What More Can I Give

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
A-g-A

What More Can I Give

Post autor: A-g-A »

Witam was cieplutko. Mam do was pytanko, a w zasadzie kilka (ale chodzi o ta samą rzecz). Otóż ściągnełam kilka dni temu pewne video, którego nigdy wcześniej nie widziałam, nie słyszałam, nie wiem w ogóle co to jest.
Jest to chyba charetatywna piosenka. Na początku zaczyna spiewać taki chłopiec. Występują tam Usher, Mariah Carey, Beyonce, Ricky Martin, Celine Dion (ona na końcu dziękuje Michaelowi i płacze) i dużo innych osób. Wiecie o co chodzi?
Jeśli ktoś juz skojarzył to bardzo proszę o informacje, kiedy była nagrywana ta piosenka, w jakich okolicznościach, jak się nazywa i...kim jest ten chłopiec :-)
Z góry dziękuje.
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Koncert Charytatywny z powodu zamachów Terrorystyczny na USA w 2001r.
Piosenka którą śpiewają to What More Can I Give.Wyszła na singlu ale okazał się klapą.MJ zaspiewał przed tym Jeszcze Man In The Mirror.
Piosenka Miała się ukazać na albumie Invincible w Solowej Wersji MJ'a.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Dzięki wielkie. A jeszcze jakbyś mógł mi powiedzieć co to za chłopiec, jeśli oczywiście wiesz.
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

A-g-A pisze:Dzięki wielkie. A jeszcze jakbyś mógł mi powiedzieć co to za chłopiec, jeśli oczywiście wiesz.
Billy Gilman ur. May 24, 1988
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Piotrek

Post autor: Piotrek »

A wlasnie - wiem ze istnieje zapis video What More Can I Give z tej calej gali, a co z Man In The Mirror? Jest?
Awatar użytkownika
Maro

Piotrek pisze:a co z Man In The Mirror? Jest?
Jest Tylko Audio,ale to i tak z Play Back'u :wariat:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Bartek13

Post autor: Bartek13 »

Takie nagranie możecie zboaczyć tu >>> http://www.youtube.com/watch?v=lYY1mGiV ... %20Give%20
Awatar użytkownika
Bartek13

Jak nazwya się ten chłopiec

Post autor: Bartek13 »

Mam pytanie. Jak nazywa się ten chłopczyk co śpiewa ??? Taki blondyn 12-13 lat ? Proszę o odpowiedź.

Dzięki ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Re: Jak nazwya się ten chłopiec

Bartek13 pisze:Mam pytanie. Jak nazywa się ten chłopczyk co śpiewa ??? Taki blondyn 12-13 lat ? Proszę o odpowiedź.

Dzięki ;-)
Chyba Aaron Carter albo Ten O kim tu była mowa billy Gilman :wariat:
Awatar użytkownika
siwa*

Re: Jak nazwya się ten chłopiec

Post autor: siwa* »

Bartek13 pisze:Mam pytanie. Jak nazywa się ten chłopczyk co śpiewa ??? Taki blondyn 12-13 lat ? Proszę o odpowiedź.

Dzięki ;-)
odpowiedz jest przecież kilka postów wyżej
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

a ten chłopak to nie jets ten co na MSG spiewał "Ben'a"??
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

tak, to on :)

heh... no to zaimponowałem, co nie? :D
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Bartek13 pisze:Takie nagranie możecie zboaczyć tu >>> http://www.youtube.com/watch?v=lYY1mGiV ... %20Give%20
Bardzo się wzruszyłem, szczególnie przy podzienkowaniach dla Michaela.
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

Fajne.Dawajcie więcej takich linków. nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

kuba pisze:Fajne.Dawajcie więcej takich linków.
YouTube ma przecież wyszukiwarkę.

A propos United We Stand: niedawno wśród setek ściągniętych remiksów znalazłem Man In The Mirror (United We Stand Mix) - czy bardziej doinformowani wiedzą, czy nagranie rzeczywiście pochodzi z 2001 r.? Końcówka bardzo mi się podoba - choć Michael może nie w głosowej formie... Dobrze wiedzieć, że ostatnie wykonanie choć odrobinę na żywo wcale nie pochodzi z koncertu z Brunei. ;-)

Jeżeli tak - skąd pochodzi nagranie? Było rozprowadzone legalnie przez sieć, jako, że United We Stand było koncertem charytatywnym? Na pewno nie jest to nagranie amatorskie, a wideo z Man in the mirror z tego koncertu nie widziałem.

I to samo pytanie - jak do fanów przedostał się w tak dobrej jakości zapis koncertu z Brunei?
ODPOWIEDZ