buziaczek pisze:Ale mając na uwadze, że MJ chronił dzieci jak mógł, kazał im nosić chustki by ich nie rozpoznano etc.
Nie tylko MJ chciał ich w ten sposób chronić. Miała na to wpływ Debbie. A co ty byś zrobiła gdybyś widziała codziennie w jakichś listach groźby, że porwą i zabiją twoje dziecko bo nie może ta osoba znieść tego, że jesteś szczęśliwą matką swoich dzieci?
buziaczek pisze:Oby ten wywiad pokazał to co chcą ludziom uświadomić, bez uszczerbku dla dzieci.
Jakoś tego nie widziałam na ich twarzach w zapowiedzi.
buziaczek pisze: Zwyczajnie, taki wywiad powoduje obawy.
Widzieliśmy jedynie 30 sekund tego co ma się pokazać w 1 godzinie.
Ma być tak samo jak z
"Breaking News"? Poczekamy zobaczymy. Nie osądzajmy jak nie zobaczymy/usłyszymy całości!
Jezu! One mają po naście lat! Ja w wieku Paris zmieniałam pieluchy mojemu bratu jak rodzice się rozeszli a mama chodziła się dokształcać na studia. One teraz myślą zupełnie inaczej.
Ja przez to co się stało (moi rodzice wzięli rozwód kiedy byłam w wieku P i P) musiałam szybciej dojrzeć. Oni stracili w tym wieku ojca. I prawdopodobnie zdają sobie sprawę, że babcia do końca im nie pomorze, tak jak i reszta rodziny, i same będą musiały się kiedyś o siebie zatroszczyć. Tak samo jak będą musieli opiekować sie Blanketem.
Spotkało ich prawie to samo co ich ojca. Za szybko będą musieli dojrzeć.