"Do You Know Where Your Children Are" [koment.]
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
dobrze napisaliście, buja :D Słysząc ten refren przypomina mi się końcowa część ''on the line'' gdzie głos MJ też przebija się wśród chóru :)
Oby więcej takich na płycie. szkoda że prawdopodobnie z lat 90, chciałbym żeby MJ stworzył coś fajnego w XIX w, bo narazie oprócz piosenek z invincible bardzo podoba mi się we're had enought i to by było na tyle
Oby więcej takich na płycie. szkoda że prawdopodobnie z lat 90, chciałbym żeby MJ stworzył coś fajnego w XIX w, bo narazie oprócz piosenek z invincible bardzo podoba mi się we're had enought i to by było na tyle

http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
- Sephiroth820
- Site Admin
- Sephiroth820
- Site Admin
Mnie się bardzo podobają te "strzały", kojarzą mi się z jakąś mega budową i odgłosami jakichś wielkich upadających metalowych elementów. Taki zabieg a'la album Dangerous, obfitujący w takie myki, ale tu inaczej użyty. Fajne, chciałabym, żeby zostało.
Musiałam. W ogóle to chyba muszę sobie golnąć albo coś, bo już ledwo daję radę po tych dwóch dniach.
Edit: kurczę, przesłuchałam ten dłuższy fragment i mnie chodziło o te odgłosy w refrenie, nie o klaksony w zwrotkach :D Sorry za zamęt.
MichaelMandey wrote:kto i po co się z nami bawi w kotka i myszkę.

Musiałam. W ogóle to chyba muszę sobie golnąć albo coś, bo już ledwo daję radę po tych dwóch dniach.
Edit: kurczę, przesłuchałam ten dłuższy fragment i mnie chodziło o te odgłosy w refrenie, nie o klaksony w zwrotkach :D Sorry za zamęt.
Last edited by zu on Tue, 09 Nov 2010, 17:53, edited 1 time in total.
Te dźwięki okropnie zagłuszają piosenkę, mam nadzieję, że jest oryginalnie bez nich! Wyciąć je - i będzie idealnie.
Poza tym bardzo chwytliwa melodia. Dobrze użyte gitary.
Poza tym bardzo chwytliwa melodia. Dobrze użyte gitary.
Last edited by Margareta on Tue, 09 Nov 2010, 18:12, edited 1 time in total.
- Sephiroth820
- Site Admin
Może jestem dziwna, choć myślę, że wiekszość z was tak ma... ja poprostu zwariowałam na punkcie tej piosenki.
Gdy usłyszałam ten fragment od razu zaczęłam się bujać i chcę więcej!!! O Another Day już nie wspomnę nawet... bo od 'pierwszego razu' minęło sporo czasu a ja wciąż czekam i czekam. Panie daj nam usłyszeć je w całości na nowym albumie..
A tak poza tym.. to chciałabym żeby ta cała sprawa z BN okazała się jakimś złym snem ; C
Wtrącając jeszcze... ta osóbka, jeśli owa istnieje słabo się ceni...

A tak poza tym.. to chciałabym żeby ta cała sprawa z BN okazała się jakimś złym snem ; C
Wtrącając jeszcze... ta osóbka, jeśli owa istnieje słabo się ceni...

Keep The Faith
Kocham Another Day i Children. Zakochałam się od pierwszych nut, ot co. I jak na ekhm nowej płycie nie znajdą sie te piosenki to w ogole stracę wiarę w inteligencję ludzi z Sony.
Tutaj słyszę Michaela zaangażowanego w proces tworzenia, Michael z powerem, który ma coś do powiedzenia... I myślę, że takiego Michaela jest dużo więcej w inncyh piosenkach, ktore jeszcze nie ujrzały światła dziennego.
Tutaj słyszę Michaela zaangażowanego w proces tworzenia, Michael z powerem, który ma coś do powiedzenia... I myślę, że takiego Michaela jest dużo więcej w inncyh piosenkach, ktore jeszcze nie ujrzały światła dziennego.
-