What More Can I Give
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
What More Can I Give
Witam was cieplutko. Mam do was pytanko, a w zasadzie kilka (ale chodzi o ta samą rzecz). Otóż ściągnełam kilka dni temu pewne video, którego nigdy wcześniej nie widziałam, nie słyszałam, nie wiem w ogóle co to jest.
Jest to chyba charetatywna piosenka. Na początku zaczyna spiewać taki chłopiec. Występują tam Usher, Mariah Carey, Beyonce, Ricky Martin, Celine Dion (ona na końcu dziękuje Michaelowi i płacze) i dużo innych osób. Wiecie o co chodzi?
Jeśli ktoś juz skojarzył to bardzo proszę o informacje, kiedy była nagrywana ta piosenka, w jakich okolicznościach, jak się nazywa i...kim jest ten chłopiec
Z góry dziękuje.
Jest to chyba charetatywna piosenka. Na początku zaczyna spiewać taki chłopiec. Występują tam Usher, Mariah Carey, Beyonce, Ricky Martin, Celine Dion (ona na końcu dziękuje Michaelowi i płacze) i dużo innych osób. Wiecie o co chodzi?
Jeśli ktoś juz skojarzył to bardzo proszę o informacje, kiedy była nagrywana ta piosenka, w jakich okolicznościach, jak się nazywa i...kim jest ten chłopiec
Z góry dziękuje.
Run, Forrest! RUN!
Koncert Charytatywny z powodu zamachów Terrorystyczny na USA w 2001r.
Piosenka którą śpiewają to What More Can I Give.Wyszła na singlu ale okazał się klapą.MJ zaspiewał przed tym Jeszcze Man In The Mirror.
Piosenka Miała się ukazać na albumie Invincible w Solowej Wersji MJ'a.
Piosenka którą śpiewają to What More Can I Give.Wyszła na singlu ale okazał się klapą.MJ zaspiewał przed tym Jeszcze Man In The Mirror.
Piosenka Miała się ukazać na albumie Invincible w Solowej Wersji MJ'a.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Billy Gilman ur. May 24, 1988A-g-A pisze:Dzięki wielkie. A jeszcze jakbyś mógł mi powiedzieć co to za chłopiec, jeśli oczywiście wiesz.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Takie nagranie możecie zboaczyć tu >>> http://www.youtube.com/watch?v=lYY1mGiV ... %20Give%20
Jak nazwya się ten chłopiec
Mam pytanie. Jak nazywa się ten chłopczyk co śpiewa ??? Taki blondyn 12-13 lat ? Proszę o odpowiedź.
Dzięki
Dzięki
Re: Jak nazwya się ten chłopiec
Chyba Aaron Carter albo Ten O kim tu była mowa billy GilmanBartek13 pisze:Mam pytanie. Jak nazywa się ten chłopczyk co śpiewa ??? Taki blondyn 12-13 lat ? Proszę o odpowiedź.
Dzięki
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Re: Jak nazwya się ten chłopiec
odpowiedz jest przecież kilka postów wyżejBartek13 pisze:Mam pytanie. Jak nazywa się ten chłopczyk co śpiewa ??? Taki blondyn 12-13 lat ? Proszę o odpowiedź.
Dzięki
- PAulina (big fanka)
- wojtek_p-ce
Bardzo się wzruszyłem, szczególnie przy podzienkowaniach dla Michaela.Bartek13 pisze:Takie nagranie możecie zboaczyć tu >>> http://www.youtube.com/watch?v=lYY1mGiV ... %20Give%20
YouTube ma przecież wyszukiwarkę.kuba pisze:Fajne.Dawajcie więcej takich linków.
A propos United We Stand: niedawno wśród setek ściągniętych remiksów znalazłem Man In The Mirror (United We Stand Mix) - czy bardziej doinformowani wiedzą, czy nagranie rzeczywiście pochodzi z 2001 r.? Końcówka bardzo mi się podoba - choć Michael może nie w głosowej formie... Dobrze wiedzieć, że ostatnie wykonanie choć odrobinę na żywo wcale nie pochodzi z koncertu z Brunei.
Jeżeli tak - skąd pochodzi nagranie? Było rozprowadzone legalnie przez sieć, jako, że United We Stand było koncertem charytatywnym? Na pewno nie jest to nagranie amatorskie, a wideo z Man in the mirror z tego koncertu nie widziałem.
I to samo pytanie - jak do fanów przedostał się w tak dobrej jakości zapis koncertu z Brunei?