reszta tutaj: http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 7101591367
Uwierz mi Detox, że są fotografowie którzy nie używają PS szczególnie gdy robią to w swoim studio i są profesjonalistami ;) . Sesja cudo. Wygląda jakby trochę inscenizowane pod teledysk ONE MORE CHANCE ;) Mam nadzieję, że tam będzie podobnie wywijał ;). Moje marzenie to to aby były to stopklatki z tego teledyskuDetox pisze:Nie wierze ,że zdjęcia te nie były tknięte ps'em.
Pointrox pisze:zdjęcia na których Mike się "marszczy", np. robiąc charakterystyczny dzióbek, zaraz by zretuszowali
Jakby tak było, byłabym bardzo zadowolona. Bo sesja piękna...pomysł, ujęcia - naprawdę świetne.tancerz pisze:Wygląda jakby trochę inscenizowane pod teledysk ONE MORE CHANCE ;) Mam nadzieję, że tam będzie podobnie wywijał ;).
Jakiegoś edytora graficznego musieli użyć chociażby po to aby połączyć te zdjęcia w jedną całość i stworzyć efekt tego "ruchu"tancerz pisze:Uwierz mi Detox, że są fotografowie którzy nie używają PS szczególnie gdy robią to w swoim studio i są profesjonalistami ;) .Detox pisze:Nie wierze ,że zdjęcia te nie były tknięte ps'em.
hehehehe można tez i wywołac zdjęcia pociąć i zrobić z nich kolejne i znowu wywołacDetox pisze:Jakiegoś edytora graficznego musieli użyć chociażby po to aby połączyć te zdjęcia w jedną całość i stworzyć efekt tego "ruchu"