Smooth Criminal Party - Wrocław 20.11.2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Jeanny100 pisze:Poznań moja droga ma się szerokoooo......... Buhahahaha
łoo haha no to coby ino nie miał się za szeroko i nie rozlazł się na boki. W kupie niech się trzyma! W kupie siła!
Jeanny100 pisze:Będą piórka,woalki,czerwone usta i kabaretony hie hie.
kabaretony powiadasz, no no to gut, ci mówię, tak ma być :smiech: aa i jeszcze papieroski w lufkach też muszą być, bez lufki nie da rady, nie można, to tak niehigienicznie pfeeee....haha Obrazek tej, a brwi też depilujecie? yyy hahaha

Niezmiernie się cieszę z takich zapaleńców. Ma być smoothocriminalowo w 10000%
Dzwoneczek MJJ pisze:Maria! Jak ja Ciebie dawno nie widziałam! xD
no, że tak powiem kope lat, więc zbieraj się, zbieraj na te balety i to żwawo ;p

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Maria pisze:Dzwoneczek MJJ napisał:
Maria! Jak ja Ciebie dawno nie widziałam! xD

no, że tak powiem kope lat, więc zbieraj się, zbieraj na te balety i to żwawo ;p

A masz dla mnie św. Drzazgę? :knuje:
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Chriek

Post autor: Chriek »

Mamy dla Was małą niespodziankę. Zapraszamy na nasz stronę :)
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Maria pisze:aa i jeszcze papieroski w lufkach też muszą być, bez lufki nie da rady, nie można, to tak niehigienicznie pfeeee....haha
My nie palimy moja droga.Nikt z poznańskiego dance teamu nie pali.Palenie zabija.I nie namawiaj nas do złego nenene
Majkeluś nie palił i my bierzemy z niego przykład :smiech:
A teraz lecę zobaczyć niespodziankę.Uwielbiam niespodzianki. ;-)
Obrazek

Post autor: tancerz »

Jeanny100 pisze: Majkeluś nie palił i my bierzemy z niego przykład :smiech:
Obrazek

nenene nenene :smiech:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Jeanny100 pisze:z trzy razy poleci "Billie Jean"
O, o Billie Jean się nie martw. Będzie. I to JAKA będzie...

(na razie spuszczam woalkę i już nic więcej nie zdradzam...)
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Chriek pisze:Mamy dla Was małą niespodziankę. Zapraszamy na nasz stronę :)
Czuję to! xD Bez dwóch zdań. Kraków się szykuje, a ja znów zasilę męskie grono Naszego Teamu. :smiech:
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
*Agata* ;)

Post autor: *Agata* ;) »

Czemu ja tak daleko mieszkam!!!! Chyba nigdy nie spełni się moje marzenie co do uczestnictwa w takim spotkaniu ;( :nerwy: zapraszam do mojego tematu, proszę :)
Lubię życie, ale kocham świat
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Post autor: agnieszka1978 »

My nie palimy moja droga.Nikt z poznańskiego dance teamu nie pali.Palenie zabija.I nie namawiaj nas do złego nenene

He he...no jasne, że my nie palimy.....ale Jeanny pamietaj, że zima się zbliża i bedziemy musiały zapalić, a raczej napalić w piecach....he he
Poznański Dance Team jest w pełni niepalacy jak wagon pociagu:)
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

agnieszka1978 pisze:Poznański Dance Team jest w pełni niepalacy jak wagon pociagu:)
no już ja coś o tym wiem jak to jest z tym niepaleniem w pociągu. Jak się nie napali, to lokomotywa nie pojedzie, a trza być na czas w wyznaczonym miejscu, coby na imprezę zdążyć hih :dance:
Palenie jest złe, palenie jest bardzo feeee :rocky:

There's a place in your heart
And I know that it is love
Agakami

Post autor: Agakami »

czemu tak daleko ... :(
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Agakami pisze:czemu tak daleko ... :(
Moja droga specjalnością fanów MJa jest możliwość upieczenia kilku rzeczy na jednym ruszcie.Więc nie pytaj dlaczego tak daleko tylko wbijaj-na pewno nie pożałujesz.

Ja ze swojej strony mogę dodać że uruchamiam mój ósmy zmysł negocjatora wojskowego i poznański zespół tańca ludowego pojawi się w nieco większym składzie.Ale potrzebuję na to czasu-w końcu nie wszystkich da sie namówić w 15 minut :smiech:
Obrazek

Post autor: a_gador »

Ja się chyba zastrzelę!
Prawie codziennie zaglądam na forum, a tę informację o imprezie przegapiłam i kupiłam już bilet na spektakl "Goło i wesoło" w katowickim teatrze na niedzielę 21 listopada. Ale nic to. Myślę, że zdążę wrócić z Wrocka na czas, żeby zobaczyć golasów na scenie, ;-), bo przecież
Jeanny100 pisze:specjalnością fanów MJa jest możliwość upieczenia kilku rzeczy na jednym ruszcie
W każdym razie zgłaszam wstępnie, że będę. YYY... Tak myślę.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

a_gador pisze:Ja się chyba zastrzelę!
Nie. To ja Cię zastrzelę!

I będzie gra "Kto zabił agadora".

Na pocieszenie, nie tak dawno, w tym samym dniu, byłam na Helu i potem na Bemowie na odsłonięciu płyty.

Mam nadzieję, że będziesz! Przebranie obowiązkowe :-P

PS. A tak z ciekawości, nie można zmienić biletu na spektakl w innym dniu? Nie wszędzie się da, ale jakoś tak..ja prawie zawsze ostatecznie wymieniam bilet na inna datę bo mi coś nagle nie pasuje :wariat: Ale to od teatru zależy chyba.

EDIT.
Jeanny100 pisze:My nie palimy moja droga.Nikt z poznańskiego dance teamu nie pali.
No właśnie - prośba do palących, której oczywiście przestrzegać nie trzeba. W klubie można palić, nie ma zakazu, ale jest tam ogródek, ze stolikami nawet. W tamtych latach się jak najbardziej paliło i przypuszczam, że sporo osób z tego skorzysta, jednak w miarę możliwości pokornie proszę o palenie na zewnątrz. Każdy pojedynczy dymek wypuszczony na wolność na świeżym powietrzu skróci czas prania woalek o jakieś pół godziny ;-) A nam (wszystkim) ułatwi tańczenie ;-) To nie jest jakaś prozdrowotna kampania teraz, wiem, że i tak Was nie ogarniemy w tej kwestii. Zakazu nie ma, tylko ładnie proszę.
MJowitek dyga.
Ostatnio zmieniony śr, 20 paź 2010, 21:42 przez MJowitek, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

MJowitek pisze:PS. A tak z ciekawości, nie można zmienić biletu na spektakl w innym dniu? Nie wszędzie się da, ale jakoś tak..ja prawie zawsze ostatecznie wymieniam bilet na inna datę bo mi coś nagle nie pasuje. Ale to od teatru zależy chyba.
Problem w tym, że na ten spektakl to jest taki wyjazd "zakładowy", a obsada przyjeżdża specjalnie na gościnne występy ze STOLYCY ;-). Ale grunt to dobra organizacja, więc chyba podołam i będę.
Kurczę, a tu jeszcze do urny trzeba pójść i spełnić swój obywatelski obowiązek. Normalnie szykuje się weekend pełen wrażeń.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
ODPOWIEDZ