No właśnie Od południa wyskakiwał Mi taki Błąd:
phpBB : Critical Error
Could not query config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1142 SELECT command denied to user: 'a_rynmar2@v91.rev.tld.pl' for table 'f_config'
SELECT * FROM f_config
Line : 219
File : common.php
Co Się działo Dziś z Forum??
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Co Się działo Dziś z Forum??
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- wojtek_p-ce
Na przyszłość właśnie prosiłbym aby mnie informować poprzez GG/email, bo nie zawsze jestem na forum i moge nie zauważyć. Dzięki Wojtek raz jeszcze za info.
Był to zmasowany atak na forum. Bywa.
Administrator nie wiedział co się dzieje, więc aby cały serwer nie padł, musiał zablokować naszą bazę danych. Dorwałem admina jeszcze około godz. 22. Wszystko da się zrobić tylko proszę mnie informować, bo nie zawsze zauważę szybko. Można nawet smsa mi wysłać (jak kto ma numer).
Był to zmasowany atak na forum. Bywa.
Administrator nie wiedział co się dzieje, więc aby cały serwer nie padł, musiał zablokować naszą bazę danych. Dorwałem admina jeszcze około godz. 22. Wszystko da się zrobić tylko proszę mnie informować, bo nie zawsze zauważę szybko. Można nawet smsa mi wysłać (jak kto ma numer).
...