What More Can I Give

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

A-g-A

What More Can I Give

Post by A-g-A »

Witam was cieplutko. Mam do was pytanko, a w zasadzie kilka (ale chodzi o ta samą rzecz). Otóż ściągnełam kilka dni temu pewne video, którego nigdy wcześniej nie widziałam, nie słyszałam, nie wiem w ogóle co to jest.
Jest to chyba charetatywna piosenka. Na początku zaczyna spiewać taki chłopiec. Występują tam Usher, Mariah Carey, Beyonce, Ricky Martin, Celine Dion (ona na końcu dziękuje Michaelowi i płacze) i dużo innych osób. Wiecie o co chodzi?
Jeśli ktoś juz skojarzył to bardzo proszę o informacje, kiedy była nagrywana ta piosenka, w jakich okolicznościach, jak się nazywa i...kim jest ten chłopiec :-)
Z góry dziękuje.
Image
Run, Forrest! RUN!
Maro

Post by Maro »

Koncert Charytatywny z powodu zamachów Terrorystyczny na USA w 2001r.
Piosenka którą śpiewają to What More Can I Give.Wyszła na singlu ale okazał się klapą.MJ zaspiewał przed tym Jeszcze Man In The Mirror.
Piosenka Miała się ukazać na albumie Invincible w Solowej Wersji MJ'a.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
A-g-A

Post by A-g-A »

Dzięki wielkie. A jeszcze jakbyś mógł mi powiedzieć co to za chłopiec, jeśli oczywiście wiesz.
Image
Run, Forrest! RUN!
cicha

Post by cicha »

A-g-A wrote:Dzięki wielkie. A jeszcze jakbyś mógł mi powiedzieć co to za chłopiec, jeśli oczywiście wiesz.
Billy Gilman ur. May 24, 1988
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Piotrek

Post by Piotrek »

A wlasnie - wiem ze istnieje zapis video What More Can I Give z tej calej gali, a co z Man In The Mirror? Jest?
Maro

Post by Maro »

Piotrek wrote:a co z Man In The Mirror? Jest?
Jest Tylko Audio,ale to i tak z Play Back'u :wariat:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Bartek13

Post by Bartek13 »

Takie nagranie możecie zboaczyć tu >>> http://www.youtube.com/watch?v=lYY1mGiV ... %20Give%20
Bartek13

Jak nazwya się ten chłopiec

Post by Bartek13 »

Mam pytanie. Jak nazywa się ten chłopczyk co śpiewa ??? Taki blondyn 12-13 lat ? Proszę o odpowiedź.

Dzięki ;-)
Image
Maro

Re: Jak nazwya się ten chłopiec

Post by Maro »

Bartek13 wrote:Mam pytanie. Jak nazywa się ten chłopczyk co śpiewa ??? Taki blondyn 12-13 lat ? Proszę o odpowiedź.

Dzięki ;-)
Chyba Aaron Carter albo Ten O kim tu była mowa billy Gilman :wariat:
siwa*

Re: Jak nazwya się ten chłopiec

Post by siwa* »

Bartek13 wrote:Mam pytanie. Jak nazywa się ten chłopczyk co śpiewa ??? Taki blondyn 12-13 lat ? Proszę o odpowiedź.

Dzięki ;-)
odpowiedz jest przecież kilka postów wyżej
ImageImage
PAulina (big fanka)

Post by PAulina (big fanka) »

a ten chłopak to nie jets ten co na MSG spiewał "Ben'a"??
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Schmittko

Post by Schmittko »

tak, to on :)

heh... no to zaimponowałem, co nie? :D
wojtek_p-ce

Post by wojtek_p-ce »

Bartek13 wrote:Takie nagranie możecie zboaczyć tu >>> http://www.youtube.com/watch?v=lYY1mGiV ... %20Give%20
Bardzo się wzruszyłem, szczególnie przy podzienkowaniach dla Michaela.
kuba

Post by kuba »

Fajne.Dawajcie więcej takich linków. nenene
Image
Pank

Post by Pank »

kuba wrote:Fajne.Dawajcie więcej takich linków.
YouTube ma przecież wyszukiwarkę.

A propos United We Stand: niedawno wśród setek ściągniętych remiksów znalazłem Man In The Mirror (United We Stand Mix) - czy bardziej doinformowani wiedzą, czy nagranie rzeczywiście pochodzi z 2001 r.? Końcówka bardzo mi się podoba - choć Michael może nie w głosowej formie... Dobrze wiedzieć, że ostatnie wykonanie choć odrobinę na żywo wcale nie pochodzi z koncertu z Brunei. ;-)

Jeżeli tak - skąd pochodzi nagranie? Było rozprowadzone legalnie przez sieć, jako, że United We Stand było koncertem charytatywnym? Na pewno nie jest to nagranie amatorskie, a wideo z Man in the mirror z tego koncertu nie widziałem.

I to samo pytanie - jak do fanów przedostał się w tak dobrej jakości zapis koncertu z Brunei?
Post Reply