś innego?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
ODPOWIEDZ