Świetna sesja, bardzo ekspresywna - właśnie takie lubię
Pamiętam jak pierwszy raz widziałem niektóre zdjęcia, to byłem pewien że zdjęcia są przynajmniej z 1996 r., a gdy potem okazało się że to rok 2000, byłem pozytywnie zaskoczony.
Michael w swoim żywiole.
Pięknie wygląda, ktoby pomyślał, że już za rok ktoś zrobi mu takie kuku (2001- twarz niewyrażąjąca emocji i ta fryzura).
I nawet rura się pojawiła, no, no...poszedł na całość.
Detox wrote:Nie wierze ,że zdjęcia te nie były tknięte ps'em.
Uwierz mi Detox, że są fotografowie którzy nie używają PS szczególnie gdy robią to w swoim studio i są profesjonalistami ;) . Sesja cudo. Wygląda jakby trochę inscenizowane pod teledysk ONE MORE CHANCE ;) Mam nadzieję, że tam będzie podobnie wywijał ;). Moje marzenie to to aby były to stopklatki z tego teledysku
Last edited by tancerz on Sat, 30 Oct 2010, 16:22, edited 1 time in total.
Detox wrote:Nie wierze ,że zdjęcia te nie były tknięte ps'em.
Uwierz mi Detox, że są fotografowie którzy nie używają PS szczególnie gdy robią to w swoim studio i są profesjonalistami ;) .
Jakiegoś edytora graficznego musieli użyć chociażby po to aby połączyć te zdjęcia w jedną całość i stworzyć efekt tego "ruchu"
Te takie zmarszczenia tworzące dziubek były celowo raczej zrobione przez Michaela ,wiec jaki sens byłoby je usuwać?? Photoshop ma pomagać a nie psuć zdjecie..
Nie jest może nadana na główne zdjęcie tona photoshopa tak jak to bywało w innych zdjęciach ale coś na pewno zostało poprawione. Jednak zdjęcia wyglądają naturalnie i o to chodzi.
Ogólnie pomysł na sesje był genialny. Idealnie oddaje ona ekspresje Michaela. Niestety to raczej nie wiele ma wspólnego z teledyskiem One More Chance.
No proszę ale niespodzianka.....
nie było mnie trochę na forum wchodzę a tu NIESAMOWITE zdjęcia MJ ....
i na dodatek z mojego ulubionego roku hehehehehee
wielkie dzięki.
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009