Majkela nowinki z nadwiślańskiej krainki-co u M.Dż.* piszczy
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Hej!
Byłam właśnie na stronce Majkela Dżeksona* i troszke sobie poczytałam.... no i w sumie tak wyszło, że mam kilka pytań....
P.Jolanta Tourel( przedstawiciel Michaela Jacksona w Polsce o ile dobrze pamietam) napisała, że Michael musi zobaczyć M.Dż.*..... no i?
Gdzie mogę zobaczyć ten odcinek Rozmów w Toku z M.Dż.*? prosze, tak mi zależy
No i życzę Majkelowi dalszych wspaniałych sukcesów! kłaniam się , i mam nadzieję, że jeszcze mi sie uda zobaczyć M.Dż.* tutaj w Cz-wie....
Pozdrawiam serdecznie
Anitka
Byłam właśnie na stronce Majkela Dżeksona* i troszke sobie poczytałam.... no i w sumie tak wyszło, że mam kilka pytań....
P.Jolanta Tourel( przedstawiciel Michaela Jacksona w Polsce o ile dobrze pamietam) napisała, że Michael musi zobaczyć M.Dż.*..... no i?
Gdzie mogę zobaczyć ten odcinek Rozmów w Toku z M.Dż.*? prosze, tak mi zależy
No i życzę Majkelowi dalszych wspaniałych sukcesów! kłaniam się , i mam nadzieję, że jeszcze mi sie uda zobaczyć M.Dż.* tutaj w Cz-wie....
Pozdrawiam serdecznie
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
No i zanim nas zdążyła przedstawić, to przestała być Jego przedstawicielkąAnitka pisze:Hej!
Na pewno u mnie w domuAnitka pisze:Gdzie mogę zobaczyć ten odcinek Rozmów w Toku z M.Dż.*? prosze, tak mi zależy
Dzięki AnitkoAnitka pisze:No i życzę Majkelowi dalszych wspaniałych sukcesów! kłaniam się , i mam nadzieję, że jeszcze mi sie uda zobaczyć M.Dż.* tutaj w Cz-wie....
W tym tygodniu mnie nosi, bo przede mną fascynujący projekt
Jutro mam występ (impreza zamknięta niestety), podczas którego tańczę "Thriller'a".
Ale to nie nowinka.
Nowinką jest to, że całością zajmują się profesjonaliści- zarówno choreografowie, jak i tancerze, którzy na codzień występują w warszawskim teatrze "Roma" (spektakle "Koty", "Taniec Wampirów", "Grease").
Podkład jest zmontowany specjalnie z okazji tejże imprezy- choreografia mocno bazowana na wersji koncertowej, ale jednak inna.
Od poniedziałku mamy wspólne próby- już nawet śpię w rytm "raz dwa trzy cztery"
To fascynujące - uczymy się nawzajem- oni mnie tańca, a ja ich- Michael'a.
Jak tego nie zawalę, to będzie najwspanialszy występ w moim życiu.
Trzymajcie kciukty!
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:No i zanim nas zdążyła przedstawić, to przestała być Jego przedstawicielkąAnitka pisze:Hej!
ups.... szkoda troszke, bo może niektóre sytuacje potoczyłyby sie troszke inaczej....
M.Dż.* pisze:Na pewno u mnie w domuAnitka pisze:Gdzie mogę zobaczyć ten odcinek Rozmów w Toku z M.Dż.*? prosze, tak mi zależy
a więc czekam na zaproszenie
nie za ma co :)M.Dż* pisze:Dzięki AnitkoAnitka pisze:No i życzę Majkelowi dalszych wspaniałych sukcesów! kłaniam się , i mam nadzieję, że jeszcze mi sie uda zobaczyć M.Dż.* tutaj w Cz-wie....
Oj trzymamy, trzymamy.... no powiem szczerze, że jestem pod wielkim wrażeniem, na prawde...M.Dż.* pisze:W tym tygodniu mnie nosi, bo przede mną fascynujący projekt
Jutro mam występ (impreza zamknięta niestety), podczas którego tańczę "Thriller'a".
Ale to nie nowinka.
Nowinką jest to, że całością zajmują się profesjonaliści- zarówno choreografowie, jak i tancerze, którzy na codzień występują w warszawskim teatrze "Roma" (spektakle "Koty", "Taniec Wampirów", "Grease").
Podkład jest zmontowany specjalnie z okazji tejże imprezy- choreografia mocno bazowana na wersji koncertowej, ale jednak inna.
Od poniedziałku mamy wspólne próby- już nawet śpię w rytm "raz dwa trzy cztery"
To fascynujące - uczymy się nawzajem- oni mnie tańca, a ja ich- Michael'a.
Jak tego nie zawalę, to będzie najwspanialszy występ w moim życiu.
Trzymajcie kciukty!
życzę powodzenia, kopniaczek( z półobrotu ) i w sumie to ja też proszę o takiego kopniaczka na szczęście, bo ja mam jutro(niedziela) wystep swój.....
Pozdrawiam serdecznie
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
odp
DLa mnie ta pani to bomba. Reprezentuje i pokazuje MJ według własnego planu i ciekawych pomysłów. Ogromny plus. I gratulacje za włożenie serca w taką pracę. Pozdraiwam. I też chciałbym wiedzieć gdzie taki odcinek z rozmów w toku można obejrzeć.
No....MJowitek pisze:M.Dż.* pisze: Jak tego nie zawalę, to będzie najwspanialszy występ w moim życiu.
Trzymajcie kciukty!
No i jak poszlo?
Poszło
Nie było bezbłędnie, niestety....
Szkoda.
Ale atmosfera była cudowna- świetna publiczność, rewelacyjna scenografia, wspaniały zespół.
No, właśnie....MJowitek pisze:No i jak poszlo?Anitka pisze:[w sumie to ja też proszę o takiego kopniaczka na szczęście, bo ja mam jutro(niedziela) wystep swój.....
Jak poszło?
Dzięki, RafałkuMajkel pisze:Przydało się to co wymodziłem dla Ciebie (wideo)?
Audio jakoś nie dało rady :\
jestem ogólnie ciekaw, bo to musiało być ciekawe - cała choreografia, tancerze profesjonalni i wogóle... eh :)
Film się przydał, bo na nim bazowaliśmy choreografię.
Podkład był zupełnie inny- zmontowaliśmy do tego występu specjalną ścieżkę- nota bene na występy z tancerzami genialną
Mam już kilka zdjęć od Anety, ale nie wiem, czy mi wolno
Kilka kolejnych, robionych było cudzymi aparatami- ponoć mamy je dostać (zdjęcia- nie aparaty ), ale kiedy to już niewiadomo.
Film też ma być, ale nie wiem, czy będzie można go upublicznić ze względu na prawa autorskie
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Hej.......pytacie jak poszło... no w sumie nie było najgorzej, aczkolwiek 250 dziecinigdy nie dorówna M.Dż.*... czyż nie?
Było jhak zawsze... wwzystko okej, ale jak zwykle zdarzały sie różne wpadki... niestety....
Ale mam nadzieję, że na te zięcia o których wspomniała M.Dż.* nie bedziemy musieli długo czekać....
Pozdrawaim serdecznie, i czekam na relacje
Anitka
Było jhak zawsze... wwzystko okej, ale jak zwykle zdarzały sie różne wpadki... niestety....
Ale mam nadzieję, że na te zięcia o których wspomniała M.Dż.* nie bedziemy musieli długo czekać....
Pozdrawaim serdecznie, i czekam na relacje
Anitka
* Louis Horst
* Louis Horst
OK. Podobno mogęM.Dż.* pisze:Mam już kilka zdjęć od Anety, ale nie wiem, czy mi wolno
Zatem:
Widok na Aulę Politechniki, w której odbywał się ów wieczór wampirów
Rzut okiem na "charakteryzatornię"
Z Hrabią Von Krolock'iem- gospodarzem wieczoru
I z tancerzami:
I na koniec, same niewiasty- również tancerze:
P.S. Jakieś giganty mi z tych zdjęć wyszły, ale nie mam pomysłu, jak je zmniejszyć, żeby mi z kolei nie wyszły miniaturki
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Jej ale super zdjecia!! Też bym prosiła o filmik, jakbyś mogła...
A to doborowe towarzystwo to nie są przypadkiem jacyś kumple naszej Kini ?
A to doborowe towarzystwo to nie są przypadkiem jacyś kumple naszej Kini ?
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Filmik to ja też:):):):):):D:D:D
Fotki extra... jejku juz nie moge sie doczekac, jak zobacze cos na zywo... bo jak widze jakaklwiek fotkę z M.Dż.* to od razu mi sie robi tak milutko... Muszę szybciej złapać 18.....hehehe
Pozdrawiam serdecznie
Anitka
Fotki extra... jejku juz nie moge sie doczekac, jak zobacze cos na zywo... bo jak widze jakaklwiek fotkę z M.Dż.* to od razu mi sie robi tak milutko... Muszę szybciej złapać 18.....hehehe
Pozdrawiam serdecznie
Anitka
* Louis Horst
* Louis Horst