"Michael Jackson's Back To Neverland" Listopad!

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
damian1985

Post autor: damian1985 »

Przypominam o dostępności biletów w przedsprzedaży oraz o możliwości zarezerwowania stolików na zlot. Zarówno bilety jak i stoliki - u mnie. Można pisać na prv lub mejlowo biuro@g-pointevents.pl
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Kto to w ogóle jest ten DJ Andre DeLoy ?
Czy on prowadził już jakieś imprezy MJowe?
Co się stało z Erwinem?
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
damian1985

ghost_ola pisze:Kto to w ogóle jest ten DJ Andre DeLoy ?
Czy on prowadził już jakieś imprezy MJowe?
Co się stało z Erwinem?
DJ Andre DeLoy to nasz nowy nabytek - swoją drogą jeden z lepszych polskich DJów :happy: Ten człowiek z całą pewnością da nam wszystkim to - czego do szczęścia potrzeba :mj: Z całą pewnością zapewni nam mnóstwo pozytywnych MJowych wibracji :mj: Ręczę za to :happy: :mj:
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Jeanny100 pisze:MJa/my fani nie dopuścimy do głosu nikogo poza MJem.
Nie nie nie. Nam się wtedy DJ wymknął spod kontroli. Teraz przypilnujemy tego, jaka będzie muzyka. Chyba nie ma konfliktu "interesów" między imprezą toruńską a wrocławską, bo to faktycznie dwie różne bajki.
U nas planowane jest pół na pół, MJ vs jazz, swing i podobne w klimacie. We Wro Jackson jest inspiracją i punktem wyjścia do interaktywnego odtworzenia teledysku Smooth Criminal i gry typu LARP "kto zabił Annie". Toruń natomiast z tego co czytam oferuje imprezę, na której w 100% będzie się można wytańczyć do muzyki Michaela, z profesjonalnym DJem. Podczytuję tu sobie czasem z ciekawości co się dzieje, zbieżność dat jest przypadkowa i nawet fajnie, że jest ta toruńska, każdy może wybrać co woli. Mamy odmienne grupy docelowe, jak mniemam. Mam nadzieję też, że każdy fan trafi na tą "odpowiednią" dla niego. I życzę obu powodzenia, tak szczerze. Bo ja nie lubię monopolu, za to kocham różnorodność!
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Asia się nie wykręcaj
Postaram się ;)

ghost_ola macie jakieś miejsce w aucie dodatkowe? ;)
Obrazek
E2

Post autor: E2 »

Ja też bardzo chętnie bym się wybrała A Warszawa wybiera się w większym gronie?
Awatar użytkownika
damian1985

E2 pisze:Ja też bardzo chętnie bym się wybrała A Warszawa wybiera się w większym gronie?
Jeśli mogę wtrącić, to powiem tylko tyle, że na liście wysyłkowej Warszawa też się już znalazła ;-)

Moi drodzy przypominam o trwającej przedsprzedaży biletów, polecam skorzystanie z tej możliwości ponieważ w dniu eventu bilety mogą być już NIEDOSTĘPNE z uwagi na ich ograniczoną ilość. Zachęcam także do zarezerwowania stolika - jest ich już coraz mniej.
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

Ja niestety tym razem nie moge przyjechac do Torunia z mniej lub bardziej istotnych powodów;-)
tak czy inaczej Damian organizatorowi zycze powodzenia zeby sie wszystko sie udało;-)
a wszystkim obecnym udanej imprezy;-)
Niech moc Michaela bedzie z Wami;-) do milego
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
damian1985

Moi drodzy zachęcam do "wspomagania" promocji imprezy poprzez dopisywanie się na "listę obecności" znajdującą się na portalu klubowa.pl

http://www.torun.klubowa.pl/impreza,230 ... RLAND.html

Im więcej Was się wpisze, tym wyżej w rankingach stać będzie event :happy:
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

smutne....ale i tak zycze wszystkim udanej imprezy pozdr;-)
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
damian1985

UWAGA !!! Moi Kochani MJowicze !!! Cztery OSTATNIE stoliki do wzięcia na ostatni w tym roku ogólnopolski zlot fanów w Toruniu !!! Zainteresowanych proszę o pilny kontakt mejlowy pod adres biuro@g-pointevents.pl
MJLadies

Post autor: MJLadies »

Kurcze, od lat 18... hmmm... A czy mogłabym przyjechać np. z pełnoletnią koleżanką? Jak myślicie?
Awatar użytkownika
kochamMJ

Post autor: kochamMJ »

Kilka postów wcześniej Damian napisał, że niestety - wstęp TYLKO I WYŁĄCZNIE dla osób pełnoletnich. Żadne oświadczenia itp nie wchodzą w grę :(
Obrazek

"(...) myślicie, że jesteście sami? Właśnie poczuliście mój dotyk..."
Awatar użytkownika
damian1985

kochamMJ pisze:Kilka postów wcześniej Damian napisał, że niestety - wstęp TYLKO I WYŁĄCZNIE dla osób pełnoletnich. Żadne oświadczenia itp nie wchodzą w grę :(
Niestety ale nie :( Decyzją kierownictwa klubu, w którym odbędzie się event, wstęp mają tylko i wyłącznie osoby pełnoletnie. Niestety nie mam na to wpływu ;(
MJLadies

Post autor: MJLadies »

Ach... :( Szkoda :( No ale poczekam jeszcze jakiś czas i kiedyś w końcu się wybiorę ^^ Życzę dobrej zabawy wszystkim, którzy tam zmierzają :)
ODPOWIEDZ