W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Mandey pisał, żebym nie próbował tu się rejestrować wiec oto jestem
Po 1 - nie jestem fanem Jacksona ( byłem nim jak byłem mały i głupi - teraz nie jestem już mały )
Po 2 - jestem fanem Queenu
Po 3 - Jackson skonczył sie na płycie "Dangerous"
Po 4 - " Bad " to najbardziej przereklamowany jego singiel
Po 5 - nie trawie prawei całej " Off the wall "
Po 666 - witam.
PS - znalazłem to forum kiedy szukałem informacji o WBSS 2008 , którą słysząłem w radiu i która był a spiewana tylko przez M. Akona tam nie było chyba wcale.
Hahahaha! Coś mi nick się znajomy wydawał.
Nie przynieś fanom Q wstydu!
I odnośnie tego...
shamar pisze:Mandey - "to nie on..." "bładziłem , to on" " ... bładziłęm w błądzeniu ale sie nawrociłem : to definitywnie nie on ". Za kilka dni zmienisz zdanie znowu
Sam sobie wodę z mózgu zrobiłem grzebiąc w programach do zabawy z dźwiękiem. Zdania nie zmienię do momentu opublikowania przez Sony jakichś demówek, których jak myślę się nigdy nie doczekamy bo ten song z dniem premiery nowej płyty pójdzie w zapomnienie.
rozumiem ze te "punkty" mialy wywolac konkretne reakcje uzytkownikow mjpt i zwrocic uwage na twoja osobe... :)
wszystko fajnie, ale w takim razie po co tu jestes? moze wymienisz jakies pozytywy dotyczace mja? byloby ciekawiej
Pozytywy : "Give into me", okładka Dangerous, chyba pierwszy morphing w BorW i jeszcze sie kilka znajdzie.
Man in the mirror pisze:Witam na forum ;);)
shamar pisze:
Po 4 - " Bad " to najbardziej przereklamowany jego singiel
No co ty
No. Zawsze uważałem to za chyba najbardziej przereklamowany jego kawałek.
polishblacksoul pisze:
nie skończył się przed i zaczął po , i trwał w trakcie, hahaha a z off the wall jest jak z Mercurym coś kwesta gustu
Ja tam za Mercurym nie szaleje, dla mnie nic specjalnego, próbowałem go poczuć ale nie rusza mnie no widać nie jest dla mnie...
dobra lecę na chat xD
i jeszcze raz witam;)
Nie chce sie rozwodzić w tym temacie o tym co sadze o danej plycie / utworze bo podejrzewam , że są gdzieś w czelusciach tego forum tematy temu poswiecone wiec dopisze sie tam.