"Michael Jackson's Back To Neverland" Listopad!
- damian1985
- damian1985
DJ Andre DeLoy to nasz nowy nabytek - swoją drogą jeden z lepszych polskich DJówghost_ola pisze:Kto to w ogóle jest ten DJ Andre DeLoy ?
Czy on prowadził już jakieś imprezy MJowe?
Co się stało z Erwinem?

Nie nie nie. Nam się wtedy DJ wymknął spod kontroli. Teraz przypilnujemy tego, jaka będzie muzyka. Chyba nie ma konfliktu "interesów" między imprezą toruńską a wrocławską, bo to faktycznie dwie różne bajki.Jeanny100 pisze:MJa/my fani nie dopuścimy do głosu nikogo poza MJem.
U nas planowane jest pół na pół, MJ vs jazz, swing i podobne w klimacie. We Wro Jackson jest inspiracją i punktem wyjścia do interaktywnego odtworzenia teledysku Smooth Criminal i gry typu LARP "kto zabił Annie". Toruń natomiast z tego co czytam oferuje imprezę, na której w 100% będzie się można wytańczyć do muzyki Michaela, z profesjonalnym DJem. Podczytuję tu sobie czasem z ciekawości co się dzieje, zbieżność dat jest przypadkowa i nawet fajnie, że jest ta toruńska, każdy może wybrać co woli. Mamy odmienne grupy docelowe, jak mniemam. Mam nadzieję też, że każdy fan trafi na tą "odpowiednią" dla niego. I życzę obu powodzenia, tak szczerze. Bo ja nie lubię monopolu, za to kocham różnorodność!
- billiejean89
- damian1985
Jeśli mogę wtrącić, to powiem tylko tyle, że na liście wysyłkowej Warszawa też się już znalazłaE2 pisze:Ja też bardzo chętnie bym się wybrała A Warszawa wybiera się w większym gronie?

Moi drodzy przypominam o trwającej przedsprzedaży biletów, polecam skorzystanie z tej możliwości ponieważ w dniu eventu bilety mogą być już NIEDOSTĘPNE z uwagi na ich ograniczoną ilość. Zachęcam także do zarezerwowania stolika - jest ich już coraz mniej.
Ja niestety tym razem nie moge przyjechac do Torunia z mniej lub bardziej istotnych powodów;-)
tak czy inaczej Damian organizatorowi zycze powodzenia zeby sie wszystko sie udało;-)
a wszystkim obecnym udanej imprezy;-)
Niech moc Michaela bedzie z Wami;-) do milego
tak czy inaczej Damian organizatorowi zycze powodzenia zeby sie wszystko sie udało;-)
a wszystkim obecnym udanej imprezy;-)
Niech moc Michaela bedzie z Wami;-) do milego
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
For you're always in my heart.
- damian1985
Moi drodzy zachęcam do "wspomagania" promocji imprezy poprzez dopisywanie się na "listę obecności" znajdującą się na portalu klubowa.pl
http://www.torun.klubowa.pl/impreza,230 ... RLAND.html
Im więcej Was się wpisze, tym wyżej w rankingach stać będzie event
http://www.torun.klubowa.pl/impreza,230 ... RLAND.html
Im więcej Was się wpisze, tym wyżej w rankingach stać będzie event

- damian1985
- damian1985
Niestety ale nie :( Decyzją kierownictwa klubu, w którym odbędzie się event, wstęp mają tylko i wyłącznie osoby pełnoletnie. Niestety nie mam na to wpływu ;(kochamMJ pisze:Kilka postów wcześniej Damian napisał, że niestety - wstęp TYLKO I WYŁĄCZNIE dla osób pełnoletnich. Żadne oświadczenia itp nie wchodzą w grę :(