Zagadka
-
Zagadka
Cześć!
Ostatnio oglądałem fajny materiał w Faktach na temat filmowych wpadek. Chodzi o błędy jakie pojawiaja się w filmach typu niezgodności ze sobą kolejnych scen lub uzycia w filmie rzeczy rekwizytów spoza epoki flimu, itp.
W jednym z wideoklipów MJ jest też coś takiego. Akcja utworu dzieje się w takim czasie i miejscu, że niemozliwe jest by pewien wers utworu wokalnego był prawdziwy. Po prostu ten wynalazek wtedy jeszcze nie istniał. Kto wie o czym mowa?
Nie mogę napisać czegoś więcej, bo od razu bedzie wiadomo o co chodzi.
Captain_Eo1958
P.S. A Wy dopatrzyliście sie jakichś wpadek w teledyskach luib filmach MJ?
Ostatnio oglądałem fajny materiał w Faktach na temat filmowych wpadek. Chodzi o błędy jakie pojawiaja się w filmach typu niezgodności ze sobą kolejnych scen lub uzycia w filmie rzeczy rekwizytów spoza epoki flimu, itp.
W jednym z wideoklipów MJ jest też coś takiego. Akcja utworu dzieje się w takim czasie i miejscu, że niemozliwe jest by pewien wers utworu wokalnego był prawdziwy. Po prostu ten wynalazek wtedy jeszcze nie istniał. Kto wie o czym mowa?
Nie mogę napisać czegoś więcej, bo od razu bedzie wiadomo o co chodzi.
Captain_Eo1958
P.S. A Wy dopatrzyliście sie jakichś wpadek w teledyskach luib filmach MJ?
...a ja myslę, ze chodzi o rozmowę przez telefon w starożytnym Egipcie
Mnie zawsze razi na SPEED DEMON końcówka, kiedy MJ tańczy ze Spike'iem: rozbiera się z tego króliczego uniformu, zdejmuje rekawiczki, po czym znów ma rekawiczki, znów nie ma i znów ma - taka drobnostka, ale drażni (mnie rzecz jasna...).
Pozdrawiam i prosze o więcej zagadek

Mnie zawsze razi na SPEED DEMON końcówka, kiedy MJ tańczy ze Spike'iem: rozbiera się z tego króliczego uniformu, zdejmuje rekawiczki, po czym znów ma rekawiczki, znów nie ma i znów ma - taka drobnostka, ale drażni (mnie rzecz jasna...).
Pozdrawiam i prosze o więcej zagadek

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
* * *
ja tez nie wiem o co chodzi
Ale powiem szczerze, że w bardzo wielu filmach można się dopatrzyć takich wpadek... bardzo często......bardzo bardzo często
Pozdrawiam i mam nadzieję, że znajdzie się jakiś orzeł i mnie oświeci :)

Ale powiem szczerze, że w bardzo wielu filmach można się dopatrzyć takich wpadek... bardzo często......bardzo bardzo często

Pozdrawiam i mam nadzieję, że znajdzie się jakiś orzeł i mnie oświeci :)
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
-
Re: Thriller
Reflektory widac zawsze mnie to raziło :/ ale w sumie nie widac tego na pierwszy rzut oka normalnie oglądając tego nie widac trzeba faktycznie sie temu mocno przypatrzec heh , a zobaczcie tez na tego potwora co sie dobija z podłogi do pokoju gdzie jest dziewczyna MJ w jednej scenie przebija podłoge i zaczyna wychodzic potem jest zblizenie na dziewczyne która jest przerażona a potem znowu jeszcze raz sie przebija w podłodze to jest bardziej widoczne :/.Trinity pisze:Ja się dopatrzyłam w Thrillerze wpadki. Jak MJ z dziewczyną przechadzają się obok grobów to dokładnie widać leflektory ze studia :P przypatrzcie się uważnie.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Ja też mam takie jedno...
Na początku "You Rock My World" jak MJ wchodzi z kumplem do klubu, i przyczaił ta panienke w zielonej kiecce, to ona najpierw stoi prosto, później jeden z tych kolesi całuje jej rączkę i jest taka średniozgięta, póżniej jest ujecie z innego miejsca, i panienka ma bardzoej wyprostowaną raczkę, później znowu ma zgiętą.... no i jak odchodzi, to ramiączko jej spada i nagle tak bez niczego ma je z powrotem na miejscu.....
Pozdrawiam serdecznie
Anitka
Na początku "You Rock My World" jak MJ wchodzi z kumplem do klubu, i przyczaił ta panienke w zielonej kiecce, to ona najpierw stoi prosto, później jeden z tych kolesi całuje jej rączkę i jest taka średniozgięta, póżniej jest ujecie z innego miejsca, i panienka ma bardzoej wyprostowaną raczkę, później znowu ma zgiętą.... no i jak odchodzi, to ramiączko jej spada i nagle tak bez niczego ma je z powrotem na miejscu.....

Pozdrawiam serdecznie
Anitka

'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
Skoro wpominamy o wpadkach montażowych, to przyjżyjcie się uważnie choreografii w "Ghosts"- "2BAD".
I spróbujcie się jej nauczyć
Niewykonalne, bo choreografia jest montowana z różnych ujęć i róznych kroków
I spróbujcie się jej nauczyć

Niewykonalne, bo choreografia jest montowana z różnych ujęć i róznych kroków

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
...a skoro juz mowa o You Rock My World. Znajdźcie w klubie miejsce gdzie jest telefon, a później sie mu przyjrzyjcie. Ktos rozmawia, ktoś znika i znów się pojawia...MATRIX

...pzdr
siadeh_na_tropie_clipowych_przekłamań_

...pzdr
siadeh_na_tropie_clipowych_przekłamań_
"Look at my avatar and tell me once again:
* * *
* * *