Pewnie tak.. W Gdańsku też się nic nie dzieje.. Zawsze jak jest jakiś zlot to albo w Łodzi , albo w Warszawie ,albo w Toruniu ew. we Wrocławiu od czasu do czasu..
Za mało jest ludzi.. znaczy się.. ja znam sporo osób z Elbląga które lubią Michaela, ale nie ma szans żeby je wszystkie zwołać.. dlatego... za miesiąc Toruń!
doriseq pisze:Za mało jest ludzi.. znaczy się.. ja znam sporo osób z Elbląga które lubią Michaela, ale nie ma szans żeby je wszystkie zwołać.. dlatego... za miesiąc Toruń!
W Toruniu na listopad niestety nie dam rady
Sobota to jedyny osiągalny dla mnie termin albowiem wolny jestem dopiero około godziny 19 w piątek.. I nie zdąże dojechać..
W Elblągu jest więcej fanów, mogę się założyć. Tylko po prostu nie wszyscy trafiają na to forum, albo w ogóle nie trafiają tylko marynują się w Michaelu w domowym zaciszu.
doriseq pisze:W Elblągu jest więcej fanów, mogę się założyć. Tylko po prostu nie wszyscy trafiają na to forum, albo w ogóle nie trafiają tylko marynują się w Michaelu w domowym zaciszu.
Znam takich co najmniej 3
Ale to normalne. Nie każdy lubi wchodzić na fora i pisać itd..
To przedstawienie było w mojej szkole żebym wiedziała to bym poszła, Nawet był facet który podobno tańczył i miał loczki bo go na przerwie widziałam. Może u was też będzie.