Spotkania fanów w Poznaniu
Kochana dlaczego twoja wypowiedz jest w liczbie mnogiej?onlyKATE pisze:Jeanny nie umiemy ani tańczyć ani śpiewać, ale wybierzmy mniejsze zło.![]()
Ja doskonale potrafię śpiewać-w zasadzie nie mówiłam tego-ale to jest mój kolejny ukryty talent.

Ale żeby było sprawiedliwie wylosujemy gdzie pójdziemy-tzn.ja wylosuję.
Więc wyobraź sobie że mam trzylistną konieczynkę.No i sobie te listki wyrywam i losuję:
Listek numer jeden:karaoke
listek numer dwa:charyzma
listek numer trzy:karaoke
listek numer cztery:.....yyyy....ale nie ma czwartego listka

Przykro mi bardzo kochana-mimo najszczerszych chęci wygrało:karaoke
W związku z powyższym nie pozostaje Tobie nic innego jak podszkolić się w śpiewaniu i tańczeniu i wtedy nie bydzie takich dylematów ani zwalania swoich niedociąnieć na resztę grupy

to powiedziałam ja
dżozefa_milion
prezes klubu parlamentarnego poznańskich mjówek
P.S.I ani się waż onlyKate podważać moje głosowanie które było jawne,publiczne oraz jak najbardziej sprawiedliwe

Ostatnio zmieniony ndz, 31 paź 2010, 19:59 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.

no właśnie z talentem nadal nie zdołałaś się uzewnętrznić, a prosiłam, prosiłam ładnie i w Ciebie wierzyłam. i co? teraz to za późno.Jeanny100 pisze:I właśnie teraz kiedy się uzewnętrzniam z moimi uczuciami jak zwykle musisz wszystko zepsuć.
a se głosuj, przychodzić nie muszę.

w każdym razie jak będziecie wybierać się do tej Charyzmy albo chociaż do mniej obskurnego
(przepraszam, miło było, ale to za sprawą Waszą, lokalu mniej) klubu karaoke dajcie znać.
Franklin mnie nie powalił, a niektórzy dodatkowo chyba się na niego obrazili. ;]
no chyba samozwańczy.Jeanny100 pisze:prezes klubu parlamentarnego poznańskich mjówek

- agnieszka1978
i spam zrobilam...musialam edytowac:)
Ostatnio zmieniony pn, 01 lis 2010, 0:44 przez agnieszka1978, łącznie zmieniany 1 raz.
- agnieszka1978
Ja powiem tak...jeżeli jestes w odpowiednim towarzystwie to klub nie gra roli. Myslę, że warto się zastanowic gdzie sie wybrać:) Oczywiście mi odpowiada piątek jak i sobota---> pod warunkiem, że grafiku nie zmienią w pracy LOL) W każdym razie chcialam podziekować za piatek spedzony u Frankina.....naprawde dobrze sie bawilam:)Dlatego uważam ze to nie jest wina klubu tylko ludzi z ktorymi jetseś....a nasza ekipa jest wspaniała i można sie świetnie bawic.....Dziekuję Karolinie za Małgośkę...Jeanny za Man in The Mirror, Duszkowi za to ze mogłam usiąść na jego kolanach potanczyc i przytulać( wdychając perfum, ktory mi sie bardzo podobał)....Naprawde było super i jestem za tym, zeby spotkac sie z innymi......Nie mialam dane poznac jeszcze Marii i wielu, wielu innych....A tak poważnie to mi jest obojetne gdzie spedzimy czas byle razem....( no i oczywiście Duszek musi być---> zakochalam sie w nim na maxa he he)
-
Kasiu poprawię Cię- nie "chyba" a "na pewno" xPonlyKATE pisze:Jeanny100 napisał:
no chyba samozwańczy.
ja na żadnego prezesa nie głosowałam wiec dla mnie każdy jest równy w grupie ;]
Ja byłam wampirzycą i wgryzłam się w kilka tętnic szyjnych xPweronika_poznan pisze:jak Wam minął Halloween?

Eee...tam z Wami to nawet podroczyć się nie możnaMJ_Angel pisze:Kasiu poprawię Cię- nie "chyba" a "na pewno" xPonlyKATE pisze:Jeanny100 napisał:
no chyba samozwańczy.
ja na żadnego prezesa nie głosowałam wiec dla mnie każdy jest równy w grupie ;]

Po prostu odezwały się do mnie dziewczyny które za późno zauważyły że w zeszłym tygodniu byliśmy na karaoke i stąd ten ponowny pomysł.A Wy mi tutaj z równością wyskakujecie....

P.S.Czy w naszym wielkim mieście jest tylko jeden klub o nazwie "Charyzma"gdzie można się dobrze bawić? Litości.....

Nie, więc na siłę nie chcę tam nikogo zaciągać.Jeanny100 pisze:Czy w naszym wielkim mieście jest tylko jeden klub o nazwie "Charyzma"gdzie można się dobrze bawić?
Tylko osobiście zatęskniłam ostatnio za tym miejscem i grzecznie poczekam,
aż większość grupy będzie również miała na nie ochotę.
Nic nie poradzę na to, że zawsze uciekałam od karaoke.
Jeśli czas mi na to pozwoli oczywiście nawet tam się z Wami wybiorę, ale... (patrz: zdanie wyżej).
Poza tym ostatnio chyba często w takich miejscach bywaliście, więc zaproponowałam tylko coś innego.
amen

No to wypadałoby sprecyzować jakoś to spotkanie co nie?Z tego co pamiętam-a pamiętam niezywkle mało
W tym pubie-bo to raczej klub nie jest-miejsc jest tyle że głowa boli więc niezależnie od pory dnia miejscówka się znajdzie.Macie jakieś propozycje?Karaoke się zaczyna o 21.00 chyba...
To gdzie jak i o której?
P.S.Gdyby komuś nie przypadł ten pub to w znadrzu dostałam namiary na inny klub karaoke w pobliżu Starego Rynku-to oczywiście luźna propozycja na nigdy potem

W tym pubie-bo to raczej klub nie jest-miejsc jest tyle że głowa boli więc niezależnie od pory dnia miejscówka się znajdzie.Macie jakieś propozycje?Karaoke się zaczyna o 21.00 chyba...
To gdzie jak i o której?

P.S.Gdyby komuś nie przypadł ten pub to w znadrzu dostałam namiary na inny klub karaoke w pobliżu Starego Rynku-to oczywiście luźna propozycja na nigdy potem