Co Się działo Dziś z Forum??

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Maro

Co Się działo Dziś z Forum??

Post autor: Maro »

No właśnie Od południa wyskakiwał Mi taki Błąd:

phpBB : Critical Error

Could not query config information

DEBUG MODE

SQL Error : 1142 SELECT command denied to user: 'a_rynmar2@v91.rev.tld.pl' for table 'f_config'

SELECT * FROM f_config

Line : 219
File : common.php
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Bartek13

odp

Post autor: Bartek13 »

Le to chyba wszystkim też nie mogłem wejśc na forum. DOkładnie taka sytuacja miała miejsce popołudniu. Napewno jakiś błąd z serwerwa.
Obrazek
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Rozmawiałem z Rafalem na gg we wtorek,bo wieczorem nie mogłem wejść na forum i on powiedział że nic otym nie wiedzial.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Na przyszłość właśnie prosiłbym aby mnie informować poprzez GG/email, bo nie zawsze jestem na forum i moge nie zauważyć. Dzięki Wojtek raz jeszcze za info.

Był to zmasowany atak na forum. Bywa.
Administrator nie wiedział co się dzieje, więc aby cały serwer nie padł, musiał zablokować naszą bazę danych. Dorwałem admina jeszcze około godz. 22. Wszystko da się zrobić tylko proszę mnie informować, bo nie zawsze zauważę szybko. Można nawet smsa mi wysłać (jak kto ma numer).
...
ODPOWIEDZ