Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Sephiroth820
- Site Admin
- majkelzawszespoko
wcale nie był (kto wie, osochosi ten wie )Jeanne pisze: a i Michael na planie jakiś markotny był...
No dobra... Żarty się skończyły.
Miałam zagłosować na TDCAU, ale po tym najeździe na SIM mam tylko jedno wyjście i muszę zagłosować strategicznie...
Czyli mój głos ponownie na Earth Song - podtrzymuję swoje uzasadnienie z poprzedniej rozgrywki.
Co najmniej trzech użytkowników mnie za to rozstrzela, bo ale trudno, będę bronić SIM do ostatniej kropli potu, krwi i deszczu padającego na Michaela w teledysku :>
Ostatnio zmieniony śr, 27 paź 2010, 13:22 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 1 raz.
Głos na Earth Song bo za piosenką niespecjalnie przepadam, a teledysk pomimo, ze może na wielu osobach robi wrażenie, ja za każdym razem przełączam, a moment gdzie mordują białą foczkę swego czasu wpłynął na mnie destrukcyjnie.
Do tego dochodzi jeszcze fakt, że nie lubię patetycznego Michaela:(
więc ES ariwederczi.
i lov ju homesick:D
Do tego dochodzi jeszcze fakt, że nie lubię patetycznego Michaela:(
więc ES ariwederczi.
i lov ju homesick:D
Ostatnio zmieniony śr, 27 paź 2010, 12:20 przez endka, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Earth Song
podoba mi sie motyw z cofnieciem wszystkich wydarzen i wkur***na matka natura, podoba mi sie jak nieboszczyk otwiera oczy, podaba mi sie wiszenie na galeziach i darcie paszczęki oraz namacalny i orgazmiczny wrecz kontakt z ziemia przez tych wszystkich ludzi.
ale nie podoba mi sie zbytnia doslownosc, nie podobaja mi sie rajskie obrazki zywcem zaciagniete z ksiazeczek swiadkow jechowy <serio, te reminescencje z dziewczynka i rowerkiem na lace to jestem pewna, ze widzialam w tych jechowych broszurkach, co to ma byc do licha, przekaz podprogowy?>
czesciej wracam do 2-och pozostalych klipow, moze i dlatego ze wole te piosenki, a moze po prostu koncepcja Earth Song mi nie lezy.
podoba mi sie motyw z cofnieciem wszystkich wydarzen i wkur***na matka natura, podoba mi sie jak nieboszczyk otwiera oczy, podaba mi sie wiszenie na galeziach i darcie paszczęki oraz namacalny i orgazmiczny wrecz kontakt z ziemia przez tych wszystkich ludzi.
ale nie podoba mi sie zbytnia doslownosc, nie podobaja mi sie rajskie obrazki zywcem zaciagniete z ksiazeczek swiadkow jechowy <serio, te reminescencje z dziewczynka i rowerkiem na lace to jestem pewna, ze widzialam w tych jechowych broszurkach, co to ma byc do licha, przekaz podprogowy?>
czesciej wracam do 2-och pozostalych klipow, moze i dlatego ze wole te piosenki, a moze po prostu koncepcja Earth Song mi nie lezy.
'the road's gonna end on me.'
Mam dziewczyny wrażenie że Wy oceniacie filmik pokazujący przygotowania do kręcenia klipu a nie sam teledysk.....doriseq pisze:Zatem nie wiesz osochoziJeanne pisze:no to argument podałaś... Był markotny i już
Ja wiem afusiu, że do markotnego to mu daleko było
Głos ponownie na SIM....
Przepraszam że tak późno...
Ale ja nie miałam na myśli Ciebie Fakt, strasznie sexy wyglądał w przygotowaniach, co nie zmienia faktu że teledysk jest dla mnie zbyt ponury i chętnie bym go odstrzeliła :)
No i lepiej mi się słucha tego w ciszy niż ogląda na ekranie.
No i lepiej mi się słucha tego w ciszy niż ogląda na ekranie.
Ostatnio zmieniony śr, 27 paź 2010, 12:38 przez dk997, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam że tak późno...
Ja oceniam kfm. A 'making of' i inne historie z tym związane - swoją drogą :P
może kiedyśJeanne pisze:
może warto podzielić się tą jakże interesującą obserwacją, hę? ; )
Ostatnio zmieniony śr, 27 paź 2010, 12:47 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochana, ja oceniam całokształt Stranger in Moscow to dla mnie jeden z lepszych videoklipów już nie tyle co Michaela, ale co wykonawców których znam. Zawsze byłam, jestem i będę zwolenniczką zarazem utwóru jak i video.dk997 pisze:Mam dziewczyny wrażenie że Wy oceniacie filmik pokazujący przygotowania do kręcenia klipu a nie sam teledysk.....