Oprah odwiedza rodzinny dom Jacksonów

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Mjfan

Oprah odwiedza rodzinny dom Jacksonów

Post autor: Mjfan »

34 zdjęcia z tej wizyty oraz video tu:
http://photos.tmz.com/galleries/oprah_v ... ost_recent

kaem-> Chętnie dałbym ten post i temat do Faktów, ale napisz coś więcej. Tymczasem HP.

-> spolszyczłam tytuł tematu, jeśli są obiekcje - PW.
mav.
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

ooo Ophra ma, aż takie wyrzuty sumienia???a gdzie była jak był proces i oskarżenia?.Wiem wiem .....ale jakoś nie czuje tej wizyty.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Oprah rozmawia z MJ3?
Serwis informuje, że podczas wizyty w Encino, Oprah rozmawiała nie tylko z Katherine i Joe, ale także z Dziećmi Michaela. Program ma zostać wyemitowany w najbliższych tygodniach.
...
Znalezione przez JacksonSource.
Przy okazji, chyba Karen Faye na twitterze ostatnio potwierdziła, że u Oprah pojawi się także LMP
(panie się przyjaźnią, chodzą razem do wróżki itd.)

EDIT:
to jeszcze słowo od Taja (za JacksonSource). Jacksonowie chcą oczyścić dobre imię Michaela, nie zapominają o wypowiedziach Oprah, jakie nt. Michaela popełniła w przeszłości.
JacksonSource Taj tweets about the family's interview with Oprah: Getting many tweets abt Oprah. its vry important 2 not let that same audience
of Oprah think wht Oprah said or thought in the past was tru. Talked to
my grandma before she did it.We all want to clear MJ's name.That's our first priority. We are trying to set the record straight. I am...... the first person who is angry at Oprah and how she turned her back
at my uncle. However you let things linger and the world believes. I
personally don't care what Oprah thinks, but I do care what her millions of audience thinks about my uncle. Esp. when it's not true at all.
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Taj Jackson napisał na swoim Twitterze, że dzieci Michaela nie udzieliły wywiadu dla Oprah. Była to tylko plotka.
Obrazek
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Dwa nowe zdjęcia. Oprah i rysunek MJ'a:
ObrazekObrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Wywiad Oprah z Katherine Jackson zostanie nadany 8 listopada. W programie pojawić mają się także Joe oraz Paris, Prince i Blanket.
źródło, za JacksonSource.

*edit: przy okazji: w odcinku 4 listopada pojawi się Jackie Jackson, który miał być młodzieńczą miłością Oprah. I o tym właśnie mają rozmawiać.
Justine1304

Tu mamy zdjęcie Oprah z dziećmi i dziadkami:
-> link usunięty.
mav.
Obrazek
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

hmm skoro dzieci faktycznie sa u Oprah to czemu Taj na twitterze pisał ze nie ma ich?.. hm
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

niespodzianka pisze:Taj Jackson napisał na swoim Twitterze, że dzieci Michaela nie udzieliły wywiadu dla Oprah. Była to tylko plotka.
Ciekawe skąd zatem, wspólne zdjęcie dzieci, dziadków i Oprah przy jednym stole, w ogrodzie :knuje:
W dodatku, wyglądali na zadowolonych z chwili.
Wygląda na to, że wywiad jednak się odbył.
1958 - forever...
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Jak piszą na MJJC w wywiadzie tym Katherine ma powiedzieć u Oprah że nowy album MJ jest fałszywy czyli że to niby nie Michael śpiewa xd.Sadzę że jeśli mama Mikea podzieli się z nami swoimi negatywnymi refleksjami na temat albumu i to jeszcze w programie Oprah to nie będzie to wróżyło dobrze sprzedaży krążka :surrender:
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

@neta pisze:ooo Ophra ma, aż takie wyrzuty sumienia???a gdzie była jak był proces i oskarżenia?.Wiem wiem .....ale jakoś nie czuje tej wizyty.
przepraszam, co masz na myśli..? mogłabyś napisać tu lub na pw? zdziwiłem się tym postem, bo miałem o niej bardzo dobre zdanie: czy czegoś nie wiem..? Miałem się pytać wcześniej, bo widziałem newsy na Tmz-ecie ale uznałem to za jakąś plotkę.Bylem pewien, że Oprah bardzo była pomocna dla MJ'a , czy się mylę?

Z góry dzięki za odpowiedz.

--------------------------------
m.
Ostatnio zmieniony czw, 04 lis 2010, 21:08 przez Man in the mirror, łącznie zmieniany 1 raz.
Justine1304

No to co? To już oficjalnie można potwierdzić, ze PPiB pojawią się u Oprah. Nie dość, ze są zdjęcia to jeszcze zapowiedź. Ja już mam nagrabione jeśli ktoś chce to niech podłoży filmik.
Obrazek
Awatar użytkownika
AgnesJackson

Post autor: AgnesJackson »

http://www.youtube.com/watch?v=uAOB_RuI2_8
Jak widać, wszyscy są szczęśliwi z udzielenia wywiadu.
Obrazek
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Man in the mirror pisze:przepraszam, co masz na myśli..? mogłabyś napisać tu lub na pw?

co do Ophrah mam mieszane uczucia.
Z jednej strony miedzy innymi dzięki niej Michael udzielił jednego z najlepszych wywiadów w swoim życiu.Świetny PR dzięki któremu Michael był na jeszcze większym TOP.
Niestety ... mimo swego doświadczenia w pracy z mediami nabrała się na machinę antyjacksonowską W latach 90 rozpoczęło się polowanie na szalonego Jacko tak aby nawet najbardziej zagorzały fan miał chwilę zwątpienia.
Kiedy wyszła sprawa z Chandlerem ( obrzydliwy kłamliwy paszkwil) Ophra nabrała wody w usta.Mimo swego ogromnego poparcia przed oskarżeniami .....teraz milczała.Z drugiej strony Michael był podejrzewany o coś najobrzydliwszego na świecie. Ophra w dzieciństwie była ofiarą molestowania, kazirodztwa i podobno w wieku 11 lat urodziła martwe dziecko.To ją trochę tłumaczy a i komuś kto dwa razy jest oskarżony o to samo trudno uwierzyć w niewinność.
Z drugiej strony nie sztuką jest robić wywiad z kimś kto jest na szczycie,pożądany przez miliony, prawie się z nim zaprzyjaźnić....a potem milczeć, odwrócić się.O ile pamiętam bo dawno oglądałam ten program tłumaczyła się z tego we wspomnieniach o Michaelu. http://www.youtube.com/watch?v=Q2LYcaCBMAo
Nie bez powodu to znakomita bizneswoman.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

czy ktos orientuje sie, kiedy bedzie mozna obejrzec caly wywiad na youtube? po jakim czasie od emisji telewizyjnej ukazala sie rozmowa z LMP?
ODPOWIEDZ