Majkela nowinki z nadwiślańskiej krainki-co u M.Dż.* piszczy

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Hej!
Byłam właśnie na stronce Majkela Dżeksona* i troszke sobie poczytałam.... no i w sumie tak wyszło, że mam kilka pytań....
P.Jolanta Tourel( przedstawiciel Michaela Jacksona w Polsce o ile dobrze pamietam) napisała, że Michael musi zobaczyć M.Dż.*..... no i? nenene

Gdzie mogę zobaczyć ten odcinek Rozmów w Toku z M.Dż.*? prosze, tak mi zależy japrosic

No i życzę Majkelowi dalszych wspaniałych sukcesów! kłaniam się japrosic , i mam nadzieję, że jeszcze mi sie uda zobaczyć M.Dż.* tutaj w Cz-wie....

Pozdrawiam serdecznie
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Anitka pisze:Hej!
Byłam właśnie na stronce Majkela Dżeksona* i troszke sobie poczytałam.... no i w sumie tak wyszło, że mam kilka pytań....
P.Jolanta Tourel( przedstawiciel Michaela Jacksona w Polsce o ile dobrze pamietam) napisała, że Michael musi zobaczyć M.Dż.*..... no i? nenene
No i zanim nas zdążyła przedstawić, to przestała być Jego przedstawicielką :wariat:
Anitka pisze:Gdzie mogę zobaczyć ten odcinek Rozmów w Toku z M.Dż.*? prosze, tak mi zależy japrosic
Na pewno u mnie w domu :party:
Anitka pisze:No i życzę Majkelowi dalszych wspaniałych sukcesów! kłaniam się japrosic , i mam nadzieję, że jeszcze mi sie uda zobaczyć M.Dż.* tutaj w Cz-wie....
Dzięki Anitko japrosic
W tym tygodniu mnie nosi, bo przede mną fascynujący projekt :happy:
Jutro mam występ (impreza zamknięta niestety), podczas którego tańczę "Thriller'a".
Ale to nie nowinka.
Nowinką jest to, że całością zajmują się profesjonaliści- zarówno choreografowie, jak i tancerze, którzy na codzień występują w warszawskim teatrze "Roma" (spektakle "Koty", "Taniec Wampirów", "Grease").
Podkład jest zmontowany specjalnie z okazji tejże imprezy- choreografia mocno bazowana na wersji koncertowej, ale jednak inna. :-)
Od poniedziałku mamy wspólne próby- już nawet śpię w rytm "raz dwa trzy cztery" ;-)
To fascynujące - uczymy się nawzajem- oni mnie tańca, a ja ich- Michael'a.
Jak tego nie zawalę, to będzie najwspanialszy występ w moim życiu.
Trzymajcie kciukty! :nerwy:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

O to Będzie Ciekawe,Kasia będziecie Mieli To Nagrane bo z checią oczy Moje By się przykleiły do Monitora hehe :happy:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Anitka

M.Dż.* pisze:
Anitka pisze:Hej!
No i zanim nas zdążyła przedstawić, to przestała być Jego przedstawicielką :wariat:

ups.... szkoda troszke, bo może niektóre sytuacje potoczyłyby sie troszke inaczej....
M.Dż.* pisze:
Anitka pisze:Gdzie mogę zobaczyć ten odcinek Rozmów w Toku z M.Dż.*? prosze, tak mi zależy japrosic
Na pewno u mnie w domu :party:

a więc czekam na zaproszenie
M.Dż* pisze:
Anitka pisze:No i życzę Majkelowi dalszych wspaniałych sukcesów! kłaniam się japrosic , i mam nadzieję, że jeszcze mi sie uda zobaczyć M.Dż.* tutaj w Cz-wie....
Dzięki Anitko japrosic
nie za ma co :)
M.Dż.* pisze:W tym tygodniu mnie nosi, bo przede mną fascynujący projekt :happy:
Jutro mam występ (impreza zamknięta niestety), podczas którego tańczę "Thriller'a".
Ale to nie nowinka.
Nowinką jest to, że całością zajmują się profesjonaliści- zarówno choreografowie, jak i tancerze, którzy na codzień występują w warszawskim teatrze "Roma" (spektakle "Koty", "Taniec Wampirów", "Grease").
Podkład jest zmontowany specjalnie z okazji tejże imprezy- choreografia mocno bazowana na wersji koncertowej, ale jednak inna. :-)
Od poniedziałku mamy wspólne próby- już nawet śpię w rytm "raz dwa trzy cztery" ;-)
To fascynujące - uczymy się nawzajem- oni mnie tańca, a ja ich- Michael'a.
Jak tego nie zawalę, to będzie najwspanialszy występ w moim życiu.
Oj trzymamy, trzymamy.... no powiem szczerze, że jestem pod wielkim wrażeniem, na prawde...
życzę powodzenia, kopniaczek( z półobrotu nenene ) i w sumie to ja też proszę o takiego kopniaczka na szczęście, bo ja mam jutro(niedziela) wystep swój.....

Pozdrawiam serdecznie
Anitka :wariat:
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

M.Dż.* pisze: Jak tego nie zawalę, to będzie najwspanialszy występ w moim życiu.

No i jak poszlo?

Anitka pisze:[w sumie to ja też proszę o takiego kopniaczka na szczęście, bo ja mam jutro(niedziela) wystep swój.....
No i jak poszlo?
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Jak wyszło Kasiu?

Przydało się to co wymodziłem dla Ciebie (wideo)?
Audio jakoś nie dało rady :\

jestem ogólnie ciekaw, bo to musiało być ciekawe - cała choreografia, tancerze profesjonalni i wogóle... eh :)
...
Awatar użytkownika
Bartek13

odp

Post autor: Bartek13 »

DLa mnie ta pani to bomba. Reprezentuje i pokazuje MJ według własnego planu i ciekawych pomysłów. Ogromny plus. I gratulacje za włożenie serca w taką pracę. Pozdraiwam. I też chciałbym wiedzieć gdzie taki odcinek z rozmów w toku można obejrzeć.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

MJowitek pisze:
M.Dż.* pisze: Jak tego nie zawalę, to będzie najwspanialszy występ w moim życiu.

No i jak poszlo?
No....
Poszło :wariat:
Nie było bezbłędnie, niestety.... :surrender:
Szkoda.
Ale atmosfera była cudowna- świetna publiczność, rewelacyjna scenografia, wspaniały zespół.
MJowitek pisze:
Anitka pisze:[w sumie to ja też proszę o takiego kopniaczka na szczęście, bo ja mam jutro(niedziela) wystep swój.....
No i jak poszlo?
No, właśnie....
Jak poszło? :-)
Majkel pisze:Przydało się to co wymodziłem dla Ciebie (wideo)?
Audio jakoś nie dało rady :\

jestem ogólnie ciekaw, bo to musiało być ciekawe - cała choreografia, tancerze profesjonalni i wogóle... eh :)
Dzięki, Rafałku :-)
Film się przydał, bo na nim bazowaliśmy choreografię.
Podkład był zupełnie inny- zmontowaliśmy do tego występu specjalną ścieżkę- nota bene na występy z tancerzami genialną :happy:

Mam już kilka zdjęć od Anety, ale nie wiem, czy mi wolno :nerwy:
Kilka kolejnych, robionych było cudzymi aparatami- ponoć mamy je dostać (zdjęcia- nie aparaty :wariat: ), ale kiedy to już niewiadomo.
Film też ma być, ale nie wiem, czy będzie można go upublicznić ze względu na prawa autorskie :-/
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Anitka

Hej.......pytacie jak poszło... no w sumie nie było najgorzej, aczkolwiek 250 dziecinigdy nie dorówna M.Dż.*... czyż nie?
Było jhak zawsze... wwzystko okej, ale jak zwykle zdarzały sie różne wpadki... niestety....
Ale mam nadzieję, że na te zięcia o których wspomniała M.Dż.* nie bedziemy musieli długo czekać.... ;-)
Pozdrawaim serdecznie, i czekam na relacje

Anitka

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

M.Dż.* pisze:Film też ma być, ale nie wiem, czy będzie można go upublicznić ze względu na prawa autorskie :-/
To Pani menager chyba uda się jakoś wystarać, że to dla własnych znajomych, że podamy co i skąd i czyje... że Ty tak bardzo... japrosic
...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

M.Dż.* pisze:Mam już kilka zdjęć od Anety, ale nie wiem, czy mi wolno :nerwy:
OK. Podobno mogę ;-)
Zatem:

Widok na Aulę Politechniki, w której odbywał się ów wieczór wampirów
Obrazek Obrazek

Rzut okiem na "charakteryzatornię"
Obrazek

Z Hrabią Von Krolock'iem- gospodarzem wieczoru ;-)
Obrazek

I z tancerzami:
Obrazek Obrazek Obrazek

I na koniec, same niewiasty- również tancerze:
Obrazek

P.S. Jakieś giganty mi z tych zdjęć wyszły, ale nie mam pomysłu, jak je zmniejszyć, żeby mi z kolei nie wyszły miniaturki :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Jej ale super zdjecia!! Też bym prosiła o filmik, jakbyś mogła... :-) japrosic

A to doborowe towarzystwo :nerwy: to nie są przypadkiem jacyś kumple naszej Kini ;-) ?
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Anitka

Filmik to ja też:):):):):):D:D:D

Fotki extra... jejku juz nie moge sie doczekac, jak zobacze cos na zywo... bo jak widze jakaklwiek fotkę z M.Dż.* to od razu mi sie robi tak milutko... Muszę szybciej złapać 18.....hehehe

Pozdrawiam serdecznie
Anitka ;-)

* Louis Horst
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Kasiu!

charakteryzacja tancerzy zupełnie jak w Ghosts (na prawię... ale widać podobieństwo)

super! to musiało być niesamowite!
...
Awatar użytkownika
aneta
V.I.P.

Post autor: aneta »

:]
Ostatnio zmieniony pn, 12 cze 2006, 14:02 przez aneta, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli nie będziesz miłował, nie będziesz żył;
jeśli naprawdę i konsekwentnie ukochasz,
zabiją cię.
~Herbert McCabe
ODPOWIEDZ